♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şöyle kendime ait arabam olsa arada atlar giderdim kuaföre fon cektirirdum ustune ortu atar gelirdim eve. Iyi geliyor insana pozitif etki ediyor. Moral oluyor .kilomdan dolayi icimden gelmiyor ama zamanla kiyafet sac bas takilirim :KK70: iyi etmissin canım en azından aklinda kalmamis oldu
aynen bende aynı durumdayım. insanın kıyafet alası gelmiyo valla. yaza düğünümüz var ama korkumdan kıyafetlere bile bakmıyorum.

Evet tatlım baya yürüdüm okula da yürüyerek gittim geldim bide nöbetçiydim bugün:KK49:
Sen neler yaptın bakalım nasıl geçti günün

sıkıcı geçen bir gündü. otur otur hiçbir aktivite yoktu maalesef. çok sıcak diye 2 gündür yürümedik arkadaşlarla. p.tesi azcık kötü oldukta. alışık olmayınca 20 dereceye bir anda fazla geldi.

nehirnil111 nehirnil111 günaydın tatlım 17 şubat kalorim azcık fazla oldu ama 1559 misafirlik olayı çıkınca brokoli yapamadım evde olanları yedim.

• 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    80 kcal
  • 0.75 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    58 kcal
  • 0.25 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nutella Çikolata
    27 kcal
  • 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
    63 kcal
  • 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
    32 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Domates
    14 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
    139 kcal
  • 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
    135 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (50gr) Eti Canga Çikolata
    260 kcal
  • 10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz)
    240 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı
    124 kcal
    139 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
    60 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ev Yapımı Browni
    122 kcal
Toplam
1559
kcal

1050 kalori ile kapadım bugün nehirnil111 nehirnil111
Canım Salı gününün kalorisini söylemiş miydin benim notlarımda yokta:oops:
yok yok canım ben kesinlikle diyet yapmıyorum ,şu ana kadar diyet yapsam oooo çoktan herşeye daha çok sarılıp bu kilonun 2 katını almıştım ,canım ne istiyorsa yiyorum pasta çikolata(çikolatayı yemediğim 1 günüm yok) gözleme herşeyi yiyorum ama miktar ve saati önemliymiş ben bunu geç anladım ama çok da geç kalmadım galiba bu beslenme şeklim oldu artık benim hiçbişeyden mahrum değilim böyle sürekli devam edicem artık ,sanada tavsiye ederim kendini diyet psikolojisinden çıkar dönüşü inan çok ağır oluyor nacizane tavsiyem tatlım
Canım aslında bende yapmıyorum çünkü ne pastadan ne börekten fedakarlık yapmıyorum hiç anları kaçırmıyorum yani özel günler de misafirlikte tadıyorum muhakkak dediğin gibi bunu yaşam şekli haline getirmemiz gerekir:KK19:Vücut şaşırır bu sefer geri dönüşte yavaş yavaş herşeye alıştırmak gerek mesela dün ekler yedim akşam bir kaç çatalda olsa makarna yedim bunlar gerekli:KK51:Çok iyi yapıyorsun bende böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı yaşamayı öğrenmek ve bunu uygulamak muhteşem bir duygu:21:
Evet olabilir bu arada
Sabah yarım kase yoğurt 5 kayısı bir kuru incir yedim öğle yarım kase kesme çorbası 1 incir 3 kayısı yedim ikindi de bir küçük dilim tavuklu ıspanaklı börek yedim
Biraz önce de oğlanın yiyemediği çikolatalı gofretin 3 te birini yedim
Kalorim 833 nehirnil111 nehirnil111 saat 3 buçuk ve daha birşey yemeyeceğim
Çok iyisin canım:21:
nehirnil111 nehirnil111 günaydın tatlım 17 şubat kalorim azcık fazla oldu ama 1559 misafirlik olayı çıkınca brokoli yapamadım evde olanları yedim.

