♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar bugün ki menüm bu beğenen beğenmeyen:KK70:

Kahvaltı
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)42,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)206,50 calori

Öğlen Yemeği
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)103,25 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)21,00 calori
2 x Adet Siyah Zeytin (3gr)16,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 x Porsiyon Cacık Yağlı 114,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Ara Öğün (Gece)1 x 100 grPortakal47,00 calori

Toplam Alınan Kalori :909,75 calori
Ben çok beğendimmmm

Biraz daha iyisin en azından aç kalmamış gibisin :KK53:Şu probis seni tok tutuyor sanırım bende mi denesem ne :KK70:

Dün belki de eksideydim tartımın pili bitti anlayamadım da zaten regl başladı dün akşam ama karbonhidrat fazla kaçtı bu sabah kesin + çıkmışımdır artık regl bittiğinde pazartesi değil de diğer hafta içine anca belli olur net kilom:KK70:

Çok sevindim canım nasıl güzel geçmiş öyle maşallah diyeti de bozmamışsın hatta yürüyüşle de çok güzel spor yapmışsın bayıldım çiğ köfte partisi dedin bittim ben dün de eşim alayım mı diyordu yok yemek yiyelim dedim canım çekti :KK70:

Güzel canım not ettim aynı gibiyiz:KK53:

Sürekli gel buraya herşeyi farkediyorsun canım:KK70:Bende az yemiyorum aslında bu diyete girdiğimden beri aç hissetmedim hiç kendimi çok nadirdir yani :KK53:
Çok seviyorum sade kahveyle probisi:)))
Ben de regl oldum dün göğüslerim patlayacak gibi yaa

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün iyi yürüdüm dışarda
Sevgilimle buluştuk dertleştik yemek yedik
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 kaşık reçel 1 dilim ekmek
Akşam 2 lahmacun ve haydari
Çay yanında da 4 tutku
Sporum
1.5 saat yürüyüş

Not ettim canım sağol:KK68:

Pazar günü vücudunu temizle bari canım salata ödem attırıcı şeyler ye de daha iyi olur senin için 2 gün vücudunu şaşırtmak gibi düşün:KK19:

Vücudum haftada 2 gün diyet görüyor sasirmaktan şaşkına döndü kendileri :D

Kizlar bugunki menum; sabah bir dometes bir salatalik iki dilim salam haslanmis yumurta ve avuc icikadar lor peynir le sinirsiz yesillik ogle yemegim;1 adet tavuk butuyla yagsiz olarak pisirilmis soya soslu prasa (hicbirsekilde yag ve tuz kullanmiyorum yaninda bir kase yogurt aksam menum:bir kase yulaf kepekli yogurt . Valla canlar ben inanilmaz guzel kilo veriyorum suan adet olmama ragmen kilolar gidiyooo:cool::21::KK73:

su321 su321 canım ben azicik azicik zayifladikca havaya girmeye başladım :KK68:
sac açıcı toz ararken bide "milk shake it"
diye bir ürün buldum. saçı sekle sokuyor düz saclar için sanırım. cok güzel ve kalici kokusu varmış. kokusu çok bahsediliyor. vanilya gibi kokuyormus. pek sevmem ama belki hoşuma gider alıp deneyeceğim. nemli veya ıslak saca uygilaniyormus .esimde bayılır böyle seylere. sen saclarina bakim yapmaktan hoşlanıyorsunya hic bunu kullandin mi merak ettim:KK60:
ayyy canım o şeyi bi kere kuaför bana sürmüştü. saç kestirmeye gittiğimde saçım ıslakken sürdü. ama kokusu o kadar güzel ki. 3-4 gün o kokuyu hissettim saçımda sonra yıkadım kendim. yıkamasam daha da kokardı eminim. ben bi de bayılırım o tarz kokulara. saçımı yiyesim geliyodu :D

nehirnil111 nehirnil111 bugünkü utanç tablosu olan kalori miktarımı açıklıyorum. 1823 kalori :( aslında bugün dışarda yediklerimle günü 1000 kalori ile kapatıp yırttım diye göbek bile atacaktım. ama eve geldim ve sadece 16 adet zeytinyağlı yaprak sarma yedim. ve kalori miktarım 1823 oldu yaa. 16 adet sarma nasıl bu kadar yüksek kalori olabilir ya. yemeden evvel baksam yer miydim hiç ben onu.çok pişman oldum.
yarın çok az kalori almam lazım ki pazartesiyi kurtarayım.

bugün 56,1 kilo idim bu arada . yarın tartılmıcam moralim bozulmasın diye. pazartesi görücez durumu :)

Kizlar bugunki menum; sabah bir dometes bir salatalik iki dilim salam haslanmis yumurta ve avuc icikadar lor peynir le sinirsiz yesillik ogle yemegim;1 adet tavuk butuyla yagsiz olarak pisirilmis soya soslu prasa (hicbirsekilde yag ve tuz kullanmiyorum yaninda bir kase yogurt aksam menum:bir kase yulaf kepekli yogurt . Valla canlar ben inanilmaz guzel kilo veriyorum suan adet olmama ragmen kilolar gidiyooo:cool::21::KK73:
gayet güzel az yiyorsun . gidecek tabi :) böyle devam

Back
X