- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Afiyet şeker olsun canım bitterden zarar gelmezÇınladı canım afiyet olsun bende yedim her zamanki gibi valla canımıza değsin ne diyelim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet şeker olsun canım bitterden zarar gelmezÇınladı canım afiyet olsun bende yedim her zamanki gibi valla canımıza değsin ne diyelim:)
valla en başından beri aksatmadan ilaç alır gibi :) hergün yiyorum canım gelse 4.5 ay da 15 kilo vermezdim rahatlıkla yiyebilirsinAfiyet şeker olsun canım bitterden zarar gelmez![]()
valla en başından beri aksatmadan ilaç alır gibi :) hergün yiyorum canım gelse 4.5 ay da 15 kilo vermezdim rahatlıkla yiyebilirsinbu hafta geçtikten sonra kalorimi 1000 in altında tutmucam artık az bişey var sağlıksız beslenmek istemiyorum ,tabi hedeften sonra korumak çok önemli ama ben bu sefer başardım galiba korucam da inşallah
insallah bu hafta artik 87 gormezsin canimsbeden canım yine 87 of belki gram olarak vermişimdir ama dediğim gibi tartım dijital değil küsürat göstermiyo olsun ama şu 4gündür gayet iyi gidiyo...
Allah razı olsun canımçok şükür canım. seni anlıyoruz desek yalan olur ben anlayamam yaşadıklarını hergün gördüklerini duyduklarını.biz burda rahatız o korkuyu bilemiyoruz işte. inşallah hayırlısıyla eş durumundan tayinini ister ve gidersin. Allah yardımcınız olsun
Ben de izmir liyim ama hakkari de görev yapıyorum 3 yıldırHangi il de sin canım
Gerçekten zor bir durum ya Allah sabır versin , memleketimiz ne hallere geldi Allah sonumuzu Hayır etsin
Bende izmirde yaşadığıma yatıp kalkıp dua ediyorum seviyorum memleketimi ama herkese güzeldir kendi doğup büyüdüğü yerler.
Amin canım allah razı olsunCanım benim Allah yardımcınız olsun...
Hangi filmSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 08:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + 1 ad.cordon bleu + 150 ml ayran - 397 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe + yarım dilim çikolatalı yaşpasta (sürpriz doğum günlerinden)-172 kalori
Akşam; 19:40 - 1 ad.(200 gr) fırın çupra + 2 kase yeşil salata - 237 kalori
Ara; 22:00 - Yarım dilim ıslak kek (bitirmek üzereyim) + 18 ad.antep fıstığı + 4 ad.kaju + 4 ad.fındık + 4 ad.badem - 431 kalori (bu olmasaydı enfes bir menü olacaktı farkındayım ama eşimle çok duygusal film izledik bende kitlendim çereze
)
Toplam kalorim ; 1315
K Kafkanistanhalacocuksun @kitara_84 @mavimli
elma_sekerim01 @begum75
Yaa geçen yıl da böyle olmuştu herkes çok yazıp yazıp birazda çekiliverdi baharda grup dağılmıştıbu haftada tam takım herkes bildirimde bulunmadı, hele bizim gruptan katılım az oldu,sbeden de uğramıyor
, inşallah böyle devam etmez çünkü hevesim azaldı
![]()
canm benim kardesm gelmisti.ayni zamanda okul basladi yeniden. derse baslicam. çocuk is derken her zaman buraya ugramak istemiyrm. zaman sıkıntısı yasiyrmbu haftada tam takım herkes bildirimde bulunmadı, hele bizim gruptan katılım az oldu,sbeden de uğramıyor
![]()
Ben de izmir liyim ama hakkari de görev yapıyorum 3 yıldır
Hangi film![]()
hevesinde kirilmasin canim. bildirim yapmayanlar kendileri bilir. sahsen benim hevesim kirilmaz..yine yazarim takip ederim kendimibu haftada tam takım herkes bildirimde bulunmadı, hele bizim gruptan katılım az oldu,sbeden de uğramıyor
![]()
Darmadağın adlı bir yabancı filmdi canımİzmir'in en güzel yeri neresi tatil için tercih edilecek olsa ama en çok güzel yerler görmek maksatlı manzaralı huzur dolu desem
![]()
Bugün izleriz belki bende eşimle senle film önerisi isteyecektim iyi oldu... kızlar benim karnım çok sert inanılmaz sert sabahtan beri pek bir şey yemedim yani yedim de az kalorili dünkü saçmalığım yüzünden neden şiş bu kadar birde tartım bozuk galiba çok yüksek gösteriyor kilomuson olarak eşime gebelik testi al dedim ben hala regl olmadım ve karnım çok sert napcam bilmiyorum
![]()
evine kavuştun, eşine kavuştun, kızmaya bile başladınonun yokluğunda zorluklar çektin en azından yanında şimdi boşver her dediğine çok alınma,haaa kötü bir tavırda söylüyosa ona güzel bir dille söyle sadece, oda birdahakine yada daha bir sonrakine mutlaka farklı söyler,belki tarhanayı sevmiyoa ondan demiştir sen alınma
dün baya kaçırmışsın bugünde protein ağırlıklı ye dengelemeye çalış canım,
benimde dünden beri migren aurası başladı bakalım tam ağrı ne zaman gelir,inşallah gece uykuda gelirde hissetmeden atlatırım
Allah yardımcın olsun canımBen de izmir liyim ama hakkari de görev yapıyorum 3 yıldır