• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kitara çok güzel olmuş,9 km ne demek kız,bravo sana,akşamda yemekti,salataydı uğraşırken abur cubur kaçamak aklına gelmemiştir :KK9:
böyle devam et inan kıracaksın takıldığın kilonu,az daha sabret

bu hastaık iyice sarmış seni:KK43:,izin alıp evde dinlenebilsen keşke:uykucu:
antibiyotikli şeker ne oluyo o_Oilk defa duydum:işsiz:
Olips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibