• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Herkese merhabalar ve gunaydinlar :) Cok uzun zamandir buraya yazamadim gebelik ve yasadigim bazi sorunlardan dolayi cesaret edip. Ama Allaha sukur 10.haftayi bitiricez ve simdilik hersey guzel gidiyor. Umarim hepiniz iyisinizdir,kocamaaan opuyorum :)

canım benim hoşgeldin:KK74: Y YESIMBOZ
:nazar::nazar::nazar:maşallah herşeyin güzel gitmesine çok sevindim,ara sıra gel böyle sevindirik oldum inanki:KK73:
ben biraz griple mücadele etsemde atlattım sayılır,onun haricinde çok şükür iyiyim,diyete de devam:olamaz:

canım benim hoşgeldin:KK74: Y YESIMBOZ
:nazar::nazar::nazar:maşallah herşeyin güzel gitmesine çok sevindim,ara sıra gel böyle sevindirik oldum inanki:KK73:
ben biraz griple mücadele etsemde atlattım sayılır,onun haricinde çok şükür iyiyim,diyete de devam:olamaz:

Tesekkurler tatliskooom. Cok cok gecmis olsuun. Bende ilac kullanamayacagimdan hastaliktan kose bucak kaciyorum :D Ohh masallah nasil gidiyo? Bende henuz kilo almadim tam aksine bulanti tiksinme derken 1 kiloya yakin vermisim. 3 ay boyle bitse bari :D

Tesekkurler tatliskooom. Cok cok gecmis olsuun. Bende ilac kullanamayacagimdan hastaliktan kose bucak kaciyorum :KK70: Ohh masallah nasil gidiyo? Bende henuz kilo almadim tam aksine bulanti tiksinme derken 1 kiloya yakin vermisim. 3 ay boyle bitse bari :KK70:
aman aman yaklaşma,zaten ben anladım ki önemli olan vücut direncini,bağışıklığı yüksek tutmak falan değil önemli olan o mikropla hiç karşılaşmamak,çünkü en nihayetinde seni ele geçiriyor :bicak:
bende yaklaşık ilk 4-5 ay hiç kilo almadım hatta kilo kaybettim,5.ayımın içinde kilo almaya başlamıştım toplamdada 12 kilo falan almıştım,inşallah sende bu şekilde olursun

kızlar bugünkü menüm :21:

Sabah (saat 08:30)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* peynir

Öğlen (saat 11:45)
* 1 dilim ekmek
* salata
* et sote

bugün halsizim yine:hasta:,pazara çıkmam lazım,buzdolabı bomboş:işsiz:akşama bitek çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum:KK43:

Sabah; 07:50 - Yarım kase lahana çorbası - 36 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ad.orta boy köfte + 3 çtl karnabahar yemeği + 1 kase rokalı havuçlu salata(yağsız) - 277 kalori
Ara; 13:30 - 1 ad.büyük boy mandalina + 1 kupa sade şekersiz nescafe - 54 kalori

Akşama dünden kalan lazanyam var 1 dilim lazanya ve lahana çorbası içerim sanırım:işsiz:

kızlar bugünkü menüm :21:

Sabah (saat 08:30)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* peynir

Öğlen (saat 11:45)
* 1 dilim ekmek
* salata
* et sote

bugün halsizim yine:hasta:,pazara çıkmam lazım,buzdolabı bomboş:işsiz:akşama bitek çorbam var,başka ne yapsam bilmiyorum:KK43:

Canım pek bir şey yememişsin ama iyileşemezsin ki böyle :KK43:

Sabah; 07:50 - Yarım kase lahana çorbası - 36 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 3 ad.orta boy köfte + 3 çtl karnabahar yemeği + 1 kase rokalı havuçlu salata(yağsız) - 277 kalori
Ara; 13:30 - 1 ad.büyük boy mandalina + 1 kupa sade şekersiz nescafe - 54 kalori

Akşama dünden kalan lazanyam var 1 dilim lazanya ve lahana çorbası içerim sanırım:işsiz:
oo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak göreriz
benim akşama bitek çorbam var,canım yemek yapmak istemiyo,bu soğukta daha pazara çıkıcam,hayat ne zor:işsiz:

oo senin menü pek şuğar mış,böyle menüyü biz bayramda ancak göreriz
benim akşama bitek çorbam var,canım yemek yapmak istemiyo,bu soğukta daha pazara çıkıcam,hayat ne zor:işsiz:

Bu menüleri özleyeceğim taşınınca ustayı her gün görüyorum içim gidiyor :KK43: Annemlere dün yaptım lazanyayı onlara da bayağı verdim ama gene kaldı bize mecbur yiyeceğim:KK53:

ya bazen benimkide öyle napıcaz biz bunları,laf söyleyincede dır dır cı oluyoruz
ama evde biblo gibi süs gibiler hiç bir şeye el sürmezler,biz anneleri gibi ev hanımı değiliz çalışan insanlarız
5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye:KK70:

5 Yıl oldu hiç gelmesine gitmesine karışmadım ama artık kızım karışıyor gidiyosun hiç gelmiyosun diyor gülüyo babası annen bana hiç hesap sormadı sen soruyosun diye:KK70:
sen nasıl karışmadan durabiliyosun ben bazen patlıyorum,söyleniyorum,sonrada üzülüyorum ama napıyım
ohh kızının ağzına sağlık,bide oğlun büyüsün o zaman bak sen :KK9:

malesef öyle canım neyseki farkettikte önlemimizi aldık:KK9:
benim bi tanıdığım var evlenmeden önce 50 kilo gelmezdi çöp gibiydi,1 çocuk doğurdu şimdi doğuma gittiğinden bile daha kilolu çok rahat 85-90 vardır ve benden biraz kısa boylu,bide halinden memnun bi görsen:KK35:
Ayyyy 77 kilo halimi düşünemiyorum bu defa o kadar almamam lazım:KK70:

sen nasıl karışmadan durabiliyosun ben bazen patlıyorum,söyleniyorum,sonrada üzülüyorum ama napıyım
ohh kızının ağzına sağlık,bide oğlun büyüsün o zaman bak sen :KK9:
Benim eşim asker emeklisi olduğundan adam hiç kapalı mekanda kalmamış zorla da kapatılmıyo:KK70:

Back
X