♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilim sbeden sbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf
Canim ne kadar tam olarak ne hissettigini hissedemesem de ikimiz de nişanlı oldugumuz icin cok cok iyi anlayabiliyorum seni.
Ilk aklima gelen nişan donemindeki yogunluktan erkegin bunaldigi aklima geldi.
Biliyorum cok zor aci cekiyorsun agliyorsundur ve tabiki de bi sekilde duygularini disari cikarman lazim.
Ama şu ayete sigin lütfen
Sizin hayir bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayir vardir ama sizin göremezsiniz.
Rabbim büyük kuzum insallah bu gunleri de atlatirsin.

Canim ne kadar tam olarak ne hissettigini hissedemesem de ikimiz de nişanlı oldugumuz icin cok cok iyi anlayabiliyorum seni.
Ilk aklima gelen nişan donemindeki yogunluktan erkegin bunaldigi aklima geldi.
Biliyorum cok zor aci cekiyorsun agliyorsundur ve tabiki de bi sekilde duygularini disari cikarman lazim.
Ama şu ayete sigin lütfen
Sizin hayir bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayir vardir ama sizin göremezsiniz.
Rabbim büyük kuzum insallah bu gunleri de atlatirsin.
inşallah inan ağlamaktan sıkıldım ben hepsini Allaha havalet ettim hepsini benim içimin acısı geçsin başka bişey istemem unutmak kelimesi bile bana acı veriyo inan bana napıcağımı bilmiyorum nereye sokulsamda diyorum aklımdan gitse

inşallah inan ağlamaktan sıkıldım ben hepsini Allaha havalet ettim hepsini benim içimin acısı geçsin başka bişey istemem unutmak kelimesi bile bana acı veriyo inan bana napıcağımı bilmiyorum nereye sokulsamda diyorum aklımdan gitse
Canim ben yapim geregi duygusal bi kisilikten ziyade mantigi agir basan biriyimdir bunu şunun icin dedim ki yanlis bi sey dersem kuauruma bakma.
Hemen gecmeyecek zaten ne aglaman ne acin.
Etrafinda dostum dedigin biri varsa onlara eger yoksa burda bana bize ac icini anlat ki azalsin paylas ki dert icini yiyip bitirmesin kendini iyi hisset çözümü olmasa da.
Ister buradan yaz bana ister ozelden.
Peki ailelerin haberi var mi şimdi sizinkiler yada karşı taraf ne diyor

kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilim sbeden sbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf
:( cok üzüldüm. bahanesi ne neden ayrildiniz..sakin harap etme kendini belki serdi Allah kurtardi seni.. simdiden vazgeciyorsa cocukluykende vazgecebilirdi demekki sevdigine sahip cikamayan biri

Canim ben yapim geregi duygusal bi kisilikten ziyade mantigi agir basan biriyimdir bunu şunun icin dedim ki yanlis bi sey dersem kuauruma bakma.
Hemen gecmeyecek zaten ne aglaman ne acin.
Etrafinda dostum dedigin biri varsa onlara eger yoksa burda bana bize ac icini anlat ki azalsin paylas ki dert icini yiyip bitirmesin kendini iyi hisset çözümü olmasa da.
Ister buradan yaz bana ister ozelden.
Peki ailelerin haberi var mi şimdi sizinkiler yada karşı taraf ne diyor
hemen annesine söledi babasına herkes biliyo hiç kimse ne geldi ne gitti ne aradı ölece bitirdiler Allahım bana sabıır versin gerçekten sabırlar versin ki içim acısı bir an önce geçsin o kadar çok sevdimki gözümden sakınırıdım bana yaptığına bak inan anlatamıyorum acımı

:KK43: cok üzüldüm. bahanesi ne neden ayrildiniz..sakin harap etme kendini belki serdi Allah kurtardi seni.. simdiden vazgeciyorsa cocukluykende vazgecebilirdi demekki sevdigine sahip cikamayan biri
sebepsiz ben evlenmek istemiyorum diye msj attı gitti msjıma bile cvp vermedi aramadı sorması bende numaramı değiştirdim ölece bitti gitti

sebepsiz ben evlenmek istemiyorum diye msj attı gitti msjıma bile cvp vermedi aramadı sorması bende numaramı değiştirdim ölece bitti gitti
kesinlikle bulur Allahtan hakettigini. sen havale ettin. belki döner yalvarir. kisiligi oturmamis insandan hersey beklenir sakin affetme. böyle birinden kurtuldugun icin sanslisin. boyle aciklama yapmadan direk seni uzup yakmasi ortada birakmasi kesinlikle adamliga sigmaz. adam olmayanlada evlenilmez . hayatta en nefret ettigim kisiliklerden biri de yari yolda birakanlardir. Yat kalk Allaha sukret yolunuz ayrıldı. boyleleri evkilikten sonrada karisini da ezdirir ailesine.

