• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugünün ilk yarısı menüm,akşama gezmelerdeyiz inşallah çok zararlı şeyler yoktur :işsiz:

sabah:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez

1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata

bugünün ilk yarısı menüm,akşama gezmelerdeyiz inşallah çok zararlı şeyler yoktur :işsiz:

sabah:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez

1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata
Sabah sabah meyve yiyorsun ya ne diyim :KK48:Afiyet olsun canım menün güzel akşama zararlı şeyler yiyip mahvetme sakın:işsiz::KK53:

Bir yandan kötü olmuş değişmen canın sıkılmış bu da seni değiştirmiş ama kendine daha iyi yapmışsın yoksa daha da yıpranırdın:KK51:
Evet canim. yine de kötü seyler yasasakta güzel getirileri olabiliyor. olgunluk olsun baska insanların halinden anlamak olsun. hayatin gecici fazla takmaya deger olmadigini anlama olsun. ve biliyorsun Dunyanin 4 bir yani zulüm icinde kalsın mukemmelliyetcilik duygusu :(

Selam
boyum 1.82, kilom 76.2
hedef kilom 67

yurtdisinda yasiyorum , calisiyorum, sabah ve oglen disarida cok fazla yemek imkanim yok evden goturmeye calisicam.

Diyete dun basladim.
dun yediklerim:
sabah :kepek ekmegine kasar peynirli domatesli marullu sandvic
oglen: arpa sehriyeli tavuklu corba
aksam: izgara tavuk gogus, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve yarim limonlu kivircik salata
yatmadan : orta boy elma
Aramıza hoşgeldin listeye ekledim. her pazartesi bildirim günümüz
Gece yatmadan once mandalina da iyi bir seçenek ;)

tama canım afiyet olsun,inşallah güzel yemekler bulursun
balık olsaymış süper olurmuş
Evet neyse artık başka zamana kaldı akşam balıkçı geldiyse evde yapacağım:KK53:
Evet canim. yine de kötü seyler yasasakta güzel getirileri olabiliyor. olgunluk olsun baska insanların halinden anlamak olsun. hayatin gecici fazla takmaya deger olmadigini anlama olsun. ve biliyorsun Dunyanin 4 bir yani zulüm icinde kalsın mukemmelliyetcilik duygusu :KK43:

Olgunlaşıyor insan yaşadıkça değil mi :KK51:

Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 1 ad. zeytin - 112 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 175 ml ayran - 600 kalori(adama döner koy dedim gitmiş yanına pilav koymuş 2 kaşık yedim döner az gelince):110:Bu kadar kalori olduğuna ihtimal dahi vermiyorum ama yazayım bari.
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 1 ad. zeytin - 112 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay + 1 kupa siyah çay şekersiz - 2 kalori
Öğle; 12:45 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 2 ymk kaşığı pirinç pilavı + 175 ml ayran - 600 kalori(adama döner koy dedim gitmiş yanına pilav koymuş 2 kaşık yedim döner az gelince):110:Bu kadar kalori olduğuna ihtimal dahi vermiyorum ama yazayım bari.
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
:KK57:gördüm gördüm,1 zeytin gördüm:KK70:afiyet olsun
bencede o kadar kalori içermez
menün güzel olmuş,eski salataları gözüm arar oldu,bu menüler sana yetmiyodur:KK43:

Back
X