♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden cim, o zaman yeni küçük hedef tarihimiz ya 31 mart(perşembe) olsun 1 nisanda(cuma) ilan edersin yada pazartesi günü şaşmasın dersen 4 nisan (pazartesi) olsun ay birincisinde 5 nisan(salı) ilan edersin, nasıl sence??
hedefleri almayi unuttuk bak dün. persembe olmasinda karisilik olur. 4 nisan pazartesi hedef günü olsun yine 4 nisanda aylık degerlendirme yaparız. . yani hem hedefe ulasanlar hem ay birincileri hem hafta birincileri kuslar bocekler çiçekler nisan bahar yaz heyecan ..... s skq zka dkx j :D :D hedef gününu bi zahmet sen ilan et bende yazan oldukca hedef rakamlarini listeye ekliyim. Ayrıca aylik durum raporunuda listemize sabitledim. nisan 4 e kadar

hedefleri almayi unuttuk bak dün. persembe olmasinda karisilik olur. 4 nisan pazartesi hedef günü olsun yine 4 nisanda aylık degerlendirme yaparız. . yani hem hedefe ulasanlar hem ay birincileri hem hafta birincileri kuslar bocekler çiçekler nisan bahar yaz heyecan ..... s skq zka dkx j :KK70: :KK70: hedef gününu bi zahmet sen ilan et bende yazan oldukca hedef rakamlarini listeye ekliyim. Ayrıca aylik durum raporunuda listemize sabitledim. nisan 4 e kadar
tamam canım yarın herkesi etiketleyerek ilan ederim, 7 martta kilo bildirimi yaparken 1 aylık küçük hedefinizi belirtin,yine hafta birincileri seçilmeye devam edilecek ayrıca yeni uygulama olan her grubun ay birincisi belirlenecek şeklinde yazarım,yada herkes 7 marta kadar bildirsin mi diyim sen nasıl dersen öyle olsun

yani 7 martta toptan hem o günkü güncel kilolarını hemde 4 nisan hedeflerini mi söylesinler, yoksa 7 marta kadar 4 nisana kadarki hedeflerini herkes yazsın mı diyim? karışmadı dimi :confused:

Son düzenleme:
Yağ Yakma Diyeti
1. Gün

Sabah: 1 adet yumurta beyazı, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 1 dilim az yağlı peynir, maydanoz, marul, semizotu
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tabak ızgara balık, büyük bir kase mevsim salatası
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, büyük kase yeşil salata, 1 bardak kefir, 1 dilim tahıllı ekmek
2. Gün
Sabah: 1 bardak az yağlı süt, 1 dilim tahıllı ekmek, salatalık, domates, 2 yumurta beyazı ve 1 çay kaşığı yağ ile hazırlanmış omlet
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, salata, tek porsiyon mercimek yemeği
Akşam: 1 ince dilim tahıllı ekmek, büyük bir kase yeşil salata, tek porsiyon tavuk şiş
3. Gün
Sabah: 1 bardak kahve yada çay, 1 dilim az yağlı peynir, yeşil marul, maydanoz, semizotu, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle: tek porsiyon kuzu şiş, karışık meyve salata, 1 dilim ince tahıllı ekmek
Akşam: yarım ince dilim tahıllı ekmek, 1 tabak mercimek yemeği, büyük kase yeşil salata
4. Gün
Sabah: 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet zeytin, maydanoz, dereotu, salatalık, 1 adet haşlama yumurta, 1 bardak kahve yada çay, 1 kase probiyotik yoğurt
Öğle: bol yeşillikli mevsim salatası, 1 ince dilim tahıllı ekmek, zeytinyağlı tek porsiyon sebze yemeği
Akşam: 1 ince dilim tahıllı ekmek, 4 adet köfte, yeşillikli mevsim salata
5. Gün
Sabah: 1 dilim az yağlı beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı yağ ve 2 yumurta beyazıyla hazırlanmış omlet
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, büyük kase mevsim salatası, 1 tabak kuru fasulye, 1 bardak ayran
Akşam: bol salatalıklı salata, tek porsiyon ızgara balık, 1 dilim tahıllı ekmek
6. Gün
Sabah: 1 bardak kahve yada çay, marul, maydanoz, semizotu, 1 dilim az yağlı peynir, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, büyük kase yeşil salata, tek porsiyon tavuk şiş
Akşam: Bol yeşillikli mevsim salata, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tabak zeytinyağlı bezelye
7. Gün
Sabah: 1 bardak yağsız süt, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı yağ ve 2 yumurta beyazı ile hazırlanmış omlet
Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek, tek porsiyon ızgara et, salata

bu akşam benim menüde de bulgur var, acılı yapimde evdekilerle wc yarışına girecez mi bakim, o küççük acı biberlerden e var onlarıda koyim sofraya :kk77::KK72:offf olsada yesem canım çekti bir an, ben bide bol domatesli birazda sulu severim bulguru:kk77::kk77::kk77::kk77::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

