♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi akşamlar kızlar bugün 1 saat spor yaptım tempolu şekilde ve 1030 kalori aldım nehirnil111 nehirnil111 ama garanti bugün hep koşuşturma spor temizlik derken 300 kaloriyi yakmışımdır:21:
Çok iyisin canım sporunu sevdim :KK49:Pazartesi gününü pas mı geçelim demiştik sende not almamışım da :KK19:
Aksam yemeğini çok yedim dostlarım öğlen fırsatım olmadi az yedim sütüm azalır diye korktum aksami çok yedim baya bir doydum ohh iyi oldu 843 kal nehirnil111 nehirnil111
İyi yapmışsın tabi ki canım sütüne etkisi olur hem kalorin gayet normal az bile emziren birine göre :KK68:
nehirnil111 nehirnil111 1370 kalori Can'ım :) yemeden duramadım bu hafta nah birinci olurum
Bugün dengelersin canım moral bozmak yok:KK76:
Çok güzel gidiyor diyetin maşallah da sabah ki yulaf çok az değil mi 15 gram ne kadar yapıyo ki yemek kaşığıyla mesela:KK70:

sbeden sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 @minerva1988 @CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
Akşam alışveriş yaptım kuru fasulye pilav yaptım lahana çorbası yapamadım bu akşam yapıcam 3 gün idare ediyor beni yapınca :KK66:
1,5 yemek kaşığı yulaf koyuyorum canım fazlası fazla geliyor zaten içiyorum kupayı yarısına gelince de kaşıkla yiyorum yetiyor:kk77::KK53:

Kilolar yerleşmeden nasılda hızlı düşüyor maşallah:KK9:

nehirnil111 nehirnil111 günaydın fıstık :KK15:

16 şubat kalorim karşınızda saygılar :KK16:

• 0.25 x 100gr Patlamış Mısır (Yağda)
    145 kcal
  • 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
    0 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı)
    65 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
    21 kcal
  • 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
    50 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    80 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Domates
    14 kcal
  • 1.00 x 100gr Ton Balığı
    190 kcal
  • 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
    48 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (18gr) Eti Puf Hindistan Cevizli
    75 kcal
  • 10.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu
    10 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
    139 kcal
  • 10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz)
    240 kcal
Toplam
1155
kcal

Çok iyisin canım zararlı hiç bir şey göremiyorum bitter de yanında tatlısı olsun artık:KK9::rolleyes:

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf + 3 badem - 191 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek) + 1 kase barbunya yemeği + yarım kase cacık - 340 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase lahana,brokoli,kereviz karışımı çorba + 2 çtl omlet + 1 çtl beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin + 1 tatlı kaşığı incir reçeli + 1 fincan şekersiz çay + 1 ymk kaşığı biberli sos (ne kadar karıştırmışım):KK53: - 170 kalori
Ara; 21:00 - 4 ad.kaju + 1 ad.fındık + 1 ad.eti puf - 125 kalori

Su 2 lt tamamlandı:KK50:

Sporlarım; 45 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 1 saat ütü + 20 dakika yemek:KK59:

Toplam kalori: 828

begum75 begum75 miraycan84 miraycan84 @kitara_84 elma_sekerim01 elma_sekerim01 mavimli mavimli halacocuksun halacocuksun K Kafkanistan

günaydın denizcim :) akşam bizde de kuru fasulye pilav vardı :KK70::KK70:
seni çok seviyorum ben , hep aynıyız seninle. ben kuru fasulye ve salata yedim sadece. ama akşam bir tane eti puf az da mısır yedim. ama kilo aynı değişiklik yok

aynen aynen. c.tesi misafirlikte yediklerim kabız etti resmen. üstelik azar azar tadımlık almama rağmen. simit ekmek poğaça beni çok rahatsız ediyor. ve kendim bunun farkına vardım. bir de tuzlu gıdalar şişiriyor.
Amaaan ne yapalım bazı yemeklere göre kuru fasulye nohut yapmak daha kolay düdüklüde haşlıyosun soğanını salçasını hazırla tamam o pişerken pilavı da yaptın mı işin bitiyo hem de doyurucu bir yemek çıkıyor ortaya evdekiler de seviyor sulu yemek pilav salata her şey var:KK66:

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf + 3 badem - 191 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek) + 1 kase barbunya yemeği + yarım kase cacık - 340 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase lahana,brokoli,kereviz karışımı çorba + 2 çtl omlet + 1 çtl beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin + 1 tatlı kaşığı incir reçeli + 1 fincan şekersiz çay + 1 ymk kaşığı biberli sos (ne kadar karıştırmışım):KK53: - 170 kalori

Sporlarım; 45 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 1 saat ütü + 20 dakika yemek:KK59:

begum75 begum75 miraycan84 miraycan84 @kitara_84 elma_sekerim01 elma_sekerim01 mavimli mavimli halacocuksun halacocuksun K Kafkanistan

iyki öğlen işyerinde yemek çıkıyo yoksa nolcak halin, öğlenle akşam aran çok uzun, bu arada 1 meyva+süt yiyebilirsin
akşam hafif geçiştirmek adına bence güzel ama spor yaptığın için biraz daha iyi beslen mesela omlet ve peyniri korkarak yeme, hadi reçel tadımlık tamam, o eti puf da olmamış ama akşam dayanamıyo tabi insan arada oluyo öyle :KK53:

