• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sen bayağı ciddiye aldın bu işi canım bu nasıl menü kız eriyip gideceksin bir tek çorba içmişsin:KK70:

Benimde menümde bunlar var :KK53:

Sabah: Yok
Ara; 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası(pirinçsiz) + 4 ad.orta boy ızgara köfte + 2 ad.elma dilim patates + 3 ymk kaşığı zeytinyağlı bamya + 1 kase roka havuç karışımı yağsız salata - 426 kalori

Akşama annemlerdeyiz yoğurt çorbası + Tavada baharatlı sebzeli et + salata ve sanırım irmik tatlısı yiyeceğim :KK70:

@taydin

diğer yemek köfteydi içleri çiğ çiğ di yiyemedim:KK12::63:
mecbur çorba salata oldu,allahtan diğer yemek pilav falan değilmiş :sinirli:
ciddiye almak değilde fazla kalori almıyım diye dün akşamki kestanlerin cezasını verdim kendime ama birazdan 1 dilim ekşi mayalı tam buğday köy ekmeğimi (arkadaş burda köyden almış) ve 3 cevizimi yiycem:dondurma:

diğer yemek köfteydi içleri çiğ çiğ di yiyemedim:KK12::63:
mecbur çorba salata oldu,allahtan diğer yemek pilav falan değilmiş :sinirli:
ciddiye almak değilde fazla kalori almıyım diye dün akşamki kestanlerin cezasını verdim kendime ama birazdan 1 dilim ekşi mayalı tam buğday köy ekmeğimi (arkadaş burda köyden almış) ve 3 cevizimi yiycem:dondurma:
Afiyet olsun canım bende daha dikkatli olmaya çalışıyorum artık çünkü rahatsız oldum göbeğimden :110:

ama kilo alınca böyle yeni hamile olursun
Anladım canım zorlu işlemler çok şükür herşey iyi geçti istediğim gibi oldu fakat koruyamadım kilo aldım eskisi gibi sarkmış göbeğim yok ama ilk hamile olursun ya 2 .3 aylık gibi öyle şiştim tabi heryerdende aldım acil vermeliyim bende başlıcam fakat şimdilik takipteyim hazır diilim yani inşallah en kısa zamanda başlıcam

Back
X