♥haftalık kilo verme yarışması♥

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 inciiitanesi inciiitanesi -2.600
Grup 80 elma_sekerim01 elma_sekerim01 -700
Grup 70 @Kafkanistan -400
Grup 60 begum75 begum75 -900
Grup 50 @Mrs Robot -1.200
Ya varya vicdan yapa yapa beni 90 lar grubuna getirdin şimdide tek kaldı bi kapatsaydım 90 grubunu diye diye 80 e düşürürsün sen :)

eyy topik ahalisi cici bayanlar :KK70:

geçtiğimiz hafta grup birincisi olan inciiitanesi inciiitanesi
bu hafta da birinciliği D damlasr hanimefendiye kaptirmiyor ve birinci oluyor. kendisini tebrik ve takdir ediyoruz

-2.600
:KK9::KK9:

gelelim grup 80 e

elma_sekerim01 elma_sekerim01 bu haftada birinciliği elinde tutuyor ve özellikle N naz5403 hanimefendiyi her zaman ki gibi geride bıraktı.veeeeee en önemlisi adını altın haflerle 70 ler grubuna yazdırdı. o artik 80 li değil o bir 70 li Elveda N naz5403 elveda @fiyonkbayan dedi vee hop 70 ler tebrik ediyorum.

:KK9::KK9:
-1.200

kızlar tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:devamını dilerim
D damlasr cim grupta tek kaldın her hafta birincisin ne güzel :KK70: şaka bi yana topukları yağla bence fışt diye kayıver bir alt gruba

bir alt gruba geçen elma_sekerim01 elma_sekerim01 ve inciiitanesi inciiitanesi ni de çok çok tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

grup 60 birincisi

topiğin şeker mi şeker tatlı kızı
begum75 begum75
:KK60:
tebrikler :KK9:

-900

sbeden sbeden cim,tatlı şeker olan sensin canım benim çok teşekkür ederim, başta bu grubun oluşmasına vesile olan sensin, senin sayende bu kadar zayıfladım, bu grup, bu dayanışma, takım arkadaşlarım olmasa iradem bu kadar güçlü kalamazdı bu bir gerçek

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :KK19::KK36::KK15:

aaa yeşim gelmiş Y YESIMBOZ kız nerelerdesin sen, iyimisin?merak ettim,neden gelemedin kaç günlerdir?kız yoksa :anneadayı:

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi :(

Merhabalar tatlim. Henuz degil Mart itibariyle bakacagiz bakalim kismetse:) Bende kist cikti canim annemde ameliyat olacak o yuzden kotuyum 2-3 haftadir uzaklastim saglikli beslenme ve spordan. Yavas yavas toparlamaya calisiyorum kendimi :KK43:

canım benim çok geçmiş olsun, sen buraları bırakmazdın zaten gelmeyince bişey var dedim kesin,
kist derken nasıl mesela bendede var ama basit kist dedi doktor yumurtalıkta doluymuş kistlerden her regl de deli gibi ağrı yapıyo? senin kide böyle bişeymi?
annen ne ameliyatı olcak? acil şifalar olsun canım önemli bişey değildir inşallah

canım benim çok geçmiş olsun, sen buraları bırakmazdın zaten gelmeyince bişey var dedim kesin,
kist derken nasıl mesela bendede var ama basit kist dedi doktor yumurtalıkta doluymuş kistlerden her regl de deli gibi ağrı yapıyo? senin kide böyle bişeymi?
annen ne ameliyatı olcak? acil şifalar olsun canım önemli bişey değildir inşallah

Cok tesekkurler canim benim,sagolasin. Su anda zararli gorunmuyor regl olduktan sonra bir daha bakalim dedi 5 cm olmasi korkuttu acikcasi. Regl oldum cok berbat gecti yerlerde surundum resmen. Bugun bitiyor cuma gunu gidecegim doktora bakalim ne diyecek. Bir yandan da bebek dusunmeye basladigimiz icin korkuyorum:( Hala batiyor sanki ara ara psikolojik mi acaba bilmiyorum.
Annemde iltihapli eklem romatizmasi var simdilik ilac tedavisi goruyor karar verilecek duruma gore:(

Cok tesekkurler canim benim,sagolasin. Su anda zararli gorunmuyor regl olduktan sonra bir daha bakalim dedi 5 cm olmasi korkuttu acikcasi. Regl oldum cok berbat gecti yerlerde surundum resmen. Bugun bitiyor cuma gunu gidecegim doktora bakalim ne diyecek. Bir yandan da bebek dusunmeye basladigimiz icin korkuyorum:KK43: Hala batiyor sanki ara ara psikolojik mi acaba bilmiyorum.
Annemde iltihapli eklem romatizmasi var simdilik ilac tedavisi goruyor karar verilecek duruma gore:KK43:

anladım canım, kist önemli olsaydı adetin dengesiz olurdu yada olmazdı gibime geliyo, o yüzden önemli olcağını sanmıyorum, bazen yumurtlamada atılamayan yumurtalar içi sıvı yada hormon dolup büyüyomuş öyle bişeydir belkide, kafana takma,bebişine engel olmaz olamaz :KK20: hadi bakalım hayırlısyla bebişin olur inşallah, hayırlı haberlerini bize söylersin inşallah

annene de acil şifalar diliyorum, yapabiliyosa onada bol spor yaptır bence :KK70:sporun herşeye fayfası olur gibime geliyo

Back
X