♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın hayırlı haftalar herkese hafta sonu misafir ağırladım ama buna rağmen aç kaldım çok güzel bir hafta sonu geçirdim kalorilerim biraz yüksek gibi ama sadece ıslak kek ve az cipsle oldu onlar yoksa doğru düzgün bir şey yemedim ve üstüne üstlük hep ayakta ev işi yemek yaptım dışarıda gezdim alışveriş yaptım diyebilirim:KK70:

Cumartesi; 929 kalori
Pazar; 1060 kalori

begum75 begum75 elma_sekerim01 elma_sekerim01 @kitara_84 @Kafkanistan @beyaz lotus mavimli mavimli kızlar geçen haftadan begüş, kitara, beyaz lotus çok eksiğiniz var sizleri bugün kalori vermeye bekliyorum:KK53:

sbeden sbeden güncel kilom 51.9:KK33: :KK71: Aradaki fark -700 :KK68:

Eki Görüntüle 1779830

nehircim seni çok tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:, bak bir süre durdu ama sonunda pes etti çözüldü gitti yağlar,demekki direnmeyi bırakmamak lazım, bu arada sen hedefine ulaşmadın mı son hedef kaç senin ??

Teşekkürler canım sende durumlar nedir:KK19:bir kere kv de yaptı ama yine de içeriye koku girdi anlamadım:KK51:balık tavam var kapalı kapağı onunla deneyeceğim olmadı annem koku hiç geçirmiyor diyor:KK53:

Daha da iyi olacağız inşallah bu hafta bomba gibi bekliyorum seni:KK73:

canım kızartırken koku geçmesede yemek için tavayı açınca yine koku yayılcak ortalığa o kokudan kaçış yok, sen o tavayla balkonda yap kızartmanı balkon kapısınıda iyice kapat, en temiz yol bu

inşallah bu hafta kalorilerime daha dikkat edip küçülen ayın etkisiylede daha fazla kilo verebilirim :KK70::KK70::KK70:

nehircim seni çok tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:, bak bir süre durdu ama sonunda pes etti çözüldü gitti yağlar,demekki direnmeyi bırakmamak lazım, bu arada sen hedefine ulaşmadın mı son hedef kaç senin ??
Yeşil çay lahana çorbası biberiye çayı bunlar benim imdadıma yetişti sanırım ben onlara bağlıyorum onlara başlayınca yağdan mı verdim ne daha iyi hissediyorum kendimi:KK48:İlk hedefim 52 idi ama 50 ye kadar yolum var daha kuzum gazımı alamayıp 48 e düşersen çevremdekiler beni öldürecek gibi:KK70:

canım kızartırken koku geçmesede yemek için tavayı açınca yine koku yayılcak ortalığa o kokudan kaçış yok, sen o tavayla balkonda yap kızartmanı balkon kapısınıda iyice kapat, en temiz yol bu

inşallah bu hafta kalorilerime daha dikkat edip küçülen ayın etkisiylede daha fazla kilo verebilirim :KK70::KK70::KK70:
Ne kadar verdin kaçırdım sayfayı :KK53:Haklısın fırında yapsam yine kokar mı dışarıdan alalım dedim kızartma ama çok fiyat veriyorlar ya :KK51:

Ne kadar verdin kaçırdım sayfayı :KK53:Haklısın fırında yapsam yine kokar mı dışarıdan alalım dedim kızartma ama çok fiyat veriyorlar ya :KK51:

fırında da çıkar ki koku ondan kaçamazsın nehir, ayda yılda bir balık yiyiyoruz dersen dışardan al ama bizim gibi buldukça haftada 2-3 yersen dışardan almak pahalıya kaçar

fırında da çıkar ki koku ondan kaçamazsın nehir, ayda yılda bir balık yiyiyoruz dersen dışardan al ama bizim gibi buldukça haftada 2-3 yersen dışardan almak pahalıya kaçar
Bende haftada yemek istiyorum eşimde sedef çıktı haftada 3 gün yemeli diyorlar 1 kere yesek bile yeter :KK51:

Teşekkürler canım sende durumlar nedir:KK19:bir kere kv de yaptı ama yine de içeriye koku girdi anlamadım:KK51:balık tavam var kapalı kapağı onunla deneyeceğim olmadı annem koku hiç geçirmiyor diyor:KK53:

Daha da iyi olacağız inşallah bu hafta bomba gibi bekliyorum seni:KK73:
İnşalah canım inşallah

sbeden sbeden canım yine 87 of belki gram olarak vermişimdir ama dediğim gibi tartım dijital değil küsürat göstermiyo olsun ama şu 4gündür gayet iyi gidiyo...

