• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden

Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800

Sonuç -1.600

*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.
Gecmis olsun sizede kizinizada
Bence saglikli kilo vermek en onemlisi
Kilo vericez diye saglimizdan olmayalim
verdiginiz kilo gayet guzel hatta fazla bile
Ben haftalik kendimi yarim kilo vermeyi adapte ettim

sbeden sbeden

Pazartesi -->> 82.400
Salı -->> 80.800

Sonuç -1.600

*sonuçtan memnun değilim -2000 olabilirdi. Cumartesi salona gitmedim carsiya 5 saate yakin dolandık. cumartesi pazar aksam yemegi yemedim aclik yoktu tek ogunle bitti bu iki gun.
Bugunde salona gidemicem hasta olduk iyice larenjitmis. Kizim kötü geçiriyor. Iki gecedir hastanede buhar alıyor. En azindan artık atesi çıkmıyor.

oyy minik kuzuya çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Sadece aklıma BAATTİN gelmisti:KK37:

Aynen öyle oldu benim halim. Ama ben hepsinin kafasını karıştırıp ciktim işin içinden :KK70::KK66:

Geçmiş olsun, ama iyileşince sen yine de saldirma kestaneye :KK66:

İsterseniz ekmeksiz gününüz de olur cicim. Çok da zor değil aslında..
Evet yaaa bu sabah iş yerine bol yeşillik domates zeytin peynir getirmiştim hiç ekmeksiz doydum ve hala acıkmadım:KK9:

Gece yine ateslendi ates düşürücü verdim. Idare ede ede bakalm iyilecek mi doktora da götürmek istemiyrm . Soğuk algınlığı değil. Bugun farkettim bende de basladi ikimizinde sadece boğazı. Surtunme sertik hissi var. Anne bogazim kaniyo diyo :) yok kizim kanamiyo hasta olduk gececek dedim insallah
Ben de de ilk öyle başladı sonra grip çok şükür atlattık da burun tıkanıklığı geçmedi bir türlü

Sabah; YOK (Sabah tartı şokundan sonra boğazımdan geçmedi geçemedi):sopa:
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 3 çatal zeytinyağlı patlıcan musakka + 1 kase yağsız yeşil salata - 218 kalori
Ara; 13:30 - 1 kase sade nescafe şekersiz + 1 ad.ufak mandalina - 39 kalori

Akşama yoğurtlu dereotlu kereviz salatası yiyeceğim sıkı başladım:21:Dün foto çektirdim farkettim ki surattan kilo almışım ve mutsuz oldum o yüzden geri adım zamanı:rapci:

kızlar bugünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* peynir

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:40)
* 1 dilim ekmek
* kuru fasulye
* azcık turşu

nehirnil111 nehirnil111 taydin taydin

Eğer bu şekilde de zayıflamazsan şaşırtalım vücudunu derim kuzum ya da bol bol spora yönlen gel sende benim gibi:KK51:

Eğer bu şekilde de zayıflamazsan şaşırtalım vücudunu derim kuzum ya da bol bol spora yönlen gel sende benim gibi:KK51:
evet canım spora başlıyacam
hafta sonu doğum günü sebebiyle kaçırdım,bi fasılda bugün kutlama var dün akşam misafirlerin bir kısmı geldi,
ama bu akşam ölçülü yiycem kaçırmıycam inşallah,tabi diyete çok uymıyacak belki ama yinede abartmadan yiycem

evet canım spora başlıyacam
hafta sonu doğum günü sebebiyle kaçırdım,bi fasılda bugün kutlama var dün akşam misafirlerin bir kısmı geldi,
ama bu akşam ölçülü yiycem kaçırmıycam inşallah,tabi diyete çok uymıyacak belki ama yinede abartmadan yiycem

Ben bugünden itibaren bir döneme girdim canım inşallah 2 haftaya kadar kendimi sabitleyeceğim inançlıyım kendime:KK70:Sende kaçırmadan ye belki vücudun da şaşırmıştır :cool:

Ben bugünden itibaren bir döneme girdim canım inşallah 2 haftaya kadar kendimi sabitleyeceğim inançlıyım kendime:KK70:Sende kaçırmadan ye belki vücudun da şaşırmıştır :cool:
hadi bakalım azimli hatun seni,banada gaz veriyosun:KK9:
kaçırmadan yiyicem inşallah kararlıyımEn Büyük KK
şaşırdı şaşırdı +500 ü görünce tartıda o da bende şaşırdık:KK70::KK70::KK70:

hadi bakalım azimli hatun seni,banada gaz veriyosun:KK9:
kaçırmadan yiyicem inşallah kararlıyımEn Büyük KK
şaşırdı şaşırdı +500 ü görünce tartıda o da bende şaşırdık:KK70::KK70::KK70:

Benim resmimi gördün mü ins.da resmen kaç ay öncesine döndüm ayıp bana ya :kızgın:Her gün bana hesap sor sabah yediklerimi yazmazsam dayak at bana :sopa::KK70:Bu arada maşallah oğluna nasıl yakışıklı kocaman delikanlı abla kardeş gibisiniz ya :KK19:

Günaydın canım. Snei
[Q
selam herkese arkadaslar.bundan sonra burda daha fazla yazmaya ozen gostericem.cunki yazinca dahada montivasyonum artiyor.gectigimiz hafta ve onumuzdeki hafta baya yogun kecicek benim icin.boya yapiyoruz.ben bu hafta kilo veridigimi hissetmiyorum malesef.bide sislik filan var.malum gunlerdeyim.dietimi yapmaya baslayamadim bir turlu kendimi gercekten hantallasmis hiss ediyorum:mad:
As canım bekleriz. Aktif olmak her zaman iyi oluyor

Benim resmimi gördün mü ins.da resmen kaç ay öncesine döndüm ayıp bana ya :kızgın:Her gün bana hesap sor sabah yediklerimi yazmazsam dayak at bana :sopa::KK70:Bu arada maşallah oğluna nasıl yakışıklı kocaman delikanlı abla kardeş gibisiniz ya :KK19:

gördüm canım azıcık yanaklar dolmuş :)beğendim resmini :KK39:
teşekkür ederim canım,bugün 16 sı biti 17 ye bastı, büyüdü ama gözümde hala minnak kuş:KK36:

Back
X