♥haftalık kilo verme yarışması♥

:KK3:günaydın kızlar. dünkü hüsranın ardından bugün yeniden tartıldım yine 82,4 çıktım. demekki dün gerçekten de şişkinlik varmış ya. :110:sabah menümü de vereyim:
bir tane haşlanmış yumurta pul biberli
şekersiz çay
bol maydonoz
bir tane kuru kayısı:KK72:

:KK3:günaydın kızlar. dünkü hüsranın ardından bugün yeniden tartıldım yine 82,4 çıktım. demekki dün gerçekten de şişkinlik varmış ya. :110:sabah menümü de vereyim:
bir tane haşlanmış yumurta pul biberli
şekersiz çay
bol maydonoz
bir tane kuru kayısı:KK72:
yanında zeytin peynirde yeseydin,tek yumurta az olmuş

1 günden büyümez kuzum ya :KK49:

Bir kaç rakamla beni geçmişsin ya :mad:

Canım Kafkanistan kalori yarışmasını bıraktı da saymayacakmış artık yoksa devam ediyor diyete:KK53:Bıraktı derken diğer giden arkadaşlardan bahsediyorduk:KK19:

Olsun canım bu şekilde bile çok iyisin eminim halledeceksin dediğin gibi değişik şekillerde uygulayarak kendin için doğru olanı bulursun zaten:KK76:

Greyfurt neyse de portakalda çok şeker var bana göre tabi meyve arada olurda sanırım sen sabah öğle içmiştin yani 4 meyve yaptı bu rakam diyet dışında normalde bile fazla günde 1 meyve vücut ihtiyacın karşılıyor bilemedin 2 meyve:21:Ben alttakini kullanıyorum canım o meyve parçacıklı olanlar falan şekerli bence aynı işi görmez kullanmadım ama tahminim o yönde arkadaşlar daha iyi bilir tabi bana bunu dediler bunu aldım başladım:KK48:

Eki Görüntüle 1786074
himm tamam canim :D

Biliyorum bitanem allah razi olsun senden.
Bugun aklima geldi dediklerin yumurta yedim sabah.
Yesilcay ve butun bitki caylarini icemiyorum kusasim geliyo:KK43:
senden de Allah razi olsun:KK68: canimm.
Yumurta çok değerli maddeler iceriyor. artık kahvaltilarinda bazen domates peynirde olsun. maydonoz . bak turp havuc bile olabilir küçük küçük dograyabilirsin. havucla gozlere turpla bobreklere yani ceviz filan tuket yani. hatirlatiyorum sadece çünkü koptun yiyeceklerden :cool: şimdi tuzumuz kuru. Allah ömür verirse organlarimiza ileriki yaslara kadar iyi muamele etmeliyiz ki tökezlemeyelim.

90 grubu Şubat ayı toplam kayıp
D damlasr _________-1.000

80 grubu Şubat ayı toplam kayıp
N naz5403 _________-1.500

inciiitanesi inciiitanesi _______-5.500_grup birn.
fiyonkbayan fiyonkbayan _____+1.000_grup sonc.

70 grubu
Şubat ayı toplam kayıp
sbeden sbeden ___________-700_grup sonc.
elma_sekerim01 elma_sekerim01 __-1.800
K Kafkanistan ______-4.000_grup birn.
@kitara_84 _________katılamadı
mavimli mavimli __________-1.900
durulavinya durulavinya ______katılamadı

60 grubu Şubat ayı toplam kayıp
E eeeelif ____________katılamadı
esraas esraas ____________katılamadı

@yesilelmamm _____+700_grup sonc.
begum75 begum75 _________-1.900_grup birn.

50 grubu Şubat ayı toplam kayıp
Mrs Robot Mrs Robot ________katılamadı
miraycan84 miraycan84 ________+800_grup sonc.
@beyaz lotus _______-3.000
_grup birn.
crpdm1234 crpdm1234 _______katılamadı
@DisiAnka _________-400
nehirnil111 nehirnil111 ______-800
minerva1988 minerva1988 _____-500

70 grubu
Şubat ayı toplam kayıp

_grup birn.
@DisiAnka _________-400

birincileri tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:, sbeden sbeden cim çok güzel bir uygulama oldu bu 1 ay boyunca toplamdaki kilo kaybımızı görmüş olduk,devamını dileriz :KK48::KK76:
şimdi buna göre mart sonundaki kilo hedefimizi daha rahat belirleriz

Son düzenleme:

70 grubu
Şubat ayı toplam kayıp

_grup birn.
@DisiAnka _________-400

Şubat ayında resmen yatmışım ya :KK51:Neyse ki 2.ciyim :KK70:

