- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
bende hiç sevemedim şu şeftalili içeceği,oğlumda pek sever ama bağımlısı değil,ayda yılda bir alır içerCanım bana kalsa eve sokmam ama eşime ya zero alacak ya ıce tea şeftali bundan sonra biraz sert çıkayım bakalım ama şeftalisiz yapamaz o da bağımlılık yapıyor ben çok aramam yoksa su içerim nescafe içerim benlik değildir onlar
Biliyorum aslında ama eşim almadan durmuyor onu ikna edemiyorum zero şekersiz diye kandırıyoruz biraz kendimizi ıce tea şeftalisiz yapamıyor ya da onu markette bulamadığından buna saldırıyor bilemiyorum eşimin abur cubur sevgisini aşmam imkansız çocukluktan alışmış evde yemek olmadıkça saldırmış abur cubura annesi de dur dememiş adamın kilo sorunu da yok yedikçe yiyor![]()
o içsin sen içme, irademize sahip çıkmalıyız nill,yarın birgün bebeğin olcak onu sen besliyceksin,şimdiden beslenmeni düzene koymalısın
ayrıca şuan içiyo sağlıklı,kilo almıyo evet ama yıllar sonra çıkıyo bunların vücutta etkisi,damarlar tıkanmış,karaciğer yağlanmış,şeker dengesi bozulmuş,tansiyonu oynuyo vs....sağlığımız şimdi iyiyken bilmiyoruz kıymetini hastalıklar çıkınca ben ne yaptım diyoruz ama iş işten geçiyo
bugün yediklerimiz/yemediklerimiz geleceğe bir yatırım aslında