♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar hepinizi tebrik ediyorum burda bildirim yapan herkesi birlikte takip edebiliyoruz. ayrıca insan kendi kendini de kontrol etmeyi başarabiliyo. sbeden sbeden takma kafana o kadar canım haklısın tabiki sonuçta burda bir karşılık almadan emek veriyosun. zahmet edip hepimizin de bildirim yapması gerek katılıyorum canım sana.:KK50:
öğlen- akşam menümü de vereyim
öğlen bir tabak şehriye çorbası+ bir kase salata( az gözüküyo ama gerçekten şu an çok tokum)
saat 5 gibi tarçınlı ılık su yapıcam.
akşam: bir tabak sebze yemeği olcak + bir kase yoğurt
hepinizi seviyorum:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

tarçını su yerine süte kat canım, hem göbek eritmede süt/yoğurt çok faydalı biliyosun, akşamda yoğurt var menüde ama süt te içsen zararı olmaz fayası olur hem daha çok tok tutar

tarçını su yerine süte kat canım, hem göbek eritmede süt/yoğurt çok faydalı biliyosun, akşamda yoğurt var menüde ama süt te içsen zararı olmaz fayası olur hem daha çok tok tutar
sütü çok fazla tüketemiyorum canım onu yarın sabah kahvaltı içi yapıcam inşallah. normalde sadece su içiyorum ama bu sıra tatlı isteğiniz kessin diye tarçın da kullanıcam. :KK19:

Seni üzmüşler kızdırmışlar canım çok haklısın gerçekten verilen bir emeğe saygı duymayı bilmek gerek en azından bazı şeyleri bilsen haber verilse ona göre hareket edersin :KK36:
evet canim. simdiki mesele degil bastan beri doldum 1 senelik mevzu Çok saygisizlarina da denk geldim . artik sartlar kati :D

kızlar hepinizi tebrik ediyorum burda bildirim yapan herkesi birlikte takip edebiliyoruz. ayrıca insan kendi kendini de kontrol etmeyi başarabiliyo. sbeden sbeden takma kafana o kadar canım haklısın tabiki sonuçta burda bir karşılık almadan emek veriyosun. zahmet edip hepimizin de bildirim yapması gerek katılıyorum canım sana.:KK50:
öğlen- akşam menümü de vereyim
öğlen bir tabak şehriye çorbası+ bir kase salata( az gözüküyo ama gerçekten şu an çok tokum)
saat 5 gibi tarçınlı ılık su yapıcam.
akşam: bir tabak sebze yemeği olcak + bir kase yoğurt
hepinizi seviyorum:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
teşekkür ederim tatlm ♥♥♥♥♥
bende hafta sonuncusuyum bu hafta ama eksiyle sen artiyla :D

K Kafkanistan canım daha yeni okuyabildim yazını süper olmuş bence iki tane de çocuğun varmış Allah bağışlasın. onlar için de zaten kilo almaman lazım o yüzden dikkat edersin. diyet hayat boyu devam eden bi şey o yüzden yediklerimize dikkat edersek sorun olmaz diye düşünüyorum ben.
:21::21::21:
kızlar şimdilik gidiyorum benim oğlanın veli toplatısı var. bahaneyle yürümüş de olurum. ama akşam burdayım tabiki :KK49::KK49::KK49:

çok sıkı bi şekilde sporu hayatıma dahil ediyorum artık. :KK73:
:KK9::KK9::KK9:
sporsuz gitmez zaten,yemeği ne kadar kısarsak kısalım vücutta ona göre kendi modunu değiştiriyor ve yavaş moda geçiyor, ama spor yaparsak metabolizma hızlanıyor ve vücut daha hızlı moda geçiyor ve yağların yakımı başlıyor:KK76::KK49::KK9:

süt tüketilmez mi yaaa:KK30:, offf ben çok severim :kk77:soğuk/sıcak hiç farketmez :KK36:
ben de çok severim canım ama son bir yıldır çok fazla kullanamıyorum niye oldu ben de bilmiyorum ama şu sıra acayip şişkinlik yapıyo ondan da fazla almıyorum.
Ben de sütü çok severim ama sevmediğim pek yiyecek ve içecek yok zaten:KK70:
Süt bana da gaz yapıyor laktoz dan kaynaklanıyor muhtemelen laktozsuz süt deneyebiliriz:KK66:

Ben de sütü çok severim ama sevmediğim pek yiyecek ve içecek yok zaten:KK70:
Süt bana da gaz yapıyor laktoz dan kaynaklanıyor muhtemelen laktozsuz süt deneyebiliriz:KK66:

aynen deniz benimde sevmediğim şey yok yenebilen herşeyi çok seviyorum :kk77::KK72:bu kilolar başka türlü olamazdı zaten :KK11: dokananlar laktozsuz süt içebilir evet bence bunu bi dene fiyonkbayan fiyonkbayan

1 günden büyümez kuzum ya :KK49:

Bir kaç rakamla beni geçmişsin ya :mad:

Canım Kafkanistan kalori yarışmasını bıraktı da saymayacakmış artık yoksa devam ediyor diyete:KK53:Bıraktı derken diğer giden arkadaşlardan bahsediyorduk:KK19:

Olsun canım bu şekilde bile çok iyisin eminim halledeceksin dediğin gibi değişik şekillerde uygulayarak kendin için doğru olanı bulursun zaten:KK76:

Greyfurt neyse de portakalda çok şeker var bana göre tabi meyve arada olurda sanırım sen sabah öğle içmiştin yani 4 meyve yaptı bu rakam diyet dışında normalde bile fazla günde 1 meyve vücut ihtiyacın karşılıyor bilemedin 2 meyve:21:Ben alttakini kullanıyorum canım o meyve parçacıklı olanlar falan şekerli bence aynı işi görmez kullanmadım ama tahminim o yönde arkadaşlar daha iyi bilir tabi bana bunu dediler bunu aldım başladım:KK48:

Eki Görüntüle 1786074
Evet benim Lifalifim ben bunu süt kuru kayısı ve cevizle yapıyorum aşure gibi oluyor:KK66:

29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
Az yemememe rağmen kabızlık var ben de yaa yeşillik yiyorum kızımın meyvelerinin kabuklarını yiyorum fayda etmiyor:KK43:

Az yemememe rağmen kabızlık var ben de yaa yeşillik yiyorum kızımın meyvelerinin kabuklarını yiyorum fayda etmiyor:KK43:
deniz akşamdan suya ceviz/kayısı/incir koy sabah kalkınca iç hemen,meyvalarıda ye
sabah aç karna süt iç
yemekten sonra türk kahvesi iç

bir süre bunları dene

Canım Begüş söylemiş zaten yapman gerekenleri ek olarak acı denedin mi mesela acılı çiğ köfte, bulgur pilavı, cips gibi bir de limonlu zeytinyağlı brokoli öneririm temizliyor vücudu :KK49:

Back
X