• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

https://www.morhipo.com/fl598-smart...978591/detay?gclid=CMeVoM6Zq9ICFUgo0wodIJYNYg

sanırım en uygun burada,kv dem almıştı a101 den di sanırım 35 tl idi,şimdi normal sitelerde 100 küsür diyo ama burda 39,90 bide kargo olsa 45 e falan gelir heralde

bak buda var,bu sitelerde incele hem kullanıcı yorumlarıda var
http://www.hepsiburada.com/fakir-hercules-vucut-analiz-baskulu-p-SGFAKIR49613?magaza=Arslan Ticaret
sağol canım bakarım. sen hangısını kullanıyosun

farketmez bence fakir yada arzumda işini görür,normal baskülüde aynı fiyata alacaksın bunlarada az bi fark verirsin alırsın,en azından sürekli aynı tartıda tartılınca aradaki farktan değişimini gözlemlersin,daha iyi olur
ay sonu kipadan teknosadan falan bakıyım bakalım canım ya da netten mı alıyım dedıgın gbı

teknosa sanki biraz daha pahalı oluyo gibi geliyo bana,bence hepsiburada,n11 den falan bak fiyatlarına oralardan al
hmm dıyosun tamam canım yarın boş vaktımde bi inceleyım cok sağol :KK36: burdaki arkadaşlar da ne kullanıyo öğreneyım de :KK37: bu arada sbeden sbeden nerelerde ? 3 ay önce spora falan başlamıstı nasıl neler yapıyo neden gelmıyo buralar bılıyomusun _?

hmm dıyosun tamam canım yarın boş vaktımde bi inceleyım cok sağol :KK36: burdaki arkadaşlar da ne kullanıyo öğreneyım de :KK37: bu arada sbeden sbeden nerelerde ? 3 ay önce spora falan başlamıstı nasıl neler yapıyo neden gelmıyo buralar bılıyomusun _?
hatırlattığın iyi oldu,grup sahibi ama artık eskisi gibi uğramıyor :KK12:bıraktı bizi,hep bahane hep bahane:KK12:en son ara vermişti spora gidemiyordu,şimdi evde sanırım kendi kendine zayıflamaya çalışıyor,bende çok bilemiyorum açıkcası:işsiz:

hatırlattığın iyi oldu,grup sahibi ama artık eskisi gibi uğramıyor :KK12:bıraktı bizi,hep bahane hep bahane:KK12:en son ara vermişti spora gidemiyordu,şimdi evde sanırım kendi kendine zayıflamaya çalışıyor,bende çok bilemiyorum açıkcası:işsiz:
vermiş ama galiba biraz.. yok pes mi etti sbeden sbeden

yemedim yaa :KK12: çalışan abının kızı burda ona aldık marketten de bi tanesını ben aldım gerısını coktan yedı kız zaten :eek:
işte varya yanımızda,evimizde dolabımızda olunca akıl kalıyo yemek istiyoruzda olmayınca bi süre işkence çekip sonra yokluğuna alışıyoruz istek falanda kalmıyo:işsiz:

Back
X