@beyaz lotus begum75 begum75 K Kafkanistan inciiitanesi inciiitanesi D damlasr tebrik ederim arkadaşlar:KK9:

birincileri tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:, sbeden sbeden cim çok güzel bir uygulama oldu bu 1 ay boyunca toplamdaki kilo kaybımızı görmüş olduk,devamını dileriz :KK48::KK76:
şimdi buna göre mart sonundaki kilo hedefimizi daha rahat belirleriz
evet canim gercekten güzel oldu..bazi konulara deginmek istiyorum.
bazi benzer uygulamalara bakıyorum bir kere bildirim yapmayan siliniyor. bense biliyorsun iki hafta bekliyordum bide fazladan bi iki hafta daha bekliyordum. artik yok öyle. silecegim iki hafta yapmayani. ben bunu haketmiyorum. kimse askeri birlikte filanda degil ki olsa bile bildirim yapabilir hafta sonu :D
ben burda para da kazanmiyorum..kendimle beraber 2015 ocaktan beri aksatmadan liste düzeni takibi yapıyorum ama birileri keyfi yetmiyor bildirim yapmiyor. hiç hoş değil gerçekten. kimiside salina salina nazli nazli bildirimi zorla yapıyor. valla herkesin isi gücü var. kim kendine güveniyorsa o devam etsin. bunu herkese soylemiyorum. ozel sebepleri olanlar saygi duyup bildiriyor onlar alınmasın :) içimi döktüm beguş

bundan sonra pazartesi gece 12 den sonra yapılan bildirimleri kabul etmiyorum

bazi benzer uygulamalara bakıyorum bir kere bildirim yapmayan siliniyor. bense biliyorsun iki hafta bekliyordum bide fazladan bi iki hafta daha bekliyordum. artik yok öyle. silecegim iki hafta yapmayani. ben bunu haketmiyorum. kimse askeri birlikte filanda degil ki olsa bile bildirim yapabilir hafta sonu :KK70:
ben burda para da kazanmiyorum..kendimle beraber 2015 ocaktan beri aksatmadan liste düzeni takibi yapıyorum ama birileri keyfi yetmiyor bildirim yapmiyor. hiç hoş değil gerçekten. kimiside salina salina nazli nazli bildirimi zorla yapıyor. valla herkesin isi gücü var. kim kendine güveniyorsa o devam etsin. bunu herkese soylemiyorum. ozel sebepleri olanlar saygi duyup bildiriyor onlar alınmasın :) içimi döktüm beguş

dök canım dök çünkü ne desen haklısınHoppa, gönüllü olarak yaptığın birşey bu,bizlerinde daha özverili davranıp bildirimleri aksatmamamız lazım, bildirmiyosak zaten bu işi askıya almışız demekk ki, ozaman da gelmeyeni bildirmeyeni beklemeye gerekte yok :stop:tabi özel durumu olan hariç:KK39:

dök canım dök çünkü ne desen haklısınHoppa, gönüllü olarak yaptığın birşey bu,bizlerinde daha özverili davranıp bildirimleri aksatmamamız lazım, bildirmiyosak zaten bu işi askıya almışız demekk ki, ozaman da gelmeyeni bildirmeyeni beklemeye gerekte yok :stop:tabi özel durumu olan hariç:KK39:
:rolleyes::KK75::KK75::KK37::KK73::KK73::KK73:
Teşekkürler bebeğim:KK36:

bazi benzer uygulamalara bakıyorum bir kere bildirim yapmayan siliniyor. bense biliyorsun iki hafta bekliyordum bide fazladan bi iki hafta daha bekliyordum. artik yok öyle. silecegim iki hafta yapmayani. ben bunu haketmiyorum. kimse askeri birlikte filanda degil ki olsa bile bildirim yapabilir hafta sonu :KK70:

:KK9:Herkesi etiketle canım :KK8:

Sabah; 07:45 - 100 ml ılık süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez - 161 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:35 - Yarım kaseden az yoğurt çorbası + 1 porsiyon yeşil fasulye + 1 ad.çiğ köfte + 1 orta boy elma - 239 kalori
Ara; 13:05 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Valla olabildiğince zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum bu hafta ama diyet değilde normal yiyorum çünkü malum.geçen hafta aşırı fazla yedigimden birden azaltamiyorum :KK70: 1873 kal nehirnil111 nehirnil111 bu hafta ama kilo verecegimi düşünüyorum eski kilo verdiğim zamanlarda sağlıklı besleniyordum yine aynını yapmaya çalışacağım inşallah ama 1 kilo 600 gram vermem gerek hedefime ulaşmam için bu yüzden en az 2 gün detoks yapmam gerek yapabilirsem cumartesi ve paz ar yapicam ki pzt süper eksi olsun inşallah :)
Az yesek iyi de tutamıyoruz kendimizi bazen:KK70:

70 grubu
Şubat ayı toplam kayıp

_grup birn.
@DisiAnka _________-400
birincilerimizi tebrik ediyorum sonuncularımız da ki ben de biriyim bir dahaki sefere inşallah. :KK45:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum burda bildirim yapan herkesi birlikte takip edebiliyoruz. ayrıca insan kendi kendini de kontrol etmeyi başarabiliyo. sbeden sbeden takma kafana o kadar canım haklısın tabiki sonuçta burda bir karşılık almadan emek veriyosun. zahmet edip hepimizin de bildirim yapması gerek katılıyorum canım sana.:KK50:
öğlen- akşam menümü de vereyim
öğlen bir tabak şehriye çorbası+ bir kase salata( az gözüküyo ama gerçekten şu an çok tokum)
saat 5 gibi tarçınlı ılık su yapıcam.
akşam: bir tabak sebze yemeği olcak + bir kase yoğurt
hepinizi seviyorum:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X