♥haftalık kilo verme yarışması♥

yaaaa aslında yakın besleniyoruz spor eksiğim var belki de ondan. çünkü ben ekmeği kestim ekmek yemiyorum. tabi şubat ayı boyunca yedim o ayrı onu katmıyorum. artık yemiyorum 2 haftadır. sabah kahvaltılarım haşlanmış yumurta ya da peynirli omlet şeklinde oluyo peynir çay falan. kahvaltıyı biraz geç ettiğimden öğlen yemeği yemiyorum. akşamları da ya çorba ya da sebze yemeği yiyorum ekmek yok. yeşil çay içiyorum. ama işte serbest günüm de o da cumartesileri oluyo. dışarda yiyorum fast food tarzı. 1 güne has. o zaman sabreder biraz da hareket eklersem yanına gelebilirim sanki :) umut verdin kıs bana. aynı boyda oluşumuz ve 60lardan 51 küsüre inmen hoşuma gitti.

du bakim ben de bi deniyeyim. pek başaramıyorum gerçi kalori sayma işini ama denemekten zarar gelemz. almamız gereken limit kalori var mı?
Ben biraz abarttım yaaa ekmek pilav makarna falan montlar çıktı da kendime geldim yazın dar kesim tişört ve eşofmanımı giydiğim günleri hatırladım da artık ip atlayasım geldi gitsin şu 4 kilo:KK70:

Aslında oldukça yakın besleniyoruz canım dediğin gibi yaparsan eminim farkedecektir ödül gününde çok fazla yüklenme vücuduna hafif yüklensen senin yararına vücudun hem şaşırır ve sonrasında spor yaparsan daha da çok vermeni sağlar:KK49:Bende en fazla 52 ye düşerim herhalde dedim ama 51 küsürleri de gördüm çok şükür bakalım ne olacak bundan sonra hedef 50 şuanda pantolonlarım olmuyor yeni şeyler almaya başladım maddi olarak sıkıntı ama çok mutluyum:KK70:Benim aradaki farkı görsen tombiş ben ve şimdiki ben şeklim değişti resmen:KK53:

Kesinlikle denemelisin ve vazgeçmemelisin kendini durduruyorsun canım burayı da bırakma herkes yanlışını söylüyor ya da yarış halinde oluyorsun hırsından vazgeçemiyorsun:21:
Yaptığımız sporları yazıyoduk ya o bile bizi motive ediyordu aaa squat yapmış ben de yapıyım falan diye:KK70:

inşallah :KK60:

benim 1,55 ama olsun maksat kilo vermek :) yarışmak motivasyon sağlıyor :) pazartesi şu nisan hedefimi belirlicem. bakalım nasıl gelişme göstercez :) pazartesi mesela aramızdaki fark nasıl olcak bakalım . bugün aynıyız ya :)

aynen pantolon sıkınca ruhum daralıyor . çok rahat üzerime olan pantolonuun düğmesi zor kapanıp, sıktı. sinirim zıpladı ya. deniz ben gaza geldim takıl peşime :KK55:
Bugünden başladım bile sabah bol sebzeli ve peynirli ekmeksiz bir kahvaltı öğlen de haşlanmış yumurta peynir domates ve salatalık atıştırdım kızıma kahvaltı yaptırırken buz dolabında taze fasulye bezelye ve pilav olduğu halde:KK70:

fatsecret güzel hakkaten baktım ben hatta telefona da indirdim uygulamayı her zaman pc ye giremem sonuçta telefondan kaydederim güzel oldu :)

kıs yemeee biz sana ulaşalım ,sen bize yanaşma :KK70:
Aynen su321 su321 ya diyorlar ki kız az daha ye az daha ye karışmayın diyorum yerse benim gibi 2 ayda 4 kilo alıverir:KK70:

inşallah :KK60:

benim 1,55 ama olsun maksat kilo vermek :) yarışmak motivasyon sağlıyor :) pazartesi şu nisan hedefimi belirlicem. bakalım nasıl gelişme göstercez :) pazartesi mesela aramızdaki fark nasıl olcak bakalım . bugün aynıyız ya :)

Ben 55 i göreyim artık yahuuuuu :mad:
bir gün iki gün yapılacak güzel bir detoks yok mu tavsiye edebileceğiniz :KK50:

merhaba kızlar, işyerindeyim çok yoğunum bugün ya daral geldi gelen gidenden.. kilom aynı sabit duruyor. sporumu gece yapabiliyorum.squat mekik vs.. sabah kahvaltımda 5 zeytin bir dilim peynir iki ince dilim çavdar ekmeği bir yumurta ve yeşillik yedim yeşil çay içtim, ara öğün yapamadım ilk kez yoğunluktan, öğlen az çorba az sulu köfte ve cacık yedim.

