• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden
17.10.2016 : 61,00
24.10.2016: 61,20
31.10.2016: 61,60
07.11.2016: 62,60
14.11.2016: 63,60
21.11.2016: 64,80
28.11.2016: 66,00
2 haftadır ne yedim bilmiyorum şaşırdım şimdi bakınca birer kilodan fazla almışım sanki biraz dikkat etsem iyi olacak:KK43:

İyiyim çarşamba kontrolümüz vardı maaşallah iyi büyümüş bebişimiz:nazar:
tahmini doğum tarihi 30 Nisandı 20 sinde de alabiliriz dedi doktorumuz :KK66:
Bu arada ben de iyi büyüdüm daha 4 buçuk ay olmadı ama 9 kilo aldım maalesef:KK70:
oyy maşallah :nazar:sende iyi gidiyosun hee:)
dikkat et çok kilo alma sonra vercem diye uğraşırsın bizim gibi

Ödem var bence şişkinlik oldu yoksa 2 haftada olması çok zor kuzum:işsiz:
Yani bir buçuk ayda 5 kilo normal değil bir ayda 2 buçuk, 15 günde de 2 buçuk kilo almışım gibi:KK66:
Hafta sonları evdeyiz kızımla en fazla 1-2 saat dışarıya çıktık otobüse bindik yorulmasın diye:KK66:
Hem fazla hareket etmiyoruz hem de daha fazla yiyoruz bu hafta içi takip edicem bakalım dikkat edeyim biraz akşamları geç saatte meyve yiyoruz az yiyim:KK70:

kızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''

Yani bir buçuk ayda 5 kilo normal değil bir ayda 2 buçuk, 15 günde de 2 buçuk kilo almışım gibi:KK66:
Hafta sonları evdeyiz kızımla en fazla 1-2 saat dışarıya çıktık otobüse bindik yorulmasın diye:KK66:
Hem fazla hareket etmiyoruz hem de daha fazla yiyoruz bu hafta içi takip edicem bakalım dikkat edeyim biraz akşamları geç saatte meyve yiyoruz az yiyim:KK70:
Tabi normal değil canım son aylar kilo alınıyor diye biliyorum sen biraz dikkat et bir de hava güzel olduğunda dışarı çıkmaya yürümeye çalış derim:halay:
kızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''

Allah razı olsun canım Rabbim dualarımızı kabul etsin:KK68:

menümü paylaşayım kızlar

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı

menümü paylaşayım kızlar

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı
Afiyet olsun canım güzel beğendim menünü :rapci:

Sabah: YOK (Alerjim nüksedince bir şey yiyesim gelmedi)
Ara; 09:00-11:00- 1 kupa demleme yeşil çay + 1 çay bardağı siyah çay + 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 3 kalori
Öğle; 12:30 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon patates oturtma (patatesleri çok azdı kıyması çoktu) + yarım porsiyondan az bulgur pilavı + 175 ml ayran - 562 kalori (bu kadar değil gibi ama yine öyle yazayım)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama beşamel soslu tavuk ve cacık var :KK53:

Back
X