• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam canım dikkat edicem cok haklısın sozum yok zaten kızacagınızı biliyodum:kızgın::olamaz::KK61::KK61::KK61:.menulerimi yazmaya devam etcem

Eeweettt bugun yediklerim

6.30_ 1 adet haslanmis yumurta
4 siyah zeytin
1 kucuk dilim peynir
avuc ici buyuklugunde yufka ekmek
11.00_2 adet kuru kayisi

13.00_1 porsiyon etli bezelye yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

16.00_ 1 elma 1 mandalin
17.00_ 4 tane altinbasak lifli biskvi
Aksam daha yiyemedim eve ulasinca artik az kaldi
:KK72:

Akşam dengeli yemişsindir inşallah canım o yufka ekmek dediğin nedir yemezsen doymaz mısın akşamları ekmek yememeye çalış bu menünü beğendim:rapci:

Hayırlı haftalar olsun oldukça bozuk moralle çalışmaya çalışıyorum Rabbim vatanımızı askerimizi polisimizi bizleri korusun hiç iyiye gitmiyoruz:KK43:
günaydın canım,sanada hayırlı haftalar
gerçektende nereye gidiyoruz ne olcak diye korkar olduk,kardeşimin eşide o maçtaydı hafta sonu, kurtulduğuna sevinirken bile insanın içi tuhaf oluyo ya gidenler.....:KK43:
patlama o kadar yüksek mişki kardeşim ümraniyede oturuyo ve duymuş,sen mesafeleri daha iyi bilirsin az çok bende biliyorum ama o nasıl güçlü bir patlamaymışki ordan oraya duyulmuş düşün:KK43:

günaydın canım,sanada hayırlı haftalar
gerçektende nereye gidiyoruz ne olcak diye korkar olduk,kardeşimin eşide o maçtaydı hafta sonu, kurtulduğuna sevinirken bile insanın içi tuhaf oluyo ya gidenler.....:KK43:
patlama o kadar yüksek mişki kardeşim ümraniyede oturuyo ve duymuş,sen mesafeleri daha iyi bilirsin az çok bende biliyorum ama o nasıl güçlü bir patlamaymışki ordan oraya duyulmuş düşün:KK43:

Evet öyleymiş kuzum inanır mısın o akşam bizde kardeşimde şans eseri gitmedik eşim beklersen 10 dan sonra geçeriz Taksime sonra otobüsle döneriz dedi ben vazgeçtim kalabalık olur hem 3-4 saat bekleyemem dedim eve geri döndüm patlamanın olduğu yerden 2 hafta önce geçtik snapte görmüşsündür bir kaç km yürüdüm diye atmıştım Beşiktaş ilçesinden Taksime diye maçka parkından stadın önünden geçmiştik yani ölüm her an bulabilirdi:KK43:Kardeşimde oraya gezmeye gidecekti kuzenimle araba yok gitmeyelim diye vazgeçtiler :cry:İnsan neleri düşünüyor ne kadar acı maalesef bu yaşananlar mübarek gecede yandı aileler yandık:KK43:Ümraniye bildiğin karşısı yani ortada bir deniz var karşı yakadan duyuldu o kadar büyük ki patlama verilen sayılardan bile şüphe duyuyorum:KK43:

Evet öyleymiş kuzum inanır mısın o akşam bizde kardeşimde şans eseri gitmedik eşim beklersen 10 dan sonra geçeriz Taksime sonra otobüsle döneriz dedi ben vazgeçtim kalabalık olur hem 3-4 saat bekleyemem dedim eve geri döndüm patlamanın olduğu yerden 2 hafta önce geçtik snapte görmüşsündür bir kaç km yürüdüm diye atmıştım Beşiktaş ilçesinden Taksime diye maçka parkından stadın önünden geçmiştik yani ölüm her an bulabilirdi:KK43:Kardeşimde oraya gezmeye gidecekti kuzenimle araba yok gitmeyelim diye vazgeçtiler :cry:İnsan neleri düşünüyor ne kadar acı maalesef bu yaşananlar mübarek gecede yandı aileler yandık:KK43:Ümraniye bildiğin karşısı yani ortada bir deniz var karşı yakadan duyuldu o kadar büyük ki patlama verilen sayılardan bile şüphe duyuyorum:KK43:
Allah korumuş yani başka birşey değil,ne zamana kadar böyle yaşayacağız bilmem,Rabbim sonumuzu hayreylesin,ölümün bile hayırlısını nasip etsin
her patlamada verilen sayılardan şüpeleniyo insan değil mi?ya daha fazlayasa....:KK43:

