♥haftalık kilo verme yarışması♥

Metabolik balans tam benlikmiş 3 öğün yiyosun ara öğünsüz güzeeeel:KK66:
Bende normalde ağzına sürekli bişeyler atardım yalnız bu sisteme geçince rahat ettim diyebilirim zaten aç da kalmadım hiç sütüm bile kesilmedi elhamdulillah .ama 3 gün önce ateşlendim grip oldum sütüm gitti ya :/

Kizlar yapmis oldugumuz diyetin ismini soyluyebiliyormuyuz bilinen belli basli unlu diyetler oluyor onlardan birini yapiyorum ama soylemek dogru olurmu bilemedm kurallari bilmedigim icin

Kizlar yapmis oldugumuz diyetin ismini soyluyebiliyormuyuz bilinen belli basli unlu diyetler oluyor onlardan birini yapiyorum ama soylemek dogru olurmu bilemedm kurallari bilmedigim icin

yaptığın diyetinide söyleyebilirsin, yediğini içtiğini, paylaşabilirsin de, burdaki tek ve en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirimini yapmış olmak

Bende normalde ağzına sürekli bişeyler atardım yalnız bu sisteme geçince rahat ettim diyebilirim zaten aç da kalmadım hiç sütüm bile kesilmedi elhamdulillah .ama 3 gün önce ateşlendim grip oldum sütüm gitti ya :/
Protein yediğin için tok tutuyor zaten süt için de protein lazım et türü şeyler yediğim de hep sütüm artardı meğerse suyu çok içermişim:KK70:

Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek :)))) bir gün mü var katılmak için onu mu bekleycem
merhaba, gruba katılmak için gün beklemenize gerek yok, topiğin sahibi sbeden sbeden
kendisini etiketleyerek
1-)kilo
2-)boy
3-)hedef kilo
4-) 4 nisan için küçük hedef kilo nu yazıp @sbedeni etiketlersen o seni görünce cevap yazar:KK39:

Hoşbuldummm :) teşekkür ederim. konuların bayaa gerisindeyim ama inşallah alışacağım :)

:) hedef kaç canım

Evet :)
Henüz kimseyi tanımıyorum ama yavaş yavaş tanıyacağım hedeflerinizi öğreneceğim ben de :)

Bu arada akşamları işten eve 20 dakika yürüyorum
eve gittiğimde yemekten önce 15 dakika leslile 1 mile yapıyorum
sonrasında 5 er dakikalık 2 program zumba yapıyorum
jillan deniyorum ama henüz 8 dakikadan sonrasını göremedim :mad:
Zumba ben de deniyorum ama yputubetaki vidyoların hızına yetişemiyorm.bende bi sorun mu var :( sen nasıl yapıyorsun?

Zumba ben de deniyorum ama yputubetaki vidyoların hızına yetişemiyorm.bende bi sorun mu var :KK43: sen nasıl yapıyorsun?
Valla canım ilk zamanlar daha ilk dakikalarda tıkanıyordum
ama şimdi 5 er dakikalık iki videoyu üst üste yapıyorum :)
bir sürü zumba seçeneği var ya
benimkiler yavaştır belki bilmiyorum ki
biri salsaydı biri de başka bir dans türüydü :)

yalnız bir de şu var ki
aynısını yapamasan da yapmaya çalışmak bile sana feci kalori yaktırıyordur :)
bir süre alışmayı dene sonrasında hareketleri de ezberlersin kolay olur senin için

Back
X