Kizlar esime bi haller oldu tlf da konustum. Sen o hocalarin sertifikasina baktin mi. Ne yani seni kesin zayıflatabilecekler mi. Nasil gidip geleceksin cocukla. Zaten havalar serin. O cocuk orda ne yapacak. Bi bu kalmisti git bunuda yap. Bende blof yaptim. Sen ne cimrisin parana lanet olsun istemiyorum kalsin dedim suratına kapattim.
Kendisi cift karakterli ve kararsızdir. Bazen inanilmaz cömert nadiren fazla cimri.
Beyefendi gece kahvede olcak sabah görürüm anca. Yalvaricak gideyim diye. Beni göndermezse rahat edemez. Istemiyorum dedimya . Bununda huyu böyle işte.ayrica hocalar beni zayıflatmak zorunda değil böyle bisey yok. Ben hatta hoca calistircak diye secenek aklıma getirmemistim. Ben kafama göre de takılırm bayana dedim serbestiz. Biraz oyke biraz öyle . Çocuğu cok sıkı giydirmeyi hatta uzerine bebek arabasinin seffaf ortusunu ortmeyi planlıyorum fena soguk olursa. Sapkasi küçüldü yeni alnini iyice orten sapka alirim montuda kalin alcam. Bacaklarini da orterim. Ben ona bugun migrostan yiyecek tasiyablmek icin minik kapaklı kapta aldim. Torkunun çikolatalı sutunden de alırım hergün avutmak icin. Bir bir bucuk saat oyalarim. Gerekirse bişey yapamasamda orda oturur havasini teneffüs eder gelirim. Motive degil mi. Ay sen hem kilomu sorun et sürekli yüzüme vur hemde simdi yaptığına bak. Ben onca yolu katedecem. Orda spor yapcam çocuğu idare edecem neleri ustlenicem cabalicam sende benim telefonda sevkimi kır

Kizlar uzun oldu öylesine yazdim. Hic dert değil. 1 ayda her gun gidemez misim ben öyle diyor. Giderim dedim. Oglen saati sıcak oluyor essede. Suan soguk ama gunduz gidicem. 1 ayda 10 gün gitsem yine kar 100 lirasida helali hos olsun. 100 lira az bile o ortami saglamalari ilgilenneleri dus hizmeti vs ... bana motive heves olacak. En azindan ataga gecerim..