♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden cim 7 mart hedefime 1 hafta öncesi ulaştım :KK9:
artık 1 hafta yayar haftaya kaldığım yerden devam ederim :KK70:hedefi küçük koyunca ulaşılıyo, demekki çok büyük hedef koymamak lazım en azından kendi açımdan öyle....

Eklentiler

• Resim 037.webp
    Resim 037.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 37
Çok çok iyisin canım maşallah sana :KK9::KK49:
sağol canım az bile vermişim aslında, regl bitti sayılır yine onun mucizesini yaşıyorum, haftaya yine yerimde sayarsam hiç şaşırmam ama olsun hedefe ulaştımya oda yeter bana.

bu arada bizim grupta tık yok yine kimse gelmezse yine birinci olcam galiba :KK48:rakipsizim:KK70:ama haftaya mavimli geliyo,belki kafkanisyanda gelebilir bunlar grubun en altında düştü düşecekler, ben alttan çekeyimde düşsünler bari:KK70:

Gunaydiin.

nehirnil111 nehirnil111 canim beni kalori listesinden cikar istersen ya. Telefonum sacmalamadi iyice uygulamalari falan kaldirdim hep. Bilgisayari da cok acmiyorum. Hesaplayamicam yani.

sbeden sbeden kilom 69

Ben hic motive degilim:KK43:
canım sen iki hafta bildirim yapmadin bende biraktin diye adini sildim. kadinlar kulubunde aktif olduğunu da görünce emin oldum..

canım hiç moralini bozma,kilolar yerleşik olduğu için yumuşayıp erimeye başlaması zaman alıyo, beni biliyosun 2 ay bekledim ama kararlı davranman lazım, genelde çabuk kilo verenler kilosu yerleşik olmayanlar ,onları baz alma kendine, sen kendi yolunda devam et, bak havalarda çok güzel gidiyo bol bol yürüyüşe devam, eve gelincede 10-15 dakika bölgesel egzersiz yaparsan dahada güzel olur Hoppa:KK39:
haklısın canım sabrediyorum :KK55::KK55::KK55: cok sukur motivem sabrim cok iyi. yememe icmeme dikkat ediyorum yavaş gitsede raziyim yeter ki gitsin. Bugün yürüyüş yapacam. regl olduğum icin egzersiz icimden gelmiyor ama zevk aliyorum egzersizden bildigim hareketleri yapiyorum karnim eskisi gibi büyük değil :KK68:ona seviniyorum :KK55:

Canım vücudun az yakıyor demek ki herkesin bünyesi farklı yediklerine dikkat ediyorsan böyledir durum yeşilçayı falan devam ettiriyor musun yağdan verdiğini düşünüyorum:KK19:

Ben sabah kahvaltı niyetine içiyorum olmamı yulafla beraber:KK50::KK53:
devam ettiriyorum Yeşilçayi canim. aksam 5 bucuktan sonra lokma yemiyorum. ekmek yemiyorum. bir aydir sekeri kestim. onceden günde 500 küsür kalorilik şeker tüketiyordum. bide iki haftadir emzirmeyi kestim :KK64:

sağol canım az bile vermişim aslında, regl bitti sayılır yine onun mucizesini yaşıyorum, haftaya yine yerimde sayarsam hiç şaşırmam ama olsun hedefe ulaştımya oda yeter bana.

bu arada bizim grupta tık yok yine kimse gelmezse yine birinci olcam galiba :KK48:rakipsizim:KK70:ama haftaya mavimli geliyo,belki kafkanisyanda gelebilir bunlar grubun en altında düştü düşecekler, ben alttan çekeyimde düşsünler bari:KK70:

Olsun canım az versekte veriyoruz sonuçta bu bile güzel bence:KK8:Hedefine az kaldı bu arada heyecanlı mısın:KK37:

Çek çek düşsünler canım sana yeni rakipler gelsin artık tek 1.ci olmaktan sıkılmışsındır sen şimdi:KK53:Hafta sonu kalorilerini yaz da bende geçen haftanın 1.cisini seçeyim bari :rolleyes:

devam ettiriyorum Yeşilçayi canim. aksam 5 bucuktan sonra lokma yemiyorum. ekmek yemiyorum. bir aydir sekeri kestim. onceden günde 500 küsür kalorilik şeker tüketiyordum. bide iki haftadir emzirmeyi kestim :KK64:

Şekeri kesmen etki gösterirdi aslında fazlaca ama demek ki vücut savunmaya geçti canım ben 1-2 haftaya kadar gitmeye başlayacağını düşünüyorum:KK16:

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ymk kaşığı bal + 15 gr yulaf - 234 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 2 ad.orta boy kadınbudu köfte + 1 kase yeşil salata - 233 kalori

Şekeri kesmen etki gösterirdi aslında fazlaca ama demek ki vücut savunmaya geçti canım ben 1-2 haftaya kadar gitmeye başlayacağını düşünüyorum:KK16:
bende oyle düşünüyorum canim. bedenim şaşırdı. sekeri kestim emzirmeyi kestim. duzene girecek artik yavas yavas çizgisine oturur :KK45: bu ara gercekten az yiyorum. dunde paylastim. yani gozlerimin alti geçiyor . sabır :KK5:

bende oyle düşünüyorum canim. bedenim şaşırdı. sekeri kestim emzirmeyi kestim. duzene girecek artik yavas yavas çizgisine oturur :KK45: bu ara gercekten az yiyorum. dunde paylastim. yani gozlerimin alti geçiyor . sabır :KK5:
Sabrın sonu selamet canım inanıyorum ki kendini çokta tutmadan gösterecek ve hedefine ulaşacaksın inşallah:KK200:En güzeli şekeri hayatından çıkarmışsın azaltmışsın bu sağlığın için muhteşem bir şey bazen eşime çay koyarken şeker yerine bal ekliyorum hiç anlamıyor belki bal daha az zararlıdır sonuçta diyerekten:KK48:

Back
X