olsun olsun en azından almadın,zaten vücudun alışması vermeye başlaman öyle hemen olmuyo canım benim kilolar yerleşikti ben 2 ay gram oynamadım hatta diyet yaparken bi ara aldım bile, sbeden çok iyi bilir, ama sonra yağlar yumuşayıp vermeye bi başlayınca patır patır gidiyo, merak etme

bugünden itibaren ay küçülüyor, iyi değerlendirirsen haftaya pazartesi eksileri görürsün, fırsatı kaçırma derim:KK39:

kesinlikle 1 kerede yeter,bu arada geçmiş olsun canım, inşallah düzelir rahatsızlığı
İnşallah canım ilaç krem kullanıyoruz yememesi gereken yiyeceklere artık daha da dikkat etmeye çalışıyoruz bu sebeple çikolatayı abrcuburu kolayı falan bırakacak ufaktan inşallah:KK48:Ufak tüp alayım ben ya :kk77:

İnşallah canım ilaç krem kullanıyoruz yememesi gereken yiyeceklere artık daha da dikkat etmeye çalışıyoruz bu sebeple çikolatayı abrcuburu kolayı falan bırakacak ufaktan inşallah:KK48:Ufak tüp alayım ben ya :kk77:

al bari :KK48:
eğer başarabilirsen doktorun yanına önceden gidip abur cubur hakkında eşinin düşkünlüğünü falan anlat bırakması için vesile olur belki, hani içerisindeki bazı hazır maddeler sedefi tetikler vs. gibi yememen gerek daha sağlıklı şeyler ye gibi hani doktorlar daha iyi anlatır,ne bilim belki gözü korkar ve zamanla keser,accıcık yalan olcak ama herşey sağlık için :KK39:

begum75 begum75 geçmiş olsun canım dikkat et kasma bol c vitamini kivi ye
nehirnil111 nehirnil111 Sedef e kudret nar ı çok iyi geliyor canım bi yakınım da gözle görülür iyileşme oldu kudret nar ı sayesinde bi araştır istersen.

sağol canım, hafta sonu kasamadım zaten, portakal greyfurt yedim de kivide daha çokmuş c vitamini iyi hatırlattın onuda yiyim

begum75 begum75 geçmiş olsun canım dikkat et kasma bol c vitamini kivi ye
nehirnil111 nehirnil111 Sedef e kudret nar ı çok iyi geliyor canım bi yakınım da gözle görülür iyileşme oldu kudret nar ı sayesinde bi araştır istersen.
Bende duydum onu canım iyi aklıma getirdin çok sağol hemen araştırayım:KK68:
al bari :KK48:
eğer başarabilirsen doktorun yanına önceden gidip abur cubur hakkında eşinin düşkünlüğünü falan anlat bırakması için vesile olur belki, hani içerisindeki bazı hazır maddeler sedefi tetikler vs. gibi yememen gerek daha sağlıklı şeyler ye gibi hani doktorlar daha iyi anlatır,ne bilim belki gözü korkar ve zamanla keser,accıcık yalan olcak ama herşey sağlık için :KK39:

Bilgisayardan çıktı aldım buzdolabına astım yememesi gerekenleri baktım daha da dikkatli gibi sonuçta acısını kaşıntısını o çekiyor yani :KK51:

bak geçen haftadan beri arkadaşımın dediği şekilde ara öğünlerimi yaptım. h.sonu cumrtesi arkadaşa yemeğe davetliydik orada bile bozmadım. meyve yerine minnak bir kek ve tuzlu çörek yedim ( kendim yapmıştım küçük) pazar günü dışarı çıktık ara öğünüm çantama aldım öyle yedim. değişiklik iyi oldu şaşırtmam lazım. kesinlikle 70 in altına inecem çok kararlıyım.

valla ne diyim süpersin:KK9::KK9::KK9:, gümbür gümbür geliyosun bence , aynen devam et hiç bozma

Evett kızlar benim kilom da 79.3 olmuş , şükürler olsun bugünü görene az vermişim ama istikrarlı gidiyorum -500gr sbeden sbeden
Hederime çook az kaldı artık sona yaklaşıyorum , kasmadan veriyorum işin en güzel yanı.

vaaayyy süpersin şekerim:KK9::KK9::KK9:,bence sbeden sbeden artık seni 70 ler grubuna almalı, terfi ettin sen, 2 haftadır 70 li rakamlardasın:KK75::KK8:

Back
X