• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydııın :KK68: 64.800 :KK70: :KK70: begum75 begum75 çünkü bak menümü yazıyım anlıcan

sabah
tost
peynir
salatalık
közlenmiş kırmızı biber turşusu

öğlen
lavaşta hamburgeeeerrrr (yazar burda al sana 63.900 demek istiyo )
aşureeeeeeeee

arada çokokrem kaşıkladımmm :KK70:

akşam
1kase tarhana (kaşar rendeli
koca bı tabak salata
yogurt

sonra eşim yemek yerken ıkı kasık pilav iki kaşık taze fasulye ve bi kaşık aşure yediiim :KK70:

ne dıyosun begum75 begum75
yazar sana al sana :tokat:63,9 dimiş :KK70:
aslında sabah ki menü güzel tabi tost çokk büyük değildiyse, makul ölçülerde ve yagsız sa kabul edilebilir
öğlen çoşmuşsun:halay:
arada da götürmüşsün:dondurma:
akşamın gayet makul sonra eşine uymasaymışsın keşke:KK45:

bu arada sen sabah sabah yatıp uyusana kız ne işin var burdaa işe gitsen söylenirdin:KK70:

hadi yaa:KK43:
malesef oluyo böyle,akşam içseydin kahve belki kendine gelirdin

Akşam ne yesem içsem midemi bulandırdı yemek yedim olmadı boşa gitti sonra kaşarlı tost yaptım bastırsın diye zorla yemeye çalıştım ilaç aldım uyudum başım çatlıyordu kahvenin yerini bulamazdım düşün:KK70:

kızlar yağmurlu bir günden herkese günaydın:KK36:
buda benim dünkü yemek listem:kk77:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 4 zeytin
* peynir

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* aşure

Ara Öğün (saat 15:00)
* yarım elma

Akşam (saat 19:00)
* tarhana çorbası
* 2 minik dolma biber
* 2 beyti kebap
Aşure de kapuskayla dengelenmiş :KK70:

aslında sabah ki menü güzel tabi tost çokk büyük değildiyse, makul ölçülerde ve yagsız sa kabul edilebilir

bu arada sen sabah sabah yatıp uyusana kız ne işin var burdaa işe gitsen söylenirdin:KK70:
Ben de uyuyamam hafta sonu da en geç 8 de ayaktayım:KK66:

Akşam ne yesem içsem midemi bulandırdı yemek yedim olmadı boşa gitti sonra kaşarlı tost yaptım bastırsın diye zorla yemeye çalıştım ilaç aldım uyudum başım çatlıyordu kahvenin yerini bulamazdım düşün:KK70:
hadi yaa:KK57: baya çarpılmışsın nill:confused:,ramazanda böyle olmuyodun neden böyle olduki,zorlama kendini

uyumaktan bıktım ya :D
tost küçücüktü :D

dışarı cıkıyorum şimdi öğleden sonra eşimle döncem baya adım atarım bugun :KK68:
hem iş bakarım bıraz :D evde pineklemekten sıkıldım :D hadı ben kaçtım
az yiyin haa :D

Sağlığın bozuluyosa oruç tutmamalısın zorlama kendini:KK66:
Yarında deneyeceğim gece yiyebilirsem zaten 2-3 gün tutayım demiştim:KK51:
hadi yaa:KK57: baya çarpılmışsın nill:confused:,ramazanda böyle olmuyodun neden böyle olduki,zorlama kendini

Ramazan ayının genelde ilk günleri de çok sık yaşarım ama sonra geçer şimdi zaten bir kaç gün tutacağım gözüm korktu ağrıdan:KK53:

selam kızlar dün öğleden sonra 1 tane çikolatta yedim. bi tane kakaolu süt ve birde akşam bi kase aşure . aslında yemesem olurdu ama tatlı yemediğim için canım çekti diyeyim. akşam yemeğini hafif tuttum. bi kase tarhana çorbası bi, tabak yoğurtlu ıspanak birde bir yumurta sarısı yedim.

sabah kalhvaltısında 2 domates, 2 salatalık biraz peynir ve 1 dilim ekmek yedim. ve şimdide şekersiz çayımı içiyorum.

Amin kuzum herkesinkini kabul etsin inşallah:KK68: Ben ananneminkine bayılırım o yüzden diyet dinleyemem akşam yemeği yemem yine yerim belki annem getirebilirmiş bugün:KK70:
hadi yine iyisin iyisin iyisin (şarkıyı melodisiyle söylerek yazdım sende başa dön bidaha öyle oku bakim:p):KK70:
şimdiden afiyet olsun:kk77:

Back
X