♥haftalık kilo verme yarışması♥

vay çok lezzetli olmıuştur, eline sağlık

yazmaya korkma yemekten kork :KK70::KK70:ama yinede yaz çünkü yediklerini yazmak görmen açısında çok iyi ve insanı frenliyor.

canım çok geçmiş olsun, çok antibiyotikte iyi bişey değil yaa :KK43:inşallah bişeyi yoktur,romatizma varsada ilaçla tedavi olur senin gibi üzülme canım, çocuklar güçlü olur atlatırlar herşeyi:KK19:
Teşekkür ederim canım benim

Kızlar okuyun bakın,inanırsınız inanmazsınız ama bilgi amaçlı okuduklarımın önemli yerlerini kesip buraya koyuyorum-bu bugün 13:26 başladı 1 mart 01:55 e kadar devam eden bir süreç miş.

Ay Akrep burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Bu sebeple tüm burçlar Akrep burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.
Akrep burcunun temsil ettiği besin grubu karbonhidratlardır.
Yediğimiz bir dilim ekmeğin ya da tatlının Ay Akrep burcunda iken iki kat etki edeceği kuralını hatırlayalım. Diyette isek bu kurala uygun beslenmemiz kilo vermemizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aksi ise hızlı kilo alma sebebidir.
Ay Akrep burcunda iken büyük önem taşıyan bir diğer konu da su tüketimidir. Ay bu burca geçtiğinde canlıların suya olan ihtiyacı artar. Bu nedenle özellikle bu günlerde susuz kalmamalı aksine bol su tüketmeliyiz. Ayrıca bu günlerde tetiklenen hemoriod sorununa karşı lifli beslenme dışında alabileceğimiz en önemli tedbir su içmek ve hareket etmektir.

Ay kız niye daha önce atmadın az önce 5 dilim ekmek ve yanında yemekler yedim ama tamam artik kotomu doldurdum bitirdim buzdolabını bir tek geriye baklava kaldı onuda az yerim artik

Ay kız niye daha önce atmadın az önce 5 dilim ekmek ve yanında yemekler yedim ama tamam artik kotomu doldurdum bitirdim buzdolabını bir tek geriye baklava kaldı onuda az yerim artik
görünce hemen attım canım, 5 dilim ekmek çok olmuş gerçekten, baklavayı eşine ver o yesin yada komşuna getir artık yeme yeter :KK48:

Kizlar hayirli aksamlar eve geldim yemek yedik falan oturdum şimdi
Menum şöyle
Sabah 1 dilim ekmek patates kizartmasi 4 zeytin 1 kaşık ayva receli
Arada 1 popkek
Aksam tarhana corbasi kizartma 1 bardak ayran.
Makarna böreği vardi da yemedim allahtan oyle seyler sevmiyorum ya evdekiler bir tepsiyi bitirdi maşallah.
Cay yaninda belki cerez atistiririm bilmiyorum.
Sporum da 2 saate yakin yürüdüm

bende senin yediklerinin 40 yıl görmesem aramam, mesela çerez ömrümce yemesem aklıma gelmez, yersemde duruma göre bazen çok yerim bazen gözümün önünde günlerce dursa elim gitmez, psikolocime bağlı sanırım :KK70:
işte herkesin zayıf olduğu bişeyler var, onu biliğ kendimizi ona göre frenliycez:KK39:
kızlar okudukça yapıp yiyesim geliyo. zaten baklavaların da resmini gördüm markette şuursuz olarak hazır yufka attım sepete yapmayın bööle :KK20::KK20:

Back
X