• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

:oops::oops::KK60::KK60:teşekkür ederim canim sen güzel bakiyorsun. sen daha güzelsin :nazar:
Kilo versem zayiflasam neler var aklimda:deli:
Ipek kirpik cok hafif hacim kazandiran super biseye benziyor. ömrüm olursa ilerde dolgu da yaptirim.:süslü::rolleyes:
teşekkür ederim canım :KK60::KK36:
inşallah en kısa zamanda hedeflerine ulaşırsın,zayıflamak için bunlar seni dahada gaza getirsin, en kısa zamanda aklındakileri yap :KK9:

yorumlayan birtek nehirnil111 nehirnil111 ciğim :KK36:olsada ben menümü paylaşıyorum kızlar belki birgün başka yorumlayanlarda olur

sabah
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi

ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)

öğlen yemeğim
nohut yemeği (11:45)
1 kaşık pilav (11:45)
6 kaşık ev yoğurdu (11:45)

yorumlayan birtek nehirnil111 nehirnil111 ciğim :KK36:olsada ben menümü paylaşıyorum kızlar belki birgün başka yorumlayanlarda olur

sabah
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi

ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)

öğlen yemeğim
nohut yemeği (11:45)
1 kaşık pilav (11:45)
6 kaşık ev yoğurdu (11:45)
Begüşüm inşallah yorumlamaya devam edeceğiz şuanlık biz bize yetmeye çalışıyoruz ne yapalım:KK53:Sabah ki beyaz ekmek fazla gelse de menünü genel olarak beğendim kuzum afiyet şeker olsun nohut acıktırmaz inşallah beni nohutta fasulye de acıktırıyor :işsiz:

Begüşüm inşallah yorumlamaya devam edeceğiz şuanlık biz bize yetmeye çalışıyoruz ne yapalım:KK53:Sabah ki beyaz ekmek fazla gelse de menünü genel olarak beğendim kuzum afiyet şeker olsun nohut acıktırmaz inşallah beni nohutta fasulye de acıktırıyor :işsiz:
biz birbirimize yeteriz kuzum :KK36:
evet yaa sabah kaçırdım ekmeği biraz,dün günde kaçırınca akşam meyva yemiştim bitek sabaha kurt gibi açtım ondan sebep yedim :olamaz:
benide bu az menüler acıktırıyo mesela ben olsam bu menüde birde çorba isterdim,hatta hergün bi çorba bide sulu yemek olsa ben zaten yoğurdumu getiriyorum bunlar bana yeterdi :KK9:

biz birbirimize yeteriz kuzum :KK36:
evet yaa sabah kaçırdım ekmeği biraz,dün günde kaçırınca akşam meyva yemiştim bitek sabaha kurt gibi açtım ondan sebep yedim :olamaz:
benide bu az menüler acıktırıyo mesela ben olsam bu menüde birde çorba isterdim,hatta hergün bi çorba bide sulu yemek olsa ben zaten yoğurdumu getiriyorum bunlar bana yeterdi :KK9:
Evet kuzum haklısın :KK51:Beni de acıktırıyor:KK53:

Öğle; 12:30 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon etli patlıcan yemeği + 175 ml ayran - 348 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Et mi dokundu acaba çok karnım ağrıyor ya :KK43:

Evet kuzum haklısın :KK51:Beni de acıktırıyor:KK53:

Öğle; 12:30 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon etli patlıcan yemeği + 175 ml ayran - 348 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Et mi dokundu acaba çok karnım ağrıyor ya :KK43:
canım etten ziyade aç karnına yediğin yemek dokunmuştur,mercimek patlıcan (hele bide önden kızartıldıysa :KK35:) ayran bunlar hep aç karnına dokunacak şeyler,mercimek gaz da yapar:KK43:

Back
X