Aynı şeyi yiyeceğiz desene 1 porsiyon yiyeceğim bu sefer kendi kendimin de canını çektirdim bak :KK70:Lahana çorbası içeceğim sadece yanında bir de cacık fazla abartı olmaz sanırım menü:KK53:

Listeye bakınca fazlasını yemiyor gibiyim ama tabii ki nohut yemeğini 3 gün üst üste yememeliyim ben burda hata yapıyorum galiba:KK70:

Yağ Yakma Diyeti
1. Gün

Sabah: 1 adet yumurta beyazı, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 1 dilim az yağlı peynir, maydanoz, marul, semizotu
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tabak ızgara balık, büyük bir kase mevsim salatası
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, büyük kase yeşil salata, 1 bardak kefir, 1 dilim tahıllı ekmek
2. Gün
Sabah: 1 bardak az yağlı süt, 1 dilim tahıllı ekmek, salatalık, domates, 2 yumurta beyazı ve 1 çay kaşığı yağ ile hazırlanmış omlet
Akşam: 1 ince dilim tahıllı ekmek, büyük bir kase yeşil salata, tek porsiyon tavuk şiş
3. Gün
Sabah: 1 bardak kahve yada çay, 1 dilim az yağlı peynir, yeşil marul, maydanoz, semizotu, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle: tek porsiyon kuzu şiş, karışık meyve salata, 1 dilim ince tahıllı ekmek
Akşam: yarım ince dilim tahıllı ekmek, 1 tabak mercimek yemeği, büyük kase yeşil salata
4. Gün
Sabah: 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet zeytin, maydanoz, dereotu, salatalık, 1 adet haşlama yumurta, 1 bardak kahve yada çay, 1 kase probiyotik yoğurt
Öğle: bol yeşillikli mevsim salatası, 1 ince dilim tahıllı ekmek, zeytinyağlı tek porsiyon sebze yemeği
Akşam: 1 ince dilim tahıllı ekmek, 4 adet köfte, yeşillikli mevsim salata
5. Gün
Sabah: 1 dilim az yağlı beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı yağ ve 2 yumurta beyazıyla hazırlanmış omlet
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, büyük kase mevsim salatası, 1 tabak kuru fasulye, 1 bardak ayran
Akşam: bol salatalıklı salata, tek porsiyon ızgara balık, 1 dilim tahıllı ekmek
6. Gün
Sabah: 1 bardak kahve yada çay, marul, maydanoz, semizotu, 1 dilim az yağlı peynir, 1 ince dilim tahıllı ekmek, 5 adet tuzsuz zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, büyük kase yeşil salata, tek porsiyon tavuk şiş
Akşam: Bol yeşillikli mevsim salata, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tabak zeytinyağlı bezelye
7. Gün
Sabah: 1 bardak yağsız süt, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı yağ ve 2 yumurta beyazı ile hazırlanmış omlet
Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek, tek porsiyon ızgara et, salata
Çalışmasam denerdim öğle zamanı yalan oluyor akşam ve sabahı zaten hemen hemen uyguluyorum gibi ekmek tüketmiyorum yalnız:KK53:

tamam canım yarın herkesi etiketleyerek ilan ederim, 7 martta kilo bildirimi yaparken 1 aylık küçük hedefinizi belirtin,yine hafta birincileri seçilmeye devam edilecek ayrıca yeni uygulama olan her grubun ay birincisi belirlenecek şeklinde yazarım,yada herkes 7 marta kadar bildirsin mi diyim sen nasıl dersen öyle olsun

yani 7 martta toptan hem o günkü güncel kilolarını hemde 4 nisan hedeflerini mi söylesinler, yoksa 7 marta kadar 4 nisana kadarki hedeflerini herkes yazsın mı diyim? karışmadı dimi :confused:
özelden yazyrm tatlim

Back
X