- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Çok komiksiniz
Kızım Pepe den öğrenmiş Anne çok komiksin diyo![]()
deniz ne yapalım kilo veremeyince ne yapacağımızı şaşırdık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komiksiniz
Kızım Pepe den öğrenmiş Anne çok komiksin diyo![]()
Çok iyisin canım sporunu sevdimiyi akşamlar kızlar bugün 1 saat spor yaptım tempolu şekilde ve 1030 kalori aldımnehirnil111 ama garanti bugün hep koşuşturma spor temizlik derken 300 kaloriyi yakmışımdır
![]()
İyi yapmışsın tabi ki canım sütüne etkisi olur hem kalorin gayet normal az bile emziren birine göreAksam yemeğini çok yedim dostlarım öğlen fırsatım olmadi az yedim sütüm azalır diye korktum aksami çok yedim baya bir doydum ohh iyi oldu 843 kalnehirnil111
Bugün dengelersin canım moral bozmak yoknehirnil111 1370 kalori Can'ım :) yemeden duramadım bu hafta nah birinci olurum
Çok güzel gidiyor diyetin maşallah da sabah ki yulaf çok az değil mi 15 gram ne kadar yapıyo ki yemek kaşığıyla mesela![]()
1,5 yemek kaşığı yulaf koyuyorum canım fazlası fazla geliyor zaten içiyorum kupayı yarısına gelince de kaşıkla yiyorum yetiyorsbeden @DisiAnka @charmant
nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 @minerva1988 @CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
Akşam alışveriş yaptım kuru fasulye pilav yaptım lahana çorbası yapamadım bu akşam yapıcam 3 gün idare ediyor beni yapınca![]()
nehirnil111 günaydın fıstık
16 şubat kalorim karşınızda saygılar
Toplam
- 0.25 x 100gr Patlamış Mısır (Yağda)
145 kcal- 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
0 kcal- 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı)
65 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
12 kcal- 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
21 kcal- 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
50 kcal- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
80 kcal- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
12 kcal- 1.00 x 1 Adet Domates
14 kcal- 1.00 x 100gr Ton Balığı
190 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
48 kcal- 1.00 x 1 Adet (18gr) Eti Puf Hindistan Cevizli
75 kcal- 10.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu
10 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
139 kcal- 10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz)
240 kcal
1155 kcal
Ay büyürken sen ne güzel küçülmüşsün öyleOleyyyy oleyyy yehhhhuuu yupppiii. Ohhh canıma değsin.![]()
Sollasın canım sen yeter ki 1-1,5 kilo verhe yaaa bu dönem iyi değerlendirilebilirdi, 1. olabilirdim bendeşimdi haftaya 1-1,5 kilo veririm biri gelir 2,300 kilo verdim der vıınnn sollar beni yine
hep böyle oluyo zaten
![]()
Amaaan ne yapalım bazı yemeklere göre kuru fasulye nohut yapmak daha kolay düdüklüde haşlıyosun soğanını salçasını hazırla tamam o pişerken pilavı da yaptın mı işin bitiyo hem de doyurucu bir yemek çıkıyor ortaya evdekiler de seviyor sulu yemek pilav salata her şey vargünaydın denizcim :) akşam bizde de kuru fasulye pilav vardı
seni çok seviyorum ben , hep aynıyız seninle. ben kuru fasulye ve salata yedim sadece. ama akşam bir tane eti puf az da mısır yedim. ama kilo aynı değişiklik yok
aynen aynen. c.tesi misafirlikte yediklerim kabız etti resmen. üstelik azar azar tadımlık almama rağmen. simit ekmek poğaça beni çok rahatsız ediyor. ve kendim bunun farkına vardım. bir de tuzlu gıdalar şişiriyor.
Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf + 3 badem - 191 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek) + 1 kase barbunya yemeği + yarım kase cacık - 340 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase lahana,brokoli,kereviz karışımı çorba + 2 çtl omlet + 1 çtl beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin + 1 tatlı kaşığı incir reçeli + 1 fincan şekersiz çay + 1 ymk kaşığı biberli sos (ne kadar karıştırmışım)- 170 kalori
Ara; 21:00 - 4 ad.kaju + 1 ad.fındık + 1 ad.eti puf - 125 kalori
Su 2 lt tamamlandı
Sporlarım; 45 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 1 saat ütü + 20 dakika yemek
Toplam kalori: 828
begum75
miraycan84 @kitara_84
elma_sekerim01
mavimli
halacocuksun K Kafkanistan
Çok az yiyorsun bence canım o muzun tamamını yeseydin en olacak bir de bölmüşsün16 şubat günlüğüm
Sabah 100 gram yog urt
1 cay kaşığı bal
1 elma
1 armut
Ara öğün: yarim kepçe şehriye çorbası
Mini muzun yüzde 75 i
Yarim portakal
1 mandalina ( dışarı çıkıyordum ac ac cikmayim dedim sofrada ne varsa onu ağzıma attım
Akşam: 10 yemek kaşığı doludolu tavuklu bezelye yemeği
15 adet aci biber tursusu
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsü kızartma
Hele yaz gelsin sıcak olsun oturduğumuz yerden şıpır şıpır terleyip bol su içelim az da yedik mi gider kilolar merak etmeyindeniz ne yapalım kilo veremeyince ne yapacağımızı şaşırdık![]()
iyki öğlen işyerinde yemek çıkıyo yoksa nolcak halin, öğlenle akşam aran çok uzun, bu arada 1 meyva+süt yiyebilirsin
akşam hafif geçiştirmek adına bence güzel ama spor yaptığın için biraz daha iyi beslen mesela omlet ve peyniri korkarak yeme, hadi reçel tadımlık tamam, o eti puf da olmamış ama akşam dayanamıyo tabi insan arada oluyo öyle![]()
Dün öğlen buzdolabını boşaltmam gerekiyordu büyük pakette 1 bardak kadar süt kalmış atmak istemedim hele bugün de yulaf yiyim dedim pakette az varmış gibi geldi 3 yemek kaşığı koydum 1 yemek kaşığı kadar kalınca onu da koydum yulafı ve sütü pişiriyorum 1 tatlı kaşığı da bal koca bir kase olmuştu hepsini yedim1,5 yemek kaşığı yulaf koyuyorum canım fazlası fazla geliyor zaten içiyorum kupayı yarısına gelince de kaşıkla yiyorum yetiyor
Kilolar yerleşmeden nasılda hızlı düşüyor maşallah
Çok iyisin canım zararlı hiç bir şey göremiyorum bitter de yanında tatlısı olsun artık![]()
Dün öğlen buzdolabını boşaltmam gerekiyordu büyük pakette 1 bardak kadar süt kalmış atmak istemedim hele bugün de yulaf yiyim dedim pakette az varmış gibi geldi 3 yemek kaşığı koydum 1 yemek kaşığı kadar kalınca onu da koydum yulafı ve sütü pişiriyorum 1 tatlı kaşığı da bal koca bir kase olmuştu hepsini yedim
Neden kilo veremediğim belli oldu şimdi![]()
Bana diyo sen aç kalmışsın resmen
bende stok çok şekerim bişey olmaz bugün zaten arkadaşa davetliyiz açığı kapatırımBana diyo sen aç kalmışsın resmen![]()
En çok da sporlarını sevdimSabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf + 3 badem - 191 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek) + 1 kase barbunya yemeği + yarım kase cacık - 340 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase lahana,brokoli,kereviz karışımı çorba + 2 çtl omlet + 1 çtl beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin + 1 tatlı kaşığı incir reçeli + 1 fincan şekersiz çay + 1 ymk kaşığı biberli sos (ne kadar karıştırmışım)- 170 kalori
Ara; 21:00 - 4 ad.kaju + 1 ad.fındık + 1 ad.eti puf - 125 kalori
Su 2 lt tamamlandı
Sporlarım; 45 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 1 saat ütü + 20 dakika yemek
Toplam kalori: 828
begum75
miraycan84 @kitara_84
elma_sekerim01
mavimli
halacocuksun K Kafkanistan
Akşam ekmek yemedim tabii ki de yayla çorbası biraz da kuru fasulyeSen bütün gün ekmek ve türevi yemesen kurtarır seni canımAz gibi görünüyor ama hafif pişince bile çoğalıyor yulaf şişiyor
![]()
Tebrikler canım diyorum ya ben kızım 6 aylık oluncaya kadar kilo almıştım iyisin senKızlar bebeğimi emzirirken yazıyorum evi hep toz kaplamış haldir haldir koşturuyorum valla tertemiz olmak zorunda ... begüm basen baya bir eridi çok şükür dizimin arkasindaki dombalakta gitmiş hic gitmeyecek sanmistim esim sok geçirecek. Deniz ben kuculdum valla bende çok şaşırdım.. nehircim o gün az yedim ki bugüne çok yeyim diye inşallah yetiştiririm ya
![]()