• 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    80 kcal
  • 0.75 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    58 kcal
  • 0.25 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nutella Çikolata
    27 kcal
  • 0.25 x 100gr Beyaz Peynir
    63 kcal
  • 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin
    32 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Domates
    14 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
    139 kcal
  • 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış)
    135 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (50gr) Eti Canga Çikolata
    260 kcal
  • 10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz)
    240 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı
    124 kcal
    139 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
    60 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ev Yapımı Browni
    122 kcal
Toplam
1559
kcal

Olsun canım fazla kaçan bir şey yok ufak tefek atıştırmışsın:KK68:

Canım Salı gününün kalorisini söylemiş miydin benim notlarımda yokta:oops:

Canım aslında bende yapmıyorum çünkü ne pastadan ne börekten fedakarlık yapmıyorum hiç anları kaçırmıyorum yani özel günler de misafirlikte tadıyorum muhakkak dediğin gibi bunu yaşam şekli haline getirmemiz gerekir:KK19:Vücut şaşırır bu sefer geri dönüşte yavaş yavaş herşeye alıştırmak gerek mesela dün ekler yedim akşam bir kaç çatalda olsa makarna yedim bunlar gerekli:KK51:Çok iyi yapıyorsun bende böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı yaşamayı öğrenmek ve bunu uygulamak muhteşem bir duygu:21:

Çok iyisin canım:21:

Olsun canım fazla kaçan bir şey yok ufak tefek atıştırmışsın:KK68:

YOK Nehircim ufak tefek değil. türk kahvesi yapan arkadaşımın eti canga dark almış bildiğin yedim yani .hani yarısını yarına da bırakayım yok :) normalde 2 kare bitter yerdik ama bu sefer coştuk. bak ne diyecem sana, dün ankaradan beraber diyetisyene gittiğim arkadaşımla görüştüm. onunla benim metabolizma boy kilo vücut tipi aynıydı. şimdi tekrar diyete başlıyormuş bana dedi ki

şu şekilde beslen; sen ne düşünüyorsun deniz begüm esra mavimli su sbeden kafkanistan herkes yorum yazabilir adını yazmadıklarım da

7.00 kahvaltı
9.00 ara öğün 1/2 meyve
11.00 ara öğün kalan 1/2 meyve
12 yürüyüş
13:00 öğle yemeği ( yoğurt sebze salata, ya da yoğurt et baklagil salata yağsız)
15:30 ara öğün ( yoğurt, süt, 2 ceviz ya da 1/2 meyve herhangi biri
18:30 akşam yemeği
21:00 süt ya da yoğurt

yani 2 saate yakın birşeyler ye diyor. ben mesela sabah öğle arasında 1 ara öğün, öğle akşam arasında 1 ara öğün yapıyordum.

begum75 begum75 canım unuttum atmayı. Merak etmiştin. 58,5 kiloyum. Çoğu kişiye göre ideal bi kilo ama gördüğünüz gibi benim için değil :( karın bölgem full yağ :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 42
Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebze çorbası + 3 ad.pişmiş köfte + 1 dilim pişmiş patates + 1 kase yeşil salata - 263 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 1 küçük minicik minnak ekler :KK48: - 176 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kase kırmızı mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı salçalı spagetti + 1 orta boy salatalık turşusu + 5 ad.acı biber turşusu - 186 kalori
Ara; 20:00 - 1 dilim elma + 1 dilim portakal + 1 dilim armut + 2 antep fıstığı + 1 badem + 2 kaju - 73 kalori

Toplam: 868 kalori

@beyaz lotus elma_sekerim01 elma_sekerim01 K Kafkanistan mavimli mavimli begum75 begum75 H Heart of Gold

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebze çorbası + 3 ad.pişmiş köfte + 1 dilim pişmiş patates + 1 kase yeşil salata - 263 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 1 küçük minicik minnak ekler :KK48: - 176 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kase kırmızı mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı salçalı spagetti + 1 orta boy salatalık turşusu + 5 ad.acı biber turşusu - 186 kalori
Ara; 20:00 - 1 dilim elma + 1 dilim portakal + 1 dilim armut + 2 antep fıstığı + 1 badem + 2 kaju - 73 kalori

Toplam: 868 kalori

@beyaz lotus elma_sekerim01 elma_sekerim01 K Kafkanistan mavimli mavimli begum75 begum75 H Heart of Gold

kuzum benim ya 2 antep, 1 badem, 2 kaju :KK70: ben olsam çarpı * 10 yerdim

begum75 begum75 canım unuttum atmayı. Merak etmiştin. 58,5 kiloyum. Çoğu kişiye göre ideal bi kilo ama gördüğünüz gibi benim için değil :KK43: karın bölgem full yağ :KK43:

fit fiyuuuu kız ben seni elma tip sandım hiçte değilmişsin, evet yağlar biraz belde toplanmış gibi ama en azından orantılı duruyosun basende hiç yok, bence güzel bir fiziğin var,ayyy bende 58 olunca böyle olurmuyum ki:KK64:benim basenlerim çok geniş :mad:

