♥haftalık kilo verme yarışması♥

Pirince makarnaya göre daha masum yoksa çok sevdiğimden değil makarna aşığıyım yani:KK70:Hep aklımda kısır var bu hafta sonu yapsam bari o da bulgur:KK53:Anannem dün 2 orta büyüklükte karnabahar verdi onları da yapacağım daha :KK51:
Karnabaharı yemek olarak değil de salata olarak tüket:KK66:

Ye canım ye afiyet olsun eşimde bulgur pilavını pek sevmiyor ama zorla yedirmeye çalışıyorum daha vitaminli pirince göre işi gücü pirinç pilavı:KK53:
Pirinç bitmişti evde onun için bulgur yaptım yapmıycam artık pirinç pilavı kalınca döküyorum bulgura kıyamıyorum ben seviyorum herhalde:KK70:

Karnabaharı yemek olarak değil de salata olarak tüket:KK66:

Pirinç bitmişti evde onun için bulgur yaptım yapmıycam artık pirinç pilavı kalınca döküyorum bulgura kıyamıyorum ben seviyorum herhalde:KK70:

Öyle yapacağım tabisi canım yoğurtlu bayılırım sarımsaklı:KK53:Karnabahar yemeği de yapayım 1 tanesiyle eşimde faydalansın diyorum ama bakalım:KK37:

Pirinç yemem kalsa da döküyorum kendime onu yapamam çünkü ama bulguru yiyorum vitamin için:KK70:Seviyorsun demek ki saklama kız:KK8::rolleyes:

nehirnil111 nehirnil111 980 kcal canım,bu hafta zaten 1000 yada biraz üstü gidicem ,biraz daha özen göstericem gıdama ama spor yapamıyorum adete az kaldı ya bebiş vardır diye korkuyorum bu haftayı böyle geçircem bakalım

Olsun canım sağlıklı beslendikten sonra bu kaloriler gayette güzel canım yapma tabi ki hem ara verip sonradan yapınca daha da etki ediyor diye düşünüyorum sen regl dönemini bekle inşallah bebiş gelmiştir de hiç gerek kalmaz:KK46::KK48:

Karnabaharları ne yapacağımı buldum dukan diyetine uygun kısır yapacağım bulgur yerine karnabahar kullanacağım eşim içinde karnabahar köftesi yapacağım anlamadan yiyecek karnabaharı normalde sevmiyor bu şekilde sevecektir eminim ya da beşamelli yapacağım onda da çakmaz:KK53:

kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilim sbeden sbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf

kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilim sbeden sbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf

Canım neden böyle oldu,üzüldüm herşeyin hayırlısı tabide ama sebep ne,neden boyle oldu

Back
X