• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

İş yerine ait kuzum onda sıkıntı yok ama yemekleri pek güzel değil boşuna para ödeniyor diye sıkıntım :KK53:

Yani bu saçma sistem olmasaydı 65 almış olacaktım bu da benim için çok güzel bir hesaplama olacaktı o kadar saçmaladılar ki resmen insanlar para yatırsınlar kazanamasınlar tekrar yatırsınlar gibi oldu:KK51:

Matematik beni mahvediyor onu veremiyorum bir türlü diğerlerini vermeyi deneyeceğim artık bitsin de kurtulayım modundayım:işsiz:Edebiyat çok severim ama sen bayağı derinlere iniyorsundur konularda tabi:olamaz:
Hii 13 tl senin cebinden cikmiyor o zaman güzel. mat zor hic sevmiyorum. ben simdilik derine inmiyorum alan sınavına hazirlanirken coook dibe inmem gerelecek. hatta öyle bi dip ki dibine ulasmak olanaksız :D bir sürü kitap ve akademik yayinlar almaliyim. bi yandan hazirlanayim diye .bide cokca eski dilden kelime ezberi yapmam lazim. bi ornek yazayim

Hii 13 tl senin cebinden cikmiyor o zaman güzel. mat zor hic sevmiyorum. ben simdilik derine inmiyorum alan sınavına hazirlanirken coook dibe inmem gerelecek. hatta öyle bi dip ki dibine ulasmak olanaksız :KK70: bir sürü kitap ve akademik yayinlar almaliyim. bi yandan hazirlanayim diye .bide cokca eski dilden kelime ezberi yapmam lazim. bi ornek yazayim

Evet benim cebimden çıksa zaten o tarz şeyler yemem evden getirirdim:KK53:Bende sevmiyorum ve meslek lisesi mezunuyum yani matematik sıfır keşke muaf olabilsem bu dersten ya bir yöntemi var mı bilemiyorum:110:Allah kolaylık versin canım sevdiğin için mi tercih ettin benim aklım olsaydı matematik olmayan bir bölüm yazardım:KK51:

Evet benim cebimden çıksa zaten o tarz şeyler yemem evden getirirdim:KK53:Bende sevmiyorum ve meslek lisesi mezunuyum yani matematik sıfır keşke muaf olabilsem bu dersten ya bir yöntemi var mı bilemiyorum:110:Allah kolaylık versin canım sevdiğin için mi tercih ettin benim aklım olsaydı matematik olmayan bir bölüm yazardım:KK51:
Allah kolaylik versin canim. youtube dan mat videolari izle mecbur biraz geliştirmelisin. Edebiyat kitaplarından keyf aldim tarih sanat edebi kisilikler hayatlar güzeldi . tarih kadar bogucu mat kadar sıkıcı degil. sicak geldi bi anda kadar verdim :)

Allah kolaylik versin canim. youtube dan mat videolari izle mecbur biraz geliştirmelisin. Edebiyat kitaplarından keyf aldim tarih sanat edebi kisilikler hayatlar güzeldi . tarih kadar bogucu mat kadar sıkıcı degil. sicak geldi bi anda kadar verdim :)
Amin inşallah canım sevmediğim bir meslek aslında benimde:110:Bende çok severim türkçe edebiyat genelde iyidir benimde:KK53:

Son düzenleme:
Iyi aksamlar genclerrr
Bugun yediklerim bakalim gecerli not var mi bana
7.00 _ 1 adet haslanmis yumurta
3 adet yesil zeytin
3 adet siyah zeytin
2 kucuk kup peynir
azcicik yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi

13.15_1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon pirinc pilavi
1 kase cacik
1 dilim ekmek

15.20_ 1 elma 1 mandalin
18.00 aksam ne yicem bilemiyorum

Iyi aksamlar genclerrr
3 adet yesil zeytin
3 adet siyah zeytin
2 kucuk kup peynir
azcicik yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi

1 porsiyon pirinc pilavi
1 kase cacik
1 dilim ekmek

15.20_ 1 elma 1 mandalin
bence çok güzel afiyet olsun,yanlız öğlenki pilavı zamanla azaltırsan daha iyi olur

buda dünkü menüm :KK72:

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık

Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 muz
* 1 elma

Akşam (saat 19:30)
* 200 gram buğday çorbası
* yoğurtlu karnabahar, brokoli,havuç haşlaması

Son Öğün (saat 21:00)
* 1 kivi
*2 ceviz

Iyi aksamlar genclerrr
3 adet yesil zeytin
3 adet siyah zeytin
2 kucuk kup peynir
azcicik yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi

1 porsiyon pirinc pilavi
1 kase cacik
1 dilim ekmek

15.20_ 1 elma 1 mandalin
Akşam az yemişsindir inşallah 1 porsiyon pirinç pilavını diyette olan biri kesinlikle yememeli dayanamıyorsan 1-2 kaşık tamamen bırakmanı öneririm bulgur olsa neyse:110:
kızlar günaydın :KK24:
herkese hayırlı cumalar dilerim

* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık

* 1 muz
* 1 elma

* 1 kivi
*2 ceviz

Hayırlı cumalar Begüşüm afiyet olsun harika bir menü:rapci::KK9:

sabah kahvaltı yapmaya alışkın olmayınca zor olur canım,akşamdan kendine kahvaltılık hazırlasan işyerinde yiyemez misin?

öğlen menün yine tavuk :duduk:çorbası ve sotesi:KK48:bugünkü sote nasıldı?
bu yemeğe kaç lira ödüyosun?
Akşam poşete koymuştum domates salatalık kaşar peyniri siyah zeytin bir tutam maydanoz 1 dilim tam buğday ekmeği de yiyince çok doydum 8 buçuk gibi yedim öğlede yemesem olur

* domates/salatalık
* 4 zeytin
* 2 yeşil biber
* 20 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 yumurta

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

* 1 dilim ekmek
* 1 kaşık bulgur pilavı
* 1 porsiyon tas kebap
* 1 kase cacık

* 1 muz
* 1 elma

* 1 kivi
*2 ceviz
Akşamın güzel olmuş ben de mercimek çorbası ve brokoli salatası yedim akşam sonra da bir hurma:KK66:

kızlar bugünkü menüm

* domates/salatalık
* 5 zeytin
* 25 gram beyaz peynir
* maydanoz/roka

Öğlen (saat 11:50)
* 300 gram keşkek çorbası (evden kendim getirdim,çünkü işyerinde diğer yemekler makarna ve tatlıydı:KK12:)
* karnabahar yemeği

kızlar bugünkü menüm

* domates/salatalık
* 5 zeytin
* 25 gram beyaz peynir
* maydanoz/roka

Öğlen (saat 11:50)
* 300 gram keşkek çorbası (evden kendim getirdim,çünkü işyerinde diğer yemekler makarna ve tatlıydı:KK12:)
* karnabahar yemeği

nehirnil111 nehirnil111 canım nerelerdesin?
sabah bi göründün gittin yine yoğunsun demi :işsiz:

Afiyet olsun canım sağlıklı bir menüyle yine karşımızdasın:KK54:

Sorma çok yoğunum defter işlerini hallediyorum faturaları hallediyorum Kasım ayını kapatıyorum ama hiçte canım istemiyor:KK43:Bende bugün şöyle yedim:KK52:

Sabah; 07:20 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupadan şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + yarım porsiyon bulgur pilavı - 394 kalori (porsiyonları çok az o yüzden bulgur çıktığında yiyorum)

Back
X