Allah korumuş yani başka birşey değil,ne zamana kadar böyle yaşayacağız bilmem,Rabbim sonumuzu hayreylesin,ölümün bile hayırlısını nasip etsin
her patlamada verilen sayılardan şüpeleniyo insan değil mi?ya daha fazlayasa....:KK43:

Şans eseri yaşıyoruz resmen Rabbim korusun:KK43: Ben şüpheleniyorum günahlarını almak istemem ama komiser tanıdığım var o hiç aynı şeylerden bahsetmiyor patlama zamanları ayrıca konuşuyoruz da :işsiz:

Şans eseri yaşıyoruz resmen Rabbim korusun:KK43: Ben şüpheleniyorum günahlarını almak istemem ama komiser tanıdığım var o hiç aynı şeylerden bahsetmiyor patlama zamanları ayrıca konuşuyoruz da :işsiz:
hadi yaaa :KK43:
günahlarını almayı bende istemem ama insan acabada kalıyor açıkcası:KK43:

Merhaba kızlar milletçe başımız sağolsun.. Umarım buna yapanlar hakettikleri bulurlar... ALLAH Sabir versin şehitlerimizin ailelerine de insAllah.. :(

sbeden sbeden kilo bildirimimide yapıyım 63.9

Sabah; Yok
Ara; 1 kupa demlenmiş yeşil çay + 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 pors.bulgur pilavı + yarım pors.kuru fasulye - 498 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Sabah; Yok
Ara; 1 kupa demlenmiş yeşil çay + 1 kupa şekersiz çay - 2 kalori
Öğle; 12:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 pors.bulgur pilavı + yarım pors.kuru fasulye - 498 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
sabah yok yine,tabi pazartesi pazartesi haftanın ilk günü anca kalkıp hazırlanılılıyo demi:işsiz:
öğlen menüne bayıldım,afiyet olsun

sabah yok yine,tabi pazartesi pazartesi haftanın ilk günü anca kalkıp hazırlanılılıyo demi:işsiz:
öğlen menüne bayıldım,afiyet olsun
Evet hiç hevesim yoktu niyeyse :KK53:Dün akşamda abartmadım aslında ikeadayken isveç köfte yedim 12 tane minik boy yanında salata vardı ayran içtim falan evde mini gofret yedim sodayla:kk77:Sen ne yedin kuzum:KK19:

Evet hiç hevesim yoktu niyeyse :KK53:Dün akşamda abartmadım aslında ikeadayken isveç köfte yedim 12 tane minik boy yanında salata vardı ayran içtim falan evde mini gofret yedim sodayla:kk77:Sen ne yedin kuzum:KK19:

ney dersen de haftanın ilk günü bi sersemlik oluyo,bende tatlı uykumdan uyandım şimdi esnemekten çenelerim ağrıdı,başımda bi ağrı gibi sersemlik gibi bişeyler var :confused:

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 30 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon nohut yemeği
* 2 kaşık pirinç pilavı
* kayısı kompostosunun tanlerinden 4 tane

ney dersen de haftanın ilk günü bi sersemlik oluyo,bende tatlı uykumdan uyandım şimdi esnemekten çenelerim ağrıdı,başımda bi ağrı gibi sersemlik gibi bişeyler var :confused:

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 ceviz
* 30 gram beyaz peynir
* 1,5 dilim ekmek
* 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara Öğün
* ıhlamur çayı (300 ml)

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon nohut yemeği
* 2 kaşık pirinç pilavı
* kayısı kompostosunun tanlerinden 4 tane
Maşallah sen ne güzel yiyorsun kuzum afiyet olsun bugün ikimizde bakliyat yemişiz:KK48:

Merhaba arkadaşlar. Sınavlara hazırlanıyorum bu aralar giremiyorummm umarım gidiyodur kilocuklarr sbeden sbeden kilom 69.2 bu haftaa artık 60 lar grubundayımmm holleyyy ☺️☺️☺️ Ayrıca hafta birincisi olabilirim galibaa bu hafta bayağı kilo verdimmm

Back
X