- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun bir yazıydı bizi alakadar eden kısımlarını kopyalamaya çalıştım, aslında her dönemde ayın bulunduğu faza ve burcun etkisine göre ameliyet gününün uygun olup olmadığını yazıyorlar ama normalde hani buraya yazıyorum ama benimki şey gibi fala inanma falsız kalma durumu,bu sefer hipokratın adı geçince biraz daha ilgimi çektiİlgiinç diyet miyet değil de bu ameliyat kısmı dikkatimi çekti benim![]()
Teşekkür ederim canımm
Tebrik ederim canımKızlar işte bu süpriz oldu bana hiç sporsuz nerdeyse -600gr gitmiş ,78.7sbeden
Tebrik ederim canımartık sporsuzda verebildiğin döneme girdin benimde öyle olmuştu sonra tembelleştim sporu aksatıyorum artık
Evet canım şükür ama haftaya dökülcem adet haftam artık kaç kilo fazla çıkcam bilmiyorum 10 Mart bat şişmeye başlıyorum 1 hafta önceden sağlık olsun
Unutmadan sabah 1 saat yürüdüm 5862 adım olmuş akşama 10 000 i tamamlıycamKızlar bugün bu menü uygulanacak size söz veriyorum
Kahvaltı
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 42,00 calori
10 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 80,00 calori
Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen) 1 x 100 gr Elma 52,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x Baget Tavuk But/Baget (Haşlama) 214,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Menemen 111,50 calori
Ara Öğün (Öğlen-Akşam) 1 x Adet Elma (Bütün) 60,00 calori
Akşam Yemeği
3 x 100 gr Brokoli Haşlama 30,00 calori
1 x Porsiyon Yoğurt Tam Yağlı 99,00 calori
Ara Öğün (Gece) 2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 1030,00 calori
Tabii spor yapınca şekilleniyor vücut mesela yürürken karnımı sıkmayı unutan ben ip atlarken sıkmak zorunda olduğumu farkettim ve karnım dümmmdüz olmuştuSağol şekerim bakalım boğaz spreyi varsa onu al dedim eşime pastili de verir belki eczane çok acıyor çok
Canım ben Ekim sonu gibi kilomun gidişatını farkettim düğünden sonra 4 ayda 4 kilo almıştım inanamadım kendime59.8 ile başladım Aralıkta iyice hızlandırdım ve şükürler olsun ki en başta ki Nisan ayına istediğime kavuşacağım inşallah eşimle tanışma yıldönümümüz
Herkes beni görünce şok oluyor düğün zamanı bile verememiştim fazla kilo ama bu sefer daha azimli ve sporcu bir insan oldum bu aralar askıya alsam da sporu gerçekten çok önemliydi
![]()
Ben ilk defa duydum ama annemler bahsederdi tohumların falan ekildiği zamanlar var ya ilk baharda o zamanlarda yaralar daha çabuk iyileşirmiş diyeuzun bir yazıydı bizi alakadar eden kısımlarını kopyalamaya çalıştım, aslında her dönemde ayın bulunduğu faza ve burcun etkisine göre ameliyet gününün uygun olup olmadığını yazıyorlar ama normalde hani buraya yazıyorum ama benimki şey gibi fala inanma falsız kalma durumu,bu sefer hipokratın adı geçince biraz daha ilgimi çekti
canımGunaydiin.
nehirnil111 canim beni kalori listesinden cikar istersen ya. Telefonum sacmalamadi iyice uygulamalari falan kaldirdim hep. Bilgisayari da cok acmiyorum. Hesaplayamicam yani.
sbeden kilom 69
Ben hic motive degilim![]()
Gunaydiin.
nehirnil111 canim beni kalori listesinden cikar istersen ya. Telefonum sacmalamadi iyice uygulamalari falan kaldirdim hep. Bilgisayari da cok acmiyorum. Hesaplayamicam yani.
sbeden kilom 69
Ben hic motive degilim![]()
canımsbeden seni 1.sayfadaki listeden de silmiş, sanırım 2 hafta bildirim yapmadın, motive olursan yine gel bekleriz
![]()
Canım sen zaten ayrılmadın mı yoktun kaç haftadır![]()
geçmiş olsun canım, gelmek istersen biz buralardayız bekleriz, yazada az kaldı ona göre haaaAa hic farkinda degilim
Kilo konusunda baya bosladigim icin malesef gelemye yuzum yoktu. Hastaliklar vs derken zaman cabuk gecmis demek kiben olsam ben de silerdim beni
O zaman size iyi yarislar kizlar![]()
Aa hic farkinda degilim
Kilo konusunda baya bosladigim icin malesef gelemye yuzum yoktu. Hastaliklar vs derken zaman cabuk gecmis demek kiben olsam ben de silerdim beni
O zaman size iyi yarislar kizlar![]()