Selam kızlar, ekibin karabatağı geldi
yokluğumda naaptım derseniz ben de bilmiyorum. işler güçler hastalıklar koşturmacalar. sanırım biraz depresif moddaydım. sıkılmıştım hasta olmaktan, diyetten, işten, evden herşeyden. sizi merakta bıraktığım için özür dilerim. hakkınızı helal edin. listeden çıkarmamışsınız, teşekkür ederim. ofise pek gelemedim bu aralar. telefondan takip etmek de zor geldi. geçmişi okuyamadım tabii ki ama hepiniz iyisinizdir umarım.
kilo takılınca da biraz dağılmıştım. ama buraya uğramadığımdan beri dikkat ettim de hiç cozutmadan devam etmişim aslında. kilo derseniz bugün 81,5 tu. bir şişlik bir anormallik var ama çözemedim. inşallah pazartesiden itibaren yeniden bildirime başlayacağım.
iki haftadır pazartesi cuma balık günü oldu. balığın bolluğunda o kadar mutluyum ki anlatamam. geçen cumartesiden beri unun ekmeğin kırıntısı girmedi boğazımdan

b12 takviyesine başladım depresif hissedince. birkaç gündür daha bir hareketli hissediyorum kendimi.
işlerim çok birikti. yıl sonuna kadar yapmam gereken şeyler var. önümüzdeki iki hafta onlara yoğunlaşıcam. çoğunlukla ofiste olurum diye düşünüyorum.
benden kısaca böyle canlarım. vefasızlığımı mazur görün ne olur.