Ben biraz abarttım yaaa ekmek pilav makarna falan montlar çıktı da kendime geldim yazın dar kesim tişört ve eşofmanımı giydiğim günleri hatırladım da artık ip atlayasım geldi gitsin şu 4 kilo:KK70:

Bugünden başladım bile sabah bol sebzeli ve peynirli ekmeksiz bir kahvaltı öğlen de haşlanmış yumurta peynir domates ve salatalık atıştırdım kızıma kahvaltı yaptırırken buz dolabında taze fasulye bezelye ve pilav olduğu halde:KK70:
aferin ben de bi kaç gündür dikkat ediyodum ama bugün motive tavan yaptı :)

Aynen su321 su321 ya diyorlar ki kız az daha ye az daha ye karışmayın diyorum yerse benim gibi 2 ayda 4 kilo alıverir:KK70:
aynen kıs karışmasınlar kıs ne güzel kilo vermiş alıştığı gibi korusun :)

Ben 55 i göreyim artık yahuuuuu :mad:
bir gün iki gün yapılacak güzel bir detoks yok mu tavsiye edebileceğiniz :KK50:
canım ben detoks pek bilmem uygulayamadığım için.
ama bi ara burda topikcek muz-süt detoksu yapmıştık. sadece muz yiyip süt içiyosun. gün boyu 5 muz-5 bardak süt.
gün sonunda gözünün önünden yemekler geçmeye başlıyo :D

Kızlar bugün ki menüm bu beğenen beğenmeyen:KK70:

Kahvaltı
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)42,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)206,50 calori

Öğlen Yemeği
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)103,25 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)21,00 calori
2 x Adet Siyah Zeytin (3gr)16,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 x Porsiyon Cacık Yağlı 114,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Ara Öğün (Gece)1 x 100 grPortakal47,00 calori

Toplam Alınan Kalori :909,75 calori

Öğlen yemeği bana fazla kızıma kahvaltı yaptırırken yemiycem diye diye yedim hele de peyniri kızım ısırıp ağzıma tıktı :KK70:
Ekmek yemedim ama şimdi acıktım tarçınlı sütlü kahve saati süt olsa da yapsak:KK70:

Kahvaltı

Öğlen Yemeği

Akşam Yemeği

Çok iyisin canım bravo :KK9:

Kahvaltı

Öğlen Yemeği

Akşam Yemeği

çok güzel kıs aferin :) devamını dileriz :)

:KK70::KK70:
Denesem mi şüphede kaldım şimdi :rolleyes:
valla sen bilirsin kendine güveniyorsan ama tansiyon falan olayların varsa bulaşma. ben 1 gün yapmıştım galiba. onda da 800 gr vermiştim sanırım. 1 kilo ve üstü vermeyi beklediğimden hayal kırıklığı olmuştu bana :D
lahana çorbası detoksu yapanlar da oldu. ben yapamam onu tadını sevmiyorum.

çok güzel kıs aferin :) devamını dileriz :)

valla sen bilirsin kendine güveniyorsan ama tansiyon falan olayların varsa bulaşma. ben 1 gün yapmıştım galiba. onda da 800 gr vermiştim sanırım. 1 kilo ve üstü vermeyi beklediğimden hayal kırıklığı olmuştu bana :KK70:
lahana çorbası detoksu yapanlar da oldu. ben yapamam onu tadını sevmiyorum.
Lahana ben de sevmiyorum canım maalesef
800 gr bir günde çok iyi aslında canım
haftada 800 gram verince bile seviniyoruz yani :KK76:
Hemen yarın denemeye başlıyorum heves ettim :KK49:

Kötü olursam bozarım zorla değil ya :KK17:

Lahana ben de sevmiyorum canım maalesef
800 gr bir günde çok iyi aslında canım
haftada 800 gram verince bile seviniyoruz yani :KK76:
Hemen yarın denemeye başlıyorum heves ettim :KK49:

Kötü olursam bozarım zorla değil ya :KK17:
canım burda 3-5 kişi yapmıştık 1 kiloyu aşarak veren de oldu. ondan o zaman kötü gibi gelmişti. normalde bakınca tabi ki de bir günde 800 gr süper bişey. dene bakalım. kendini kötü hissedersen yersin bi şeyler :)

kızlar bugün çok hastayım o yüzden fazla gelemiyorum. of ne pis bi gripmiş ya. bir haftadır kendime gelemedim. işin kötü yanı ne yersem yeyim fayda etmiyo. sürekli aç bi haldeyim:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

canım burda 3-5 kişi yapmıştık 1 kiloyu aşarak veren de oldu. ondan o zaman kötü gibi gelmişti. normalde bakınca tabi ki de bir günde 800 gr süper bişey. dene bakalım. kendini kötü hissedersen yersin bi şeyler :)
Yarın bir gün olarak deneme yapacağım canım:KK55:
uzun süreli yapmam ama eğer yarını başarı ile atlatırsam kilo verme durduğunda arada bir uygulanabilir gibi geldi bana :KK37:

Back
X