16 şubat günlüğüm
Sabah 100 gram yog urt
1 cay kaşığı bal
1 elma
1 armut

Ara öğün: yarim kepçe şehriye çorbası
Mini muzun yüzde 75 i
Yarim portakal
1 mandalina ( dışarı çıkıyordum ac ac cikmayim dedim sofrada ne varsa onu ağzıma attım :KK70:

Akşam: 10 yemek kaşığı doludolu tavuklu bezelye yemeği

15 adet aci biber tursusu

3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsü kızartma
Çok az yiyorsun bence canım o muzun tamamını yeseydin en olacak bir de bölmüşsün :KK51:Sabah kahvaltın çok çok az kuzum:KK17:

iyki öğlen işyerinde yemek çıkıyo yoksa nolcak halin, öğlenle akşam aran çok uzun, bu arada 1 meyva+süt yiyebilirsin
akşam hafif geçiştirmek adına bence güzel ama spor yaptığın için biraz daha iyi beslen mesela omlet ve peyniri korkarak yeme, hadi reçel tadımlık tamam, o eti puf da olmamış ama akşam dayanamıyo tabi insan arada oluyo öyle :KK53:

Canım benim niyetim çorbamı içmek mi akşam ama eşim yemek yapma kahvaltılık türü istiyor canım diye belirtince ona öyle yaptım bende tırtıkladım:KK70:Spordan sonra meyve yiyecektim ama hiç canım istemedi niyeyse ağzıma eti pufu sokarken buldum kendimi:KK53:yoksa niyetim portakal yemekti :rolleyes:

1,5 yemek kaşığı yulaf koyuyorum canım fazlası fazla geliyor zaten içiyorum kupayı yarısına gelince de kaşıkla yiyorum yetiyor:kk77::KK53:

Kilolar yerleşmeden nasılda hızlı düşüyor maşallah:KK9:

Çok iyisin canım zararlı hiç bir şey göremiyorum bitter de yanında tatlısı olsun artık:KK9::rolleyes:
Dün öğlen buzdolabını boşaltmam gerekiyordu büyük pakette 1 bardak kadar süt kalmış atmak istemedim hele bugün de yulaf yiyim dedim pakette az varmış gibi geldi 3 yemek kaşığı koydum 1 yemek kaşığı kadar kalınca onu da koydum yulafı ve sütü pişiriyorum 1 tatlı kaşığı da bal koca bir kase olmuştu hepsini yedim:KK70:
Neden kilo veremediğim belli oldu şimdi:KK70:

Dün öğlen buzdolabını boşaltmam gerekiyordu büyük pakette 1 bardak kadar süt kalmış atmak istemedim hele bugün de yulaf yiyim dedim pakette az varmış gibi geldi 3 yemek kaşığı koydum 1 yemek kaşığı kadar kalınca onu da koydum yulafı ve sütü pişiriyorum 1 tatlı kaşığı da bal koca bir kase olmuştu hepsini yedim:KK70:
Neden kilo veremediğim belli oldu şimdi:KK70:

Sen bütün gün ekmek ve türevi yemesen kurtarır seni canım:KK48:Az gibi görünüyor ama hafif pişince bile çoğalıyor yulaf şişiyor:KK70:

Bana diyo sen aç kalmışsın resmen:KK48:
bende stok çok şekerim bişey olmaz bugün zaten arkadaşa davetliyiz açığı kapatırım :KK70:
bide bu durum yememekten değil, benim midem rahatsız ara ara oluyor bu bana, öğlen yemek yedikten sonra istifrar ettim (söylemesi ayıp) hepsimi çıktı yoksa ne kadar kaldı içimde onuda bilmiyorum:KK70: akşamda aşırı gergin ve şişti midem, bide balık kızarttım yağlı yağlı yersem dokanır diye yemedim, sonra baktım elim ayağım koyverdi titreme gelecek hemen 1 tane muz yedim bide kabak tatlısı vardı birazda ondan yedim:kk77::kk77:

sen de bakim 1.olabilcem mi durum nedir?:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:

En çok da sporlarını sevdim:KK9:

Kızlar bebeğimi emzirirken yazıyorum evi hep toz kaplamış haldir haldir koşturuyorum valla tertemiz olmak zorunda ... begüm basen baya bir eridi çok şükür dizimin arkasindaki dombalakta gitmiş hic gitmeyecek sanmistim esim sok geçirecek :D. Deniz ben kuculdum valla bende çok şaşırdım.. nehircim o gün az yedim ki bugüne çok yeyim diye inşallah yetiştiririm ya :KK61:

Kızlar bebeğimi emzirirken yazıyorum evi hep toz kaplamış haldir haldir koşturuyorum valla tertemiz olmak zorunda ... begüm basen baya bir eridi çok şükür dizimin arkasindaki dombalakta gitmiş hic gitmeyecek sanmistim esim sok geçirecek :KK70:. Deniz ben kuculdum valla bende çok şaşırdım.. nehircim o gün az yedim ki bugüne çok yeyim diye inşallah yetiştiririm ya :KK61:
Tebrikler canım diyorum ya ben kızım 6 aylık oluncaya kadar kilo almıştım iyisin sen:KK9:

Back
X