♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum kizlarr..
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben iki üç gündür baya rahatsizdim bugun de okula gittim bir ders işledim dayanamadim izin aldim hastaneye gittim.
Kan tahlili ultrason akciger filmi ufuruk testi istedi. Onlari hallettim öğleden sonra da almaya gitcem inşaallah.
Mide bulantisindan duramiyorum cok halsizim nefesim kesilecek gibi oluyor.
Dua edin bi şey yoktur inşallah.
Kilom da 56.6 sbeden sbeden

geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah birşey çıkmayacak. sonuçlardan bizi de haberdar et lütfen.

sbeden sbeden cim kilo bildirimim:63,1
7mart hedefime ulaşmak için küçülen ayla birlikte inşallah dikkat edebilirim.
aslında bu kilo verme durumu benim metabolizmaya ters genelde regl bitimi veriyodum bu sefer hastalıktan gitti sanırım bende inanamadım :KK57::KK64:
tebrik ediyorum seniiiiii
darısı benim başıma inşallah en kısa zamanda

kızlaar öğlen dışarda yemek zorunda olduğum için
tavuk suyuna şehriyeli çorba söyledim
sonra içime dert oldu e bu çorbada şehriye var bide un koyuyorlar terbiyesine sizce kötümü yaptım
yoksa o kadar da önemli değilmi
bilemediimmm ne yazıkkii

birde sizden evde yapabileceğim sporların tavsiyesini istiyorum lütffeeennnn
bu bir ay içinde spora gitmek gibi bir durumum yok evde idare edicem

sonra içime dert oldu e bu çorbada şehriye var bide un koyuyorlar terbiyesine sizce kötümü yaptım
bilemediimmm ne yazıkkii
Tuz oranı oluyor daha çok bu çorbada o yüzden pek önermiyorlar bende işyerinde çıktı bugün yarım kase içtim ne yapayım :KK53:

seniiiiii,sonra benim başıma inşallah en kısa zamanda

Insallah canım azmedince , sabredince inan bana oluyor
bilemediimmm ne yazıkkii

Kotu degil kurtarabilecegin en iyi sekilde olmus,hem ekmek yememissen sorun yok,zaten mercimek ezogelinde yesen hepsine patatesti undu illaki herkes koyuyo yapcak bisey yok,arada tavuk salata tarzi da yersen oda guzel bir menü

Internetin varsa ben michael jillian videosu yapmıştım 3 level var,ilk 10 gun level 1,sonraki 10 gun level2,sonrada level3 1 aylik spor sana yaparsan faydasini gorursun

seniiiiii,sonra benim başıma inşallah en kısa zamanda

bilemediimmm ne yazıkkii

Kotu degil kurtarabilecegin en iyi sekilde olmus,hem ekmek yememissen sorun yok,zaten mercimek ezogelinde yesen hepsine patatesti undu illaki herkes koyuyo yapcak bisey yok,arada tavuk salata tarzi da yersen oda guzel bir menü

Internetin varsa ben michael jillian videosu yapmıştım 3 level var,ilk 10 gun level 1,sonraki 10 gun level2,sonrada level3 1 aylik spor sana yaparsan faydasini gorursun

tamm canım bakıyorm hemen o spora
öğlen işte dışarda yemek zorundayım o yüzden en iyi alternatifi bulmak zorundayım ne yiyebilirim diye
kendimi çok sıkıya aldım bu haftadan itibaren gidecek o kg lar

Leslie (kesinlikle öneririm), jillian, kardiyo hareketleri bir çok video mevcut, zumba, ip atlama da yapabilirsin elinden geldiğince yürü bol bol :21:

Birazdan yine doğum günü kutlanacak burada yarım dilim çikolatalı pasta yiyeceğim canım çekti nescafemi içtim şimdi ama vücudum onu istiyor artık akşam ya çok az kalori alacağım ya da sırf protein başka yolu yok:KK70:

Selamun aleykum kizlarr..
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben iki üç gündür baya rahatsizdim bugun de okula gittim bir ders işledim dayanamadim izin aldim hastaneye gittim.
Kan tahlili ultrason akciger filmi ufuruk testi istedi. Onlari hallettim öğleden sonra da almaya gitcem inşaallah.
Mide bulantisindan duramiyorum cok halsizim nefesim kesilecek gibi oluyor.
Dua edin bi şey yoktur inşallah.
Kilom da 56.6 sbeden sbeden
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine, mikrop falan kapmış olmayasın?

bilemediimmm ne yazıkkii
arada evden peynir,domates,zeytin,ceviz, gibi kahvaltılıkta getirebilirsen yanında çayla ohhh missss çokta güzel olur bence

Sağolun kızlar tek tek yazamadım ama bugün daha iyiyiz çok şükür
nehirnil111 nehirnil111 canım perşrmbe pes etmiştim o yüzden saymamıştım dün 1000 kalori yaptım sbeden sbeden
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 70.3
Giden 1.2 kilo Can'ım :)
Geçen hafta herkeste bir pas geçme pes etme durumları oldu ama bu hafta bambaşka olacak inşallah çokta güzel kilolar gitmiş tebrik ederim canım:KK9:

Sağolun kızlar tek tek yazamadım ama bugün daha iyiyiz çok şükür
nehirnil111 nehirnil111 canım perşrmbe pes etmiştim o yüzden saymamıştım dün 1000 kalori yaptım sbeden sbeden
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 70.3
Giden 1.2 kilo Can'ım :)
tebrikler,60 lara geldin sayılırsın artık haftaya nasipse bizim gruptasın :KK9::KK9::KK9:bu haftayı iyi değerlendir canım:KK39:

olsun olsun en azından almadın,zaten vücudun alışması vermeye başlaman öyle hemen olmuyo canım benim kilolar yerleşikti ben 2 ay gram oynamadım hatta diyet yaparken bi ara aldım bile, sbeden çok iyi bilir, ama sonra yağlar yumuşayıp vermeye bi başlayınca patır patır gidiyo, merak etme

bugünden itibaren ay küçülüyor, iyi değerlendirirsen haftaya pazartesi eksileri görürsün, fırsatı kaçırma derim:KK39:
Öyle canım ben dikkat etmesem kesin +olurdum haftaya inşallah süper olacak...

Back
X