• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydınlar herkeseee:KK68::KK68::KK68:
80 grubuna hoşgeldin sevgili grup rakibim:KK68: Kısa zamanda 70 grubuna geçelim inşallah.
Hoşbuldummm, hep birlikte geçeceğimize inanıyorum:KK55:
selam canm hoş geldin inşallah hedefine ulaşırsın :KK68:
Selamlarr hoşbuldum, inşallah hep birlikte aşarız bunları:KK39:

Ben de menümü yazayım buraya
10:00 sabah
1 kase yoğurdun içine rendelenmiş elma ve 20gr kadar müsli.
13:30 ara öğün
eti form'un karışık meyveli bisküvisi ve yanında 1 bardak tarçınlı süt.
17:30
nuggetlı salata (3-4 parça nugget, 4 adet dilimlenmiş yeşil zeytin, yarım salatalık, 3 adet cherry domates, bol marul)

İyi haftasonları:KK68:
:KK68::KK68:

Rica ederim canım, Allah sizlerden de razı olsun:KK36: Bilinenler paylaşıldıkça anlam kazanıyor..

Hem kola:duduk: hem cips:duduk:
İki kırmızı kart da sana.. Yazık, dünyanın onca güzel nimeti varken.
1-) Kolanın asidi kaçınca şekeri de birlikte kaçmıyor cicim. Asit başına buyruk tek başına terk ediyor kolayı, şekerse eli kolu bağlı kalakalıyor :KK70:Keşke içtiğine göre tadı olan asitli bir kola içseydin..

2-) O cips dediğin ne menem bir şeydir.. Nişasta ve trans yağ dolu, MSG içermesi muhtemel (her ne kadar yok yazsalar da o yoksa eşdeğer başka bir katkı vardır mutlaka), sana besin değeri olarak hiçbirşey katmayacak :KK61:

hım hım hım neskafeye :duduk: göstersem mi ki . Onun dışında sabah az olmuş yediklerin..

Kola atılmasın diye içtim ya ondan yoksa alayım da kola içeyim kafasında değilim yani :KK70:Cips hastasıyız eşimle ya film izlerken çok seviyoruz yemeyi:confused:

Nescafe dediğim yani sadece kakaolu kısmı süttozu şeker hiç bir şey yok içinde genelde benim metabolizmamı hızlandırıyor sanki bütün diyet boyunca içmiştim 60 kilodan 50 kiloya düşene kadar her gün 1 kupa :cool:

Kola atılmasın diye içtim ya ondan yoksa alayım da kola içeyim kafasında değilim yani :KK70:Cips hastasıyız eşimle ya film izlerken çok seviyoruz yemeyi:confused:

Nescafe dediğim yani sadece kakaolu kısmı süttozu şeker hiç bir şey yok içinde genelde benim metabolizmamı hızlandırıyor sanki bütün diyet boyunca içmiştim 60 kilodan 50 kiloya düşene kadar her gün 1 kupa :cool:

Hey Allahım.. At arkadaşım at. Paranın sagligindan kıymetli mi. Aslolan hiç almamak ya.. Ben neler atıyorum bir bilsen.. İsrafa yüzde yüz karşıyım. Normalde hiçbir şeyi atmam. Ama atılacak şey; cips kraker reçel vs ise hiç gözünün yaşına bakmam, genelde kayınpeder beni çocuk yerine koyup torbaya doldurup getirir ye diye. Eşim yerse yer, çocuklara vermeye de içim elvermez.. sonrası malum.. ;)

leslide bana çok ağır geliyo,sanki kilo verdirmeyecek gibi :işsiz:tamam jillanda süper yapabildiğim söylenemez ama en azından elimden geleni yapmaya çalışıyodum:spor:

Jilliani yaparken eşime yakalandim, alt komşulara ses gider olmaz bu evde didi. Bıraktım. Leslie iki gün yaptım unuttum sonra dur sincik yapiyimmm

ay denesem mı bende :oops:

Jilliani yaparken eşime yakalandim, alt komşulara ses gider olmaz bu evde didi. Bıraktım. Leslie iki gün yaptım unuttum sonra dur sincik yapiyimmm

denemekten zarar gelmez ama ilk başta mutlaka ısınma yap,birde ilk başta zor gelebilir hemen pes etme:KK76:

taydin taydin cim,akşamları 8-9 gibi yatak odasında yaptım,alttakiler o saatte salonda oluyolar,(ışıkları kontrol ediyodum:KK70:)halımın üzerine çift kat kilim serdim, tabi bide hara gülle yapmadım biraz daha dikkat ettim alt kattan bi şikayet gelmemişti ama alttakinide tanımıyorum belkide söylenip durdu,zaten 30dk sürüyo sürekli de kütlemeyince anlaştık gitti :KK5:

denemekten zarar gelmez ama ilk başta mutlaka ısınma yap,birde ilk başta zor gelebilir hemen pes etme:KK76:

taydin taydin cim,akşamları 8-9 gibi yatak odasında yaptım,alttakiler o saatte salonda oluyolar,(ışıkları kontrol ediyodum:KK70:)halımın üzerine çift kat kilim serdim, tabi bide hara gülle yapmadım biraz daha dikkat ettim alt kattan bi şikayet gelmemişti ama alttakinide tanımıyorum belkide söylenip durdu,zaten 30dk sürüyo sürekli de kütlemeyince anlaştık gitti :KK5:
benım alttakıler alıskın ya sese evde at gbı bı köpeğim var ordan oraya kosuyo sureklı alttakılerde ne guzel kosuyo o dıyolar :D benım jıllıan seslerını de köpüş sanarlar :D

sevilmez mi onlar ya :KK200:
2kılo falan verım de denerım ya cok üşenıyorumm :KK43:
sen üşenmeye devam et :işsiz:bak taydin taydin 1 mili yaptı bile:spor:
hem erteledikçe kalıyo,sen en iyisi leslie başla,zevk almadığın, zorlandığın bi şeyi yapmında anlamı olmaz
spor yaparak daha kolay kilo verirsin,vücudun sıkılaşır ve bedenin küçülür bunları düşün:KK9:

sen üşenmeye devam et :işsiz:bak taydin taydin 1 mili yaptı bile:spor:
hem erteledikçe kalıyo,sen en iyisi leslie başla,zevk almadığın, zorlandığın bi şeyi yapmında anlamı olmaz
spor yaparak daha kolay kilo verirsin,vücudun sıkılaşır ve bedenin küçülür bunları düşün:KK9:
ayy 36 beden de olur muyum :D :D ev işlerim var önce onları yapıyım mı oynaya zıplaya :D

Back
X