• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

oohhh yemede yanında yat,kesinlikle çok daha doyurucu olur:kk77:
yanlız ıspanak çok sulanıyo beşamel sos falan katıncada sulu olmaz demi:KK64:yani üzeri kızarıyo ama içi sulu kalıyoya öyle olmaz demi

Ona emin olamıyorum bende iyice kavurunca suyu çıkar mı acaba tarifte soğanla kıymayı önce kavuruyorsun sonra ıspanağı ekleyip 2-3 dakika kavurup alıyorsun inşallah sulanmıyordur beşamel sosla yakışır mı öyle bilemedim yemek tariflerinde herkes beğenmiş:işsiz:

Ona emin olamıyorum bende iyice kavurunca suyu çıkar mı acaba tarifte soğanla kıymayı önce kavuruyorsun sonra ıspanağı ekleyip 2-3 dakika kavurup alıyorsun inşallah sulanmıyordur beşamel sosla yakışır mı öyle bilemedim yemek tariflerinde herkes beğenmiş:işsiz:
sen bi dene bakalım nasıl olcak,ben beşamel sosu hiç yapmadım,aslında yapmak istiyorum ama nasıl yapılır hangi yemeklerde kullanılır hiçbir fikrim yok:olamaz:

sen bi dene bakalım nasıl olcak,ben beşamel sosu hiç yapmadım,aslında yapmak istiyorum ama nasıl yapılır hangi yemeklerde kullanılır hiçbir fikrim yok:olamaz:

Ben özellikle beşamel sosu Lazanya, Fırın makarna, Fırında patlıcan, Tavuklu patatesli sote de kullanıyorum hepsinde de bayılarak yiyoruz acayip lezzetli bir şey öneririm kuzum:KK53:Küçük sufle kaselerinde yapacağım ıspanağı da eminim güzel olacaktır yarın yazarım:KK49:

Ben özellikle beşamel sosu Lazanya, Fırın makarna, Fırında patlıcan, Tavuklu patatesli sote de kullanıyorum hepsinde de bayılarak yiyoruz acayip lezzetli bir şey öneririm kuzum:KK53:Küçük sufle kaselerinde yapacağım ıspanağı da eminim güzel olacaktır yarın yazarım:KK49:
kızzz ağzım sulandı heee, balıktan fırsat kalırsa bi ara tarif araştırıp bende yapayım

sbeden sbeden Merhaba sanırım Pazartesileri tartılıyosunuz o yüzden ogün ki kilomu yazıyorum

Boy: 1.62 cm
Kilo : 68,2 kg
Hedef : 65 kg (ilk hedefim bu zamanla düşürmeyi düşünüyorum)
İstersen günlük yediklerini de yazıp sohbete katılabilirsin biz burada birbirimize gaz veriyorsun yediklerimizi uyarıyoruz falan:KK53:

İstersen günlük yediklerini de yazıp sohbete katılabilirsin biz burada birbirimize gaz veriyorsun yediklerimizi uyarıyoruz falan:KK53:
Canım muhabbete katılırım ama eğer mecburi değilse menü kısmına fazla girmek istemiyorum cuma yarışmalarında o menü olayından o kadar fenalık geldi ki ne kimseyi uyarmak istiyorum ne uyarılmak istiyorum çünkü herkesin takip ettiği farklı bi program oluyo ya da alışkanlıkları farklı oluyo falan öyle işte :D

Canım muhabbete katılırım ama eğer mecburi değilse menü kısmına fazla girmek istemiyorum cuma yarışmalarında o menü olayından o kadar fenalık geldi ki ne kimseyi uyarmak istiyorum ne uyarılmak istiyorum çünkü herkesin takip ettiği farklı bi program oluyo ya da alışkanlıkları farklı oluyo falan öyle işte :KK70:
Anladım canım tabi ki mecburi değil burada daha fazla hırsa sebep olduğu için öneriydi sadece :KK53:

Bu arada ben şeker orucu yapıyorum genel olarak hergünüm aynı sayılır
Kahvaltı : yumurta,peynir,zeytin,salatlaık,domates,yeşillik
Öğle: Protein,salata,yoğurt
Ara:çiğ olarak 2 ceviz 5 fındık 5 badem
Akşam: protein salata yoğurt veya sebze yoğurt
3,5-4 lt su

türlü karın doyurmuyor gerçekten,çiğ köfteni bulmuşsun yine:sopa:
bugün bende doymadım yemeklerden 1 dilim börek yedim sadece,diğerlerini yiyemedim çok kötüydü:KK43:doymayınca kuru incir,kayısı ve ceviz yedim ama bende hala açım,bende armut ve mandalina yiycem onu saat geldin diye bekliyorum:işsiz:
ıspnağın yanında yoğurtlu bişey yapmazsan daha iyi olur,içerisindeki demirden faydalanamıyoruz biliyosun:ukala:
Yoğurtsuz da yenmiyo bee:KK70:

Bu arada ben şeker orucu yapıyorum genel olarak hergünüm aynı sayılır
Kahvaltı : yumurta,peynir,zeytin,salatlaık,domates,yeşillik
Öğle: Protein,salata,yoğurt
Ara:çiğ olarak 2 ceviz 5 fındık 5 badem
Akşam: protein salata yoğurt veya sebze yoğurt
3,5-4 lt su
Çokta sağlıklı besleniyormuşsun canım afiyet olsun :KK76:

2 3 haftadır su içemiyorum... :(

3 4 litre su içerdim şimdi üşüdüğüm için oda sıcaklığındaki su bile soğuk geliyor bana su içmek hoşuma gitmiyor haliyle...

:(

Kızlar kusura bakmayın yazamadım rahatsızlandım , menüm yok çünki hiçbişey yiyememdim sayılır

kızlar ben geldim.
sbeden sbeden maddi manevi zor bi dönemden gecıyorum o yüzden yoktum.

bu ay sonu tasınıyorum tasınıp net baglanana kadar yıne olamayabılırım..

Back
X