♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya kırkta yılda bir sanırım haftanın birincisi oldum ondada sbeden sbeden açıklama yapmadı :KK42:geçenkinde @beyazlotus bizim gruptan yanlışlıkla birinci ilan edilmişti aslında o zamanda ben birinciydim ama sbeden bana geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişti :KK70:ama şimdi de birinciyim yine açıklamadı, küscem ama :KK70:kendimi yemeğe vurcam, vurcam pizzayı,vurcam pideyi çikolatayı hepsi benim olucak hahahaaaa:KK70:
:D :D sana mesaj alintisi yapmistim tatlım yogunum diye. simdi duzenlicem :D

gelelim grup 80 e

elma_sekerim01 elma_sekerim01 bu haftada birinciliği elinde tutuyor ve özellikle N naz5403 hanimefendiyi her zaman ki gibi geride bıraktı.veeeeee en önemlisi adını altın haflerle 70 ler grubuna yazdırdı. o artik 80 li değil o bir 70 li Elveda N naz5403 elveda fiyonkbayan fiyonkbayan dedi vee hop 70 ler tebrik ediyorum.

:KK9::KK9:
-1.200

Darmadağın adlı bir yabancı filmdi canım:KK51:İzmir'in en güzel yeri neresi tatil için tercih edilecek olsa ama en çok güzel yerler görmek maksatlı manzaralı huzur dolu desem:KK68:
Tatlim hani alsancak karşıyaka falan cok guzeldir de ama senin aradigin yer seferihisar urla tarafi bence tam yazin degil baharda gidin kafa dinlersiniz hatta biz de gelelim okeye üçüncü dördüncü oluruz:))

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 inciiitanesi inciiitanesi -2.600
Grup 80 elma_sekerim01 elma_sekerim01 -700
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60 begum75 begum75 -900
Grup 50 Mrs Robot Mrs Robot -1.200

Tatlim hani alsancak karşıyaka falan cok guzeldir de ama senin aradigin yer seferihisar urla tarafi bence tam yazin degil baharda gidin kafa dinlersiniz hatta biz de gelelim okeye üçüncü dördüncü oluruz:))
Bende dediğin yerleri tahmin etmiştim canım bir de dün yeni bir bilgi öğrendim 3-4 gün bile kalsak araçla bütün İzmir'i gezebilirmişiz mesafeleri çok yakınmış doğru mudur :KK16:Tabi ki neden olmasın inşallah nasip olursa:KK68:
grup 50 birincisi

Mrs Robot Mrs Robot

ilk haftadan -1.200

tebrikler :KK9:
Yeni bir rakip gelmiş bana bize -1200 he hımm bunu bir düşüneyim:KK64::KK70:Tebrikler canım Mrs Robot Mrs Robot :KK53:
kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 inciiitanesi inciiitanesi -2.600
Grup 80 elma_sekerim01 elma_sekerim01 -700
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60 begum75 begum75 -900
Grup 50 Mrs Robot Mrs Robot -1.200

Tebrik ediyorum çıtırlar :KK9::rolleyes:

inciiitanesi inciiitanesi elma_sekerim01 elma_sekerim01 K Kafkanistan begum75 begum75 Mrs Robot Mrs Robot

Şükür sbeden sbeden nerelerdesin canım yaa yoksa bol bol kalorimi alıyon hadi bana diyodun hadi artık diye unutma bu sene memlekete zayıf olarak gideceğiz :KK55::KK19:
biraz yogunum okul basladi yeniden. bi yandan matematik oturmaya calisiyrm. buralari birakmam canım. zayiflamaya devam . emzirmeyi kestim kilo gitmiyor cok dikkat ediyrm.gunde 500 kalori emzirerek harciyordm artik o kaloriler gitmiyor kilomu zor koruyorum bu dönemi basariyla atlatirsam süper olacak. sen bu hafta bizi ve kendini mutlu edeceksin inayorum nedense

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın - 117 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase hazır domates çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + Yarım porsiyon bulgur pilavı + 1 kase yeşil salata - 403 kalori
Ara; 12:50 - 1 ad. doğal maden suyu

Bende dediğin yerleri tahmin etmiştim canım bir de dün yeni bir bilgi öğrendim 3-4 gün bile kalsak araçla bütün İzmir'i gezebilirmişiz mesafeleri çok yakınmış doğru mudur :KK16:Tabi ki neden olmasın inşallah nasip olursa:KK68:

Yeni bir rakip gelmiş bana bize -1200 he hımm bunu bir düşüneyim:KK64::KK70:Tebrikler canım Mrs Robot Mrs Robot :KK53:

Tebrik ediyorum çıtırlar :KK9::rolleyes:

inciiitanesi inciiitanesi elma_sekerim01 elma_sekerim01 K Kafkanistan begum75 begum75 Mrs Robot Mrs Robot
canim benim kesin nehir biricnidir demistim ama bi baktim o da neee :D

Back
X