K
galiba galiba var ne önemi varki böle herşeyim hazırken bir anda bıraktı ve gitti ya içim o kadar acıyo ki anlatamm o kadar acıyo
Kesinlikle bir onemi yok, kac gün oldu belki en azından biri bir aciklama yapar, yani dovusceksen bile mertçe olmalı böyle korkak gibi,
Allah herşeyin hayırlı sını versin canım şimdi uzulursun ama ilerde sukredersin bunu bir Allah bilir,sen ona sigin ve sabret

90 grubu Şubat ayı toplam kayıp
@damlasr _________-1.000

80 grubu Şubat ayı toplam kayıp
@naz5403 _________-1.500

@inciiitanesi _______-5.500_grup birn.
fiyonkbayan fiyonkbayan _____+1.000_grup sonc.

70 grubu
Şubat ayı toplam kayıp
sbeden sbeden ___________-700_grup sonc.
@elma_sekerim01 __-1.800
@Kafkanistan ______-4.000_grup birn.
@kitara_84 _________katılamadı
mavimli mavimli __________-1.900
@durulavinya ______katılamadı

60 grubu Şubat ayı toplam kayıp
@eeeelif ____________katılamadı
esraas esraas ____________katılamadı

@yesilelmamm _____+700_grup sonc.
begum75 begum75 _________-1.900_grup birn.

50 grubu Şubat ayı toplam kayıp
@Mrs Robot ________katılamadı
@deniz3344 ________+800_grup sonc.
@beyaz lotus _______-3.000
_grup birn.
@crpdm1234 _______katılamadı
@DisiAnka _________-400
nehirnil111 nehirnil111 ______-800
@minerva1988 _____-500
sbeden sbeden beni yanlış hesaplamışsın kız :mad: ben sırf bu iki hafta bile iki kilo verdim. kendi günlüğüme bakıp hesaplayım mı ama çok üşendim yahu :KK30:

sbeden sbeden haklıymışsın! sadece iki kilo vermişim günlüğüme baktım. bir kilo almışım bir ara bu ay nedensiz bir şekilde o yüzden sadece iki kilo görünüyor :( ama çok azmış yaw. mart ayında üç kilo vermeyi hedefliyorum inşallah.

Ben de sütü çok severim ama sevmediğim pek yiyecek ve içecek yok zaten:KK70:
Süt bana da gaz yapıyor laktoz dan kaynaklanıyor muhtemelen laktozsuz süt deneyebiliriz:KK66:
ah canım ya burası öyle büyük şehir değil öyle özel şekillerde bulamıyorum. laktozsuz süt varmı diye sorsam heralde bütün ilçe güler bana :KK70:

sbeden sbeden haklıymışsın! sadece iki kilo vermişim günlüğüme baktım. bir kilo almışım bir ara bu ay nedensiz bir şekilde o yüzden sadece iki kilo görünüyor :KK43: ama çok azmış yaw. mart ayında üç kilo vermeyi hedefliyorum inşallah.
kiz varya beni iyi ugrastirdin bi goz atip cikacaktim. bi suru sayfa aradim . buldum doğru yazmisim. 71.900 . :KK11:

Canım neden böyle oldu,üzüldüm herşeyin hayırlısı tabide ama sebep ne,neden boyle oldu
erkeklerin yapısı ve aklı biz kadınlarınki gibi değil. maalesef aynı şekilde bakmıyoruz hayata. bu da hepimizde çatışmalara neden olabiliyo. ama üzülmedim senin adına canım niye çünkü seçtiğiniz kişiyi en erken şekilde tanımış oldun. kadın güçlü olmalı ama aynı zamanda zarif olmalı, hem uysal olması hem de gerektiğinde çirkefin alası olmalı. belki evlenmiş olsaydın bi de bu adam için çaba harcaman gerekicekti. en azından yıpranmadın. belki hakkını çalacaklardı, belki seni saymayıp adam kafasına göre bir hayat yaşıycak sen mecbur olduklarını ya da öyle hissettiklerini yapıcaktın. üzülme bence hem bak zaten hiçbirigeri arayıp sormamış demekki sen büyük bir beladan dönmüşsün. şimdi acır elbette anlıyorum seni ama bunun seni yıkmasına izin verme. biraz bırak ama hepten bırakma.:KK66:

Back
X