YOK Nehircim ufak tefek değil. türk kahvesi yapan arkadaşımın eti canga dark almış bildiğin yedim yani .hani yarısını yarına da bırakayım yok :) normalde 2 kare bitter yerdik ama bu sefer coştuk. bak ne diyecem sana, dün ankaradan beraber diyetisyene gittiğim arkadaşımla görüştüm. onunla benim metabolizma boy kilo vücut tipi aynıydı. şimdi tekrar diyete başlıyormuş bana dedi ki

şu şekilde beslen; sen ne düşünüyorsun deniz begüm esra mavimli su sbeden kafkanistan herkes yorum yazabilir adını yazmadıklarım da

7.00 kahvaltı
9.00 ara öğün 1/2 meyve
12 yürüyüş
13:00 öğle yemeği ( yoğurt sebze salata, ya da yoğurt et baklagil salata yağsız)

yani 2 saate yakın birşeyler ye diyor. ben mesela sabah öğle arasında 1 ara öğün, öğle akşam arasında 1 ara öğün yapıyordum.
Canga da çok güzeldir pis ya bizim dolapta durdu durdu yiyemedim kardeşime verdim geldiğinde al ye diye canım çekti şimcik:KK70:Çok mantıklı bence de denemelisin bir şey kaybetmezsin bence işe de yarayacaktır kuzum çünkü sürekli vücut hareket halinde benim Müdürüm de bu şekilde beslenirdi diyestisyenin önerisiyle Hoppa
begum75 begum75 canım unuttum atmayı. Merak etmiştin. 58,5 kiloyum. Çoğu kişiye göre ideal bi kilo ama gördüğünüz gibi benim için değil :KK43: karın bölgem full yağ :KK43:
Vücudunun abartı bir hali yok canım ama dediğin gibi karın bölgen için sıkı bir pilates sporu yaparsan çok iyi olur mekik en iyi yöntem zayıfladıkça gidecek aslında :KK16:
kuzum benim ya 2 antep, 1 badem, 2 kaju :KK70: ben olsam çarpı * 10 yerdim

Bende kaseye koysam aynen öyle yapardım ama şimdi poşetinden 1-2 tane alıyorum gözümün önünden kaldırıyorum çok güzeller acımasızlar:KK53:

Canga da çok güzeldir pis ya bizim dolapta durdu durdu yiyemedim kardeşime verdim geldiğinde al ye diye canım çekti şimcik:KK70:Çok mantıklı bence de denemelisin bir şey kaybetmezsin bence işe de yarayacaktır kuzum çünkü sürekli vücut hareket halinde benim Müdürüm de bu şekilde beslenirdi diyestisyenin önerisiyle Hoppa

Vücudunun abartı bir hali yok canım ama dediğin gibi karın bölgen için sıkı bir pilates sporu yaparsan çok iyi olur mekik en iyi yöntem zayıfladıkça gidecek aslında :KK16:

Bende kaseye koysam aynen öyle yapardım ama şimdi poşetinden 1-2 tane alıyorum gözümün önünden kaldırıyorum çok güzeller acımasızlar:KK53:

bugün ona göre getirdim menümü. hatta birazdan 1/2 elma yiyeceğim. aslında aç değilim. arkadaşım dedi ki bu şekilde ye bak gör acıkacaksın dedi.

