• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar
smykmy smykmy @su321 minerva1988 minerva1988 :KK36::KK36::KK36:

ogretmenler-gunu-mesajlari-yni-300x188.jpg
canım çok teşekkürler :)

Hiç mangal denemedim ama kızartması bana çok ağır geliyor istavriti seviyorum bak o olsa rahat yerim:bicak:

:oha:mangalını yememekle çok büyük şey kaçırmışsın, hamsi çıksın bollasın kar suyunu yesin yağlansın,eşine söyle bi mangal yapın bak, normal yediğinin 2 katını rahat yersin
istavritide çok severim:kk77:

:oha:mangalını yememekle çok büyük şey kaçırmışsın, hamsi çıksın bollasın kar suyunu yesin yağlansın,eşine söyle bi mangal yapın bak, normal yediğinin 2 katını rahat yersin
istavritide çok severim:kk77:
Hiç bilmiyordum kuzum o zaman direk kar yağdıktan sonra hamsi yemeliyim dışarıda bir yer de mangal yapmalıyız o vakit :kk77:

aynen öyle canım. bu hafta iyi hissetmiyorum kendimi. sabahları kalkamıyorum. ölü gibi uyumuşum derler ya öyle oldum. ayılamadım daha. geçen hafta çok yorulmuşum herhalde her gün duruşmam vardı. bu hafta yok ama ofise gidip bi iş yapamadım bu hafta da. bu gidiş böyle devam ederse engelli raporu alıp emekli olup bi köşeye çekilicem herhalde :KK14:

diyet fena gitmiyor, bizim evin rutini oldu artık. ocakta kemik suyu var, paça çorbası var. akşam ciğer sote salata vardı. kilo vermem takıldı 80-81 gidip geliyo tartı.

sohbete katılamıyorum bazen, beni mazur görün kızlar. bundan sonra tartıyı unuymayacağım inşallah
Canım islerin yogun seninde allah kolaylik versin

Back
X