♥haftalık kilo verme yarışması♥

Deniycem kahveyi sevmiyorum yaa :KK43:
bende pek sevmem hiç içmesem aramam ama getirdiklerinde alışkanlık içiyorum işte :KK48:bendeki etkisi büyük daha kahvem bitmeden wc nin yerini aramaya başlıyorum, ama her zaman aynı olmuyo tabi, bağırsakların biraz yumuşamış olması lazım yani önceden birazda su içmelisin, biraz iç açıcı bir yazı olmadı ama :KK70:buda insancıl bişey napalım

bende pek sevmem hiç içmesem aramam ama getirdiklerinde alışkanlık içiyorum işte :KK48:bendeki etkisi büyük daha kahvem bitmeden wc nin yerini aramaya başlıyorum, ama her zaman aynı olmuyo tabi, bağırsakların biraz yumuşamış olması lazım yani önceden birazda su içmelisin, biraz iç açıcı bir yazı olmadı ama :KK70:buda insancıl bişey napalım
Olmaz bi şey genel problemlerimiz bizim zaten kilo verememe sebebimiz metabolizmamızın yavaş olması:KK43:

Niye öyle dedin kız tercih meselesi falan kötü bir şey yapıyor gibi hissettim :110::KK70:

kıyamam sana yok kız kötü bişey değil, hani şöyle mesela sabah aç karna cevizli/incirli su içmek var, acılı acılı yiyip bide onu acılı çıkarmak var (töbe töbe açık açık konuşturdun beni:KK70:)o anlamda hani çıkarkende yakıyo ya :oops:ondan sebep buda tercihe kalmış bişey tabi yani ikisini karşılaştırınca sabahki su/türk kahvesi vs...daha masum gibi geliyo bana o anlamda yani anlatabildim inşallah :) yoksa acıyı bende severim :kk77::KK72:

kıyamam sana yok kız kötü bişey değil, hani şöyle mesela sabah aç karna cevizli/incirli su içmek var, acılı acılı yiyip bide onu acılı çıkarmak var (töbe töbe açık açık konuşturdun beni:KK70:)o anlamda hani çıkarkende yakıyo ya :oops:ondan sebep buda tercihe kalmış bişey tabi yani ikisini karşılaştırınca sabahki su/türk kahvesi vs...daha masum gibi geliyo bana o anlamda yani anlatabildim inşallah :)
Tabi tabii ikimiz tatlı seviyoruz ya incir kayısı bize güzel kız ne güzel acıyla tedavi ediyor kendini yulafın içine de kayısı koymam diyor:KK70:

Acı yemeyi sevmiyor belli ki ben dayanamıyor yiyorum geçen jalapeno biber turşusu almıştım eşimle ikimiz bir haftada bitirdik:KK66:
Uff o çok acı ya çiğ köftenin yanında veriyorlar da gözlerim açılıyor böyle yedikten sonra :KK57::KK70:Sarı tombik olanları çok seviyorum ben yemeğin yanında kaç tane yediğimi saymam:KK53:Bulgur pilavıyla da yeşil inceleri seviyorum çatır çutur bir güzel yeniyor ki :rolleyes:
kıyamam sana yok kız kötü bişey değil, hani şöyle mesela sabah aç karna cevizli/incirli su içmek var, acılı acılı yiyip bide onu acılı çıkarmak var (töbe töbe açık açık konuşturdun beni:KK70:)o anlamda hani çıkarkende yakıyo ya :oops:ondan sebep buda tercihe kalmış bişey tabi yani ikisini karşılaştırınca sabahki su/türk kahvesi vs...daha masum gibi geliyo bana o anlamda yani anlatabildim inşallah :) yoksa acıyı bende severim :kk77::KK72:

Evet diğerleri daha masum ve güzel geliyor insana:rolleyes:Her güzel şeyin acı çıkarması da olabilir tabü anladım:KK70:

Uff o çok acı ya çiğ köftenin yanında veriyorlar da gözlerim açılıyor böyle yedikten sonra :KK57::KK70:Sarı tombik olanları çok seviyorum ben yemeğin yanında kaç tane yediğimi saymam:KK53:Bulgur pilavıyla da yeşil inceleri seviyorum çatır çutur bir güzel yeniyor ki :rolleyes:

Evet diğerleri daha masum ve güzel geliyor insana:rolleyes:Her güzel şeyin acı çıkarması da olabilir tabü anladım:KK70:
bu akşam benim menüde de bulgur var, acılı yapimde evdekilerle wc yarışına girecez mi bakim, o küççük acı biberlerden e var onlarıda koyim sofraya :kk77::KK72:offf olsada yesem canım çekti bir an, ben bide bol domatesli birazda sulu severim bulguru:kk77::kk77::kk77::kk77::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

Bağırsak çalıştıran tarif;
İncirleri sıcak suya koyun ve bir süre sıcak suda kalarak içindeki vitamini suya bırakmasını sağlayın. Ardından sütü biraz kaynatın ve inciri içine katın arzuya göre toz şekerde ekleyebilirsiniz. Buzdolabında 1 saat bekletin ve dilediğinizde tüketin.
Biz şeker koymayalım tabii:KK70:

mutlaka et. benim sporum yürüyüş mekik kola mol hareketleri :KK70:
mart sonu sonuncu olmayacağız :KK66:
sbeden sbeden cim, o zaman yeni küçük hedef tarihimiz ya 31 mart(perşembe) olsun 1 nisanda(cuma) ilan edersin yada pazartesi günü şaşmasın dersen 4 nisan (pazartesi) olsun ay birincisinde 5 nisan(salı) ilan edersin, nasıl sence??

Bağırsak çalıştıran tarif;
İncirleri sıcak suya koyun ve bir süre sıcak suda kalarak içindeki vitamini suya bırakmasını sağlayın. Ardından sütü biraz kaynatın ve inciri içine katın arzuya göre toz şekerde ekleyebilirsiniz. Buzdolabında 1 saat bekletin ve dilediğinizde tüketin.
Biz şeker koymayalım tabii:KK70:
o zaman şöylede yapabiliriz, akşamdan o inciri ve cevizi süte yatıralım:KK70: sabah kalkınca aç karna sütü içelim,incirleri,cevizi işte içine ekstra ne koyduysak yiyelim :confused:

Back
X