• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ama ben ne öğrendim biliyor musun büyüme hormonu bile acıkınca salgılanırmış doktorumuz acıkmadan çocuğa yemek verme demişti hem kolay yedirme açısından:KK66:
bide uyurkende salgılanırmış,o yüzden bebeklerin,çocukların uyuması çok önemli,ama şimdiki modeller uyumayan cinsten :işsiz::KK70:

dün yapmadım makarnayı,hergün hergün yenirmiş mi sağlıklı şeylerden yiyin dedim,doldurdum çorbayı:KK70:
gelecek olanlar balığı fırında değil kızarmış seviyo bunu bile bile fırında yapamam,ayyy zaten düşündükçe afakanlar basıyo :confused::deli:bir an önce gelsin gitsin misafirler:bicak:
Kolay gelsin allah kurtarsın

Tatlı değil de yumuşak şeyleri bu arada şekeri de az koydum nasılsa kendim yiycem diye:KK66:

Kotsuz bir hayat düşünemiyorum ütü sıkıntım olduğunda en iyi dostlarım:KK70:

Bende kendime yapayım bari öyle öyle aşure yapmaya alışırım arada yaparım çok severim aşure hedefime ulaşayım da yaparım:kk77:

Ben eşimin kotlarını da ütülüyorum çizgi oluyor çünkü katlanınca kırışıyor falan:KK53:

Bende kendime yapayım bari öyle öyle aşure yapmaya alışırım arada yaparım çok severim aşure hedefime ulaşayım da yaparım:kk77:

Ben eşimin kotlarını da ütülüyorum çizgi oluyor çünkü katlanınca kırışıyor falan:KK53:
kız sen nerdesin sabahtan beri mesaiye geç kaldın kestim mesainden onda göre,kartını bastın mı bakim :KK70:
kotları bende ütülerim yoksa kırışıklığı batıyo gözüme:işsiz:

Back
X