7.00 kahvaltı
9.00 ara öğün 1/2 meyve
12 yürüyüş

kitaracım arkadaşının yazdıkları genelde diyetisyenlerinde önerdiği tipten beslenme, bence gayet güzel bir menü, ek olarak ara öğündeki meyvanın yanında 1 çay bardağı kadarda olsa süt yada biraz yoğurt yersen meyvadaki şekerin kan şekerinin hızla yükseltip sonra düşürüp seni açlığa çabuk götürmesini engellemiş olursun,birde 15,30 daki öğün arasında ben meyvamı yesem bile cevizimi mutlaka yiyiyorum çünkü çok faydalı hemde tok tutmasına yardımcı oluyo

benim listedede sabahla öğlen arası 1 ara öğün var ama ben işyerinde öğleni erken yediğim için bu aradaki öğünü atlamak zorunda kalıyorum (11,45de yemek geliyo :KK43:) ama öğlenle akşam arası hemen hemen 7 saate yakın diyetisyenle konuştum o arayada 2 ara öğün koydu yani seninkinin tam tersi gibi bişey

bence gayet güzel bir liste uyabilirsende süper olur, birde ben salatalarıma yağ katıyorum çünkü yağ bence gerekli ve faydalı

bugün ona göre getirdim menümü. hatta birazdan 1/2 elma yiyeceğim. aslında aç değilim. arkadaşım dedi ki bu şekilde ye bak gör acıkacaksın dedi.
Çok iyi yaparsın canım dene bende işe yarayacağını düşünüyorum sürekli hareketli olmaya çalışırım bende mideme en azından sıvı sokarım küsmesin diye:KK49:

kitaracım arkadaşının yazdıkları genelde diyetisyenlerinde önerdiği tipten beslenme, bence gayet güzel bir menü, ek olarak ara öğündeki meyvanın yanında 1 çay bardağı kadarda olsa süt yada biraz yoğurt yersen meyvadaki şekerin kan şekerinin hızla yükseltip sonra düşürüp seni açlığa çabuk götürmesini engellemiş olursun,birde 15,30 daki öğün arasında ben meyvamı yesem bile cevizimi mutlaka yiyiyorum çünkü çok faydalı hemde tok tutmasına yardımcı oluyo

benim listedede sabahla öğlen arası 1 ara öğün var ama ben işyerinde öğleni erken yediğim için bu aradaki öğünü atlamak zorunda kalıyorum (11,45de yemek geliyo :KK43:) ama öğlenle akşam arası hemen hemen 7 saate yakın diyetisyenle konuştum o arayada 2 ara öğün koydu yani seninkinin tam tersi gibi bişey

bence gayet güzel bir liste uyabilirsende süper olur, birde ben salatalarıma yağ katıyorum çünkü yağ bence gerekli ve faydalı

tamam begümcüm ben de uygulamayı düşünüyorum. değiştireyim beslenme düzenimi. elmamı yedim bile şimdi. ben de yoğurdumu öğleden sonraki ara öğünümde yani ceviz-yoğurt yapayım diyorum. ayrıca farkedersen ben salatalarıma hep yağ koyarım kesinlikle yenilmesi gerekiyor ama ona yağsız demiş. ben bir de taş baskı soğuk zeytinyağ kullandığım için ondan vazgeçemem. ben yemeği 13.15 13.30 gibi yiyorum. o yüzden sabah 2 ara öğün olabilir uygun bana.

tamam begümcüm ben de uygulamayı düşünüyorum. değiştireyim beslenme düzenimi. elmamı yedim bile şimdi. ben de yoğurdumu öğleden sonraki ara öğünümde yani ceviz-yoğurt yapayım diyorum. ayrıca farkedersen ben salatalarıma hep yağ koyarım kesinlikle yenilmesi gerekiyor ama ona yağsız demiş. ben bir de taş baskı soğuk zeytinyağ kullandığım için ondan vazgeçemem. ben yemeği 13.15 13.30 gibi yiyorum. o yüzden sabah 2 ara öğün olabilir uygun bana.
ohh afiyet olsun :kk77:, bende evde salatalarda sadece z.yağı kullanıyorum, işyerindede z. yağı kullanıyoruz patron bu konuda sağolsun eli bol (şimdilik), senin için sabah 2 ara öğün daha iyi gerçekten, bu düzene alışmadan benimde şekerim düşer yemezsem titreme gelirdi (gizli şekerde vardı 2 sene ilaç da kullanmıştım, şimdi bıraktım çok şükür)ama çok şükür şimdi daha iyiyim ani ve aşırı kan şekeri düşmelerim olmuyor

hadi bakalım 7 marta kadar faydasını görmeye başlarsın inşallah, zaten ayın 22 sindede ay küçülmeye başlıyor:KK70: bizde hepbirlikte küçülelim artık :KK48:

Back
X