♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdi hazirlanayim :KK68::KK68:
çarşıya doğru yürüyüşe gideyim :cool:
magazalari gezip kilo verdikce kazandigim parayla bir iki parca küçük beden bişey alayim ev ici giymelik :KK69:
hava güzel. bu sabah pazartesiye gore -200 gram cok mutluyum. azla mutlu olmayi ogrendim. bir an once 75 olsamda buraya foto atsam oda yakindir :KK37:

Şimdi hazirlanayim :KK68::KK68:
çarşıya doğru yürüyüşe gideyim :cool:
magazalari gezip kilo verdikce kazandigim parayla bir iki parca küçük beden bişey alayim ev ici giymelik :KK69:
hava güzel. bu sabah pazartesiye gore -200 gram cok mutluyum. azla mutlu olmayi ogrendim. bir an once 75 olsamda buraya foto atsam oda yakindir :KK37:
:KK9::KK9::KK9:
:cool:4 gözle bekliyoruz,hadi gez gel zayıfla gel :KK76:

tamam çıkiyorum bebegim. oyle dincim ki masallah :KK70: saglikli beslenmek yesilcay icmek az yemek spor yapmak mutluluk hormonlarim Fıkır Fıkır:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.
sen yuruyus yapmiyor musun canim:KK74:
ayy maşallah hadi koş koş :KK69::KK69:ne güzel :KK9::KK9::KK9:
akşamları spor yapıyorum canım, dışarda çıkıp yürüyecek vaktim olmuyor 6 gün çalışıyorum ben :KK43:

benimde şimdilik iyi gidiyo nehircim 20,97 k.hidrat, ama benim asıl sınavım akşam evde başlıyor umarım çoşmam :KK43:
bu arada yeni bir spora başlıyorum inşallah başarabilirim kilo vermeme destek olmasını diliyorum. adı ınsanity günlük 30-33 dk lık hareketlerden oluşuyor, bakalım başarabilirim inşallahHoppa
Benimde akşamkini yesem bile 25 le bitecek ama inşallah böyle olur :KK70:Adını duymuştum sanki eğlenceli bir şey mi bana da gerek değişik bir şeyler leslie den sıkıldım:KK53:

Benimde akşamkini yesem bile 25 le bitecek ama inşallah böyle olur :KK70:Adını duymuştum sanki eğlenceli bir şey mi bana da gerek değişik bir şeyler leslie den sıkıldım:KK53:

leslii bana çok sıkıcı gelmişti, o hareketlerle ben asla kilo veremem daha canlı bişeyler olmalı mesela jillan bana göre daha iyi ama senin kilo fazlan kalmadı senin plates yapman lazım bence ebru şallı sana yeter

leslii bana çok sıkıcı gelmişti, o hareketlerle ben asla kilo veremem daha canlı bişeyler olmalı mesela jillan bana göre daha iyi ama senin kilo fazlan kalmadı senin plates yapman lazım bence ebru şallı sana yeter
Pilatesi de hiç sevemedim ya topum falanda yok ya topsuz olanlar sıkıcı geliyor :110::KK53:

Ye ye olmaz bir şey:KK70:

Hadi canım görüşü cez pazartesi günü :D geçen hafta normal üstü yedigimden ötürü herhalde bugün 700 gram vermişim tam 55.9 çıktım ay bu hafta bitiminde 55 i görsem hedefime ulaşmış olacağım :KK76:

Ondan mı oldu acep dün leslie yaptım son dakikasına kadar zoraki yani :KK70:Ama ama ama yapmam gerek sporu bırakmayacağım diye kendime söz verdim haftada 1-2 kere de olsa muhakkak bir şeyler yapacağım:KK43:
yaparsın kendini zorlamadan kasmadan illa şu gün yapıcam demede, kendine göre, evdeki iş durumun,yorgunluk durumuna göre yaparsın, haftada 1 az da 2 daha iyi bence hatta yapabilirsen 3

yaparsın kendini zorlamadan kasmadan illa şu gün yapıcam demede, kendine göre, evdeki iş durumun,yorgunluk durumuna göre yaparsın, haftada 1 az da 2 daha iyi bence hatta yapabilirsen 3
Eşim halı saha maçına genelde haftada 1 kere gidiyor bazen 2 kere bende o akşamları yapmaya çalışıyorum rahat 1,5 saat olmuyor çünkü :KK53:Onun dışında pc deyken falanda yapabilirim belki tv den açıyorum çünkü yaparken iyi oluyor:KK49:

Hadi canım görüşü cez pazartesi günü :KK70: geçen hafta normal üstü yedigimden ötürü herhalde bugün 700 gram vermişim tam 55.9 çıktım ay bu hafta bitiminde 55 i görsem hedefime ulaşmış olacağım :KK76:
Aaaaa olamaz bu akşam "yemicem bi şey aç kalıcam":KK70:
Kızım istediğini yapmayınca böyle diyo bana :KK70:

Eşim halı saha maçına genelde haftada 1 kere gidiyor bazen 2 kere bende o akşamları yapmaya çalışıyorum rahat 1,5 saat olmuyor çünkü :KK53:Onun dışında pc deyken falanda yapabilirim belki tv den açıyorum çünkü yaparken iyi oluyor:KK49:
bu iyi fikir bende maça gittiği günler çılgınca temziliğe veriyorum kendimi :KK70:

bu iyi fikir bende maça gittiği günler çılgınca temziliğe veriyorum kendimi :KK70:
Temizliği hafta sonu cumartesileri yapmaya çalışıyorum akşam 10dan sonrada genelde çamaşır yıkıyorum ya da bulaşıkları yıkıyorum makinelerde bak bu akşam birikmiş çamaşırlarım var eşim gittiğinde makineyi çalıştıracağım ve planımda makine yıkarken yarım saat herhangi bir sporu yapmak:KK48:

Temizliği hafta sonu cumartesileri yapmaya çalışıyorum akşam 10dan sonrada genelde çamaşır yıkıyorum ya da bulaşıkları yıkıyorum makinelerde bak bu akşam birikmiş çamaşırlarım var eşim gittiğinde makineyi çalıştıracağım ve planımda makine yıkarken yarım saat herhangi bir sporu yapmak:KK48:
benim karışık ev işleri hiç bir zaman şu gün temizlik gününm diyemiyorum, çünkü hiçbir hafta hiçbir haftayı tutmuyo, bu konuda çok düzensizim bende artık fırsat yakalamışken yapıyorum :KK14:

Back
X