♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben dün gece çok hastaydım kızlar oğlum da öyleydi
Sabaha kadar istifra ishal afedersiniz çok kötüydük sabaha kadar uyuyamadık

tüm hafta güzel gitti cuma 53.1 i bile gördüm ama cuma, cmt ve pazar misaifrlerim olunca del gibi yedik içtik :(
haftasonları olmamlı bence

selam kızlar bugünü 900 kcal ile kapattım
80 gr karbonhidrat
33 gr protein nehirnil111 nehirnil111
30 dk yürüyüş+30 dk bel bacak hareketleri çalıştım

nehirnil111 nehirnil111 benim kalorim değişti başıma çok iğrenç şey geldi ton balıklı salata yiyordum marulları tek tek yıkayıp sirkeli suda bile beklettim nasıl oldu bilmiyorum salatamın yarısını yemiştim bir baktım içinde salyangoz yürüyor:KK57::KK57: ayyyy iğrenç kustum ya anlıcağın yiyemedim ve ağzıma artık bişey sürmem midem acayip bulandı:KK48: sen benim kalorimi 750 kcal yap canım :KK70:
Not aldım canım sporlarını çok sevdim:KK49:Bugün eşime ton balığı al diyecektim ama şimdi bilemedim ya :KK70:
Can'ım o gün kalori saymadım
Bugüne de 1100 kalori yaz Can'ım :)
Canım perşembe gününün kalorisi yok bende o günü pas mı geçtin:KK59:
günaydın herkese. birkaç gündür çok yoğunum. ne tartıldım ne kalori hesapladım nehirnil111 nehirnil111 kalori hesaplamaya yarından itibaren devam.
Tamam canım hafta başından itibaren alırız artık :KK19:
Selam kızlar ben birazdan akşam yemeğimi yicem kepekli Kıymalı makarna çekti canım , pişiyor , yiyip spora başlıcam
nehirnil111 nehirnil111 820 kcal
77 karbonhidrat
33 protein
30 dk spor

Çok iyisin daha ne olsun bugün güzel sonuçlarla geleceğine eminim canım :KK68::21:

Günaydın hayırlı haftalar herkese hafta sonu misafir ağırladım ama buna rağmen aç kaldım çok güzel bir hafta sonu geçirdim kalorilerim biraz yüksek gibi ama sadece ıslak kek ve az cipsle oldu onlar yoksa doğru düzgün bir şey yemedim ve üstüne üstlük hep ayakta ev işi yemek yaptım dışarıda gezdim alışveriş yaptım diyebilirim:KK70:

Cumartesi; 929 kalori
Pazar; 1060 kalori

begum75 begum75 elma_sekerim01 elma_sekerim01 H Heart of Gold K Kafkanistan halacocuksun halacocuksun mavimli mavimli kızlar geçen haftadan begüş, kitara, beyaz lotus çok eksiğiniz var sizleri bugün kalori vermeye bekliyorum:KK53:

sbeden sbeden güncel kilom 51.9:KK33: :KK71: Aradaki fark -700 :KK68:

WP_20160222_001.webp

Selam kızlar nasılsınız bu hafta kilo vermeyeceğim galiba ancak 200 gram belki ama bugün dikkatli olacağım inşallah... kossuturmadan spor fazla yapamadim ama yinede sabahları bi kaç plates hareketi yaptım... hadi bakalım yarin neler olacak bu arada şaka maka ben baya bir zayiflamisim ya eski kıyafetlerime bildiğin giriyorum yani bu ay çıkmadan 2 kilo daha vermem ge rek hedefime ulaşmalıyım :) nehirnil inşallah bugün kalorilerimi atacağım sana :)
Tamam canım bekliyorum:KK54:

Günaydın hayırlı haftalar herkese hafta sonu misafir ağırladım ama buna rağmen aç kaldım çok güzel bir hafta sonu geçirdim kalorilerim biraz yüksek gibi ama sadece ıslak kek ve az cipsle oldu onlar yoksa doğru düzgün bir şey yemedim ve üstüne üstlük hep ayakta ev işi yemek yaptım dışarıda gezdim alışveriş yaptım diyebilirim:KK70:

Cumartesi; 929 kalori
Pazar; 1060 kalori

begum75 begum75 elma_sekerim01 elma_sekerim01 H Heart of Gold K Kafkanistan halacocuksun halacocuksun mavimli mavimli kızlar geçen haftadan begüş, kitara, beyaz lotus çok eksiğiniz var sizleri bugün kalori vermeye bekliyorum:KK53:

sbeden sbeden güncel kilom 51.9:KK33: :KK71: Aradaki fark -700 :KK68:

Eki Görüntüle 1779830

tebrikler şekerim birazdan kalorileri bildircem giriyorum daha :kk77:

Back
X