• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızım nerdeyse 4 yaşını bitirecek kızım doğduğundan beri bütün işleri yarım yaparım eşim dır dır eder de beğenmiyosa yardım etsin derim kendi kendime hiç bir şey kızımdan önemli değil ya:KK66:
Olduğu kadar yap kilo verip hafifleyince eminim daha kolay gelecek sana işler ben ağırlaştım ya fark edebiliyorum:KK70:
Kac gundur mufaga yetemedim . spor beni baya yoruyor cocukta bi yanda aynen dedigin gibi takiliyorum :)

Ayyy yıllar oldu şekerli içmeyeli :KK70: 8 yıl önce yine zayıflamak amaçlı denedim şekersiz ilk seferde çok acı geldi sonra alıştım resmen çay zevk verir oldu :KK70: :KK70: Şimdi sırf sevdiğim için şekersiz içiyorum :)

Aynen çamaşırla tartılmak iyi oluyormuş önce kıyafetli sonra kıyafetsiz tartılıyorum çok farkediyor :KK70:
Sekersiz 3 ay icmistim ama keyif almiyrdum :(

Bugün 52.9 geldim biraz gitti ödemler ama yinede hala sisim hissediyorum bugün dışarı çıkıp maydonoz alayım hicde sevmem ama yemeye calisicam artik bugün de dinlendiricem vucudumu kendime bakim yapicam vucudum hala ağrıyor ama yarin devam spora inşallah ..spor yapmamak için kendimi zor tutuyorum :KK70:
Diyetisyen her sabah bolca maydonoz ye dedi bir dilim ekmekle bu sabah yedim iyy bol olunca zor oluyo yemesi kaynatip suyunu icmek daha kolay

Diyetisyen her sabah bolca maydonoz ye dedi bir dilim ekmekle bu sabah yedim iyy bol olunca zor oluyo yemesi kaynatip suyunu icmek daha kolay
Ben bi kere bir seferde yiyim dedim midem bulandı afedersin çıkardım ondan sonra yiyememistim ama ekmek ve peynirle güzel oluyor :)

giphy.gif

Hafta birincileri
Grup 80 taydin taydin -400
Grup 70 yok
Grup 60 begum75 begum75 -100

Grup 50 Latrodec Latrodec -500

Akşam yemeği olarak 1 pide gömdüm mide ağrısı çekiyorum şu an fazla geldi çok.. kahvaltım ve öhle yemeğim çok hafifti kilomda oynama yapmaz biliyorum ama midem pek iyi değil patlayacak bir bomba gibiyim. :D

Back
X