• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

nill az önce patronun tahıllı ekmeğinden yedim üstüne bi soda daha içtim,şimdide çay getirdi çaycı onu içicem
mide şişti ama doymadı ama daha bişey yemem yeter artık
akşama yerim tabi,anneciğim geliyor :KK36:
Afiyet olsun neyse ki az zararlı yemişsin bende dün anneme gittim gözleme yedim bu akşam az yiyeceğim:KK70:

siz var ya benim yokluğumda hepten cozuttunuz:sinirli::sinirli::sinirli:

ofisteyim işim çok tek tek :duduk: gösteremiyorum.

Gözlerim fal taşı gibi açıldı:oha: yazdıklarınızı görünce

aylık ödül sistemine geçmeyi teklif ediyorum sbeden sbeden .. Mesela o ay en çok kilo verene, en az kilo veren 20 TL. yi geçmeyen bir hediye alıp göndersin...

yoksa bunlar kilo vermeyi bırak, el ele verip kilo alacaklar

O kadar çay da içmeme rağmen kan değerim 15 çıktı ben de şaşırdım:nazar::KK70:
Vay bee maşallah. Bi ben kan toplayamiyorum . Neden o kadae zaman hamile olduğunu söylemedin cicim :KK8:
Hayırlı olsun. Inşallah sağlıklıca vakti gelince kucağına alırsın bebeğini. Zayif olsam bende istiyorum camdan bakiyorum küçük bebek görünce içim gidiyor oyyy :KK37:

Selam kızlar, okudum ama alıntı yapamadim bugün.

Ben biraz daha iyiyim şimdi. Evdeyim bugün. Sukur sancı yok denecek kadar azaldi.Sabah az çorba icip ilaç ictim. Annem geldi sonra kahvaltı hazırladı. Biraz ekmekle domates biber peynir zeytin atistirdim. Ekmeksiz kusacakmisim gibi geldi.
Cok iyi sevindim canim. Tamamen gecer inşallah canin cok isterse bir iki lokma ye eziyet etme kendine.

Back
X