• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim halepteki haberleri takip ediyorum surekli kaç gundur dengelerim bozuldu değişik bi Psikolojiye girdim buraya girmeyi bile unutyrm. ekleyecem arkadasi. gerci bildirim yapanda olmadi pek ama son kisi kalana kadar ben burdayim. hatta kimse olmasa bile buradayim. gelen herkesi direk kabul et bu topik hepimzn

evet ben de takip ediyorum çok üzücü. Savaşın ortasında kalan çocuklar. hele dün bir video izledim. yutkunamadım. ekmeğimiz yok evimiz yok hepsi yok oldu napıcaz diyip ağlıyordu çocuk :( :KK43:
teşekkür ederim.

Dün ki menüm :süslü:

Sabah; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:40 - 1 kase yoğurt çorbası + 3 ad.izmir köfte + yarım pors.bulgur pilavı - 437 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:15 - 3 yumurtadan soğanlı omlet + 2 ince dilim beyaz ekmek + 1 ad.siyah zeytin + 3 minik turşu + 2 çatal patates kızartması - 539 kalori

Toplam kalori: 978

Dün ki menüm :süslü:

Sabah; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 12:40 - 1 kase yoğurt çorbası + 3 ad.izmir köfte + yarım pors.bulgur pilavı - 437 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:15 - 3 yumurtadan soğanlı omlet + 2 ince dilim beyaz ekmek + 1 ad.siyah zeytin + 3 minik turşu + 2 çatal patates kızartması - 539 kalori

Toplam kalori: 978

afiyet olsun canım
menün genel olarak güzel,hele 3 yumurtalı omlet :kk77:ama ben akşam yemeğinde böyle şeyler yiyince acıkıyorum :ıslık:
bu arada 1 tane zeytin gördüm ben orda:KK9:
bu akşam yemeğim yok ne yapsam ki:işsiz:

afiyet olsun canım
menün genel olarak güzel,hele 3 yumurtalı omlet :kk77:ama ben akşam yemeğinde böyle şeyler yiyince acıkıyorum :ıslık:
bu arada 1 tane zeytin gördüm ben orda:KK9:
bu akşam yemeğim yok ne yapsam ki:işsiz:

sabah öyle derin uyuyomuşumki :uykucu:biranda noluyozz yaaa diye alarma uyandım:bicak:
belim çok ağrıyor,10 gün önceden başladı bu ağrılar ama halam halaa gelmedi :KK70:
ben yarında çalışıyorum:işsiz:
haftaya çok yoğun işlerim var sanırım perte çıkarım:ruh:

Bende yemeyeli çok oldu çok severim tek başına yedim vallahi eşim çok sevmez ben salçalı yumurtayı da severim:KK70:Evet zeytinde atıverdim ağzıma:KK53:Balık yoktu balık yapacaktım bu akşam yaparım belki varsa tabi hava yağmurlu:KK51:

Geçmiş olsun canım inşallah gelir de rahatlatır bende kaç gündür belirti yaşıyorum ama gelen yok:rolleyes:

Bende yemeyeli çok oldu çok severim tek başına yedim vallahi eşim çok sevmez ben salçalı yumurtayı da severim:KK70:Evet zeytinde atıverdim ağzıma:KK53:Balık yoktu balık yapacaktım bu akşam yaparım belki varsa tabi hava yağmurlu:KK51:

Geçmiş olsun canım inşallah gelir de rahatlatır bende kaç gündür belirti yaşıyorum ama gelen yok:rolleyes:

yumurtaya son 2 haftada gelen zam sonrası eşim azaltmaya başladı. bir yumurtamız vardı onu da mı yemeyelim diye isyanlarda :kk77: kızımla biz 1 ercik yiyoruz tutumluyuz.

yumurtaya son 2 haftada gelen zam sonrası eşim azaltmaya başladı. bir yumurtamız vardı onu da mı yemeyelim diye isyanlarda :kk77: kızımla biz 1 ercik yiyoruz tutumluyuz.
:KK70::KK70::KK70:
ayy haklısın ama bizimde dün işyerindeki yemekte kıymalı yumurta vardı,ama yumurtalarını kırmamışlar,sadece soğanlı biberli kıyma geldi:KK70:
1 kilo yumurta 18 küsür olmuş :oha:
çaya yağa şekere herşeye zam gelcek diyorlar,geçen gün biraz alışveriş yaptım,haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız var ve alacaksanız 1tanede yedek alın derim

:KK70::KK70::KK70:
ayy haklısın ama bizimde dün işyerindeki yemekte kıymalı yumurta vardı,ama yumurtalarını kırmamışlar,sadece soğanlı biberli kıyma geldi:KK70:
1 kilo yumurta 18 küsür olmuş :oha:
çaya yağa şekere herşeye zam gelcek diyorlar,geçen gün biraz alışveriş yaptım,haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız var ve alacaksanız 1tanede yedek alın derim

:skandal::skandal: hakikaten ya dolar uçunca yem fiyatları artmış tavukçuklar napsın yemin fiyatı artınca pahalı yumurtluyorlarmış

en son yağ aldık akhisardan geliyorlar 5 lt taş baskı 110 tl, 5 lt sızma zeytinyağı 80 tl idi. neyse dedim 1 yk kullanıyorum uzun süre gider dedim. şeker kullanmadığımız için sıkıntı yok :D ama çayı stoklamalıyız içiyoruz çünkü.

Bende almadım ne zamandır evdekileri değerlendirdim bakalım alacağım yeniden çok mu zam geldi sabahları da kahvaltıyı bıraktım artık :KK70:

Sabah; 10:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Ara; 11;00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:20 - 400 gr mezgit tava + yarım dilim ekmek - 545 kalori

ooo balık yenmiş,müdür yok sanırım :rapci:
afiyet olsun,benimde akşama yemeğim yok taze balık bulursam yaparım bende:kk77:

Var ama onlar arkadaşla başka yemek yedik biz abiyle balık söyledik:kk77:Bende akşama bulursam yine alacağım meydanda yoksa basit bir şey yemem gerek günü zehir etmeyeyim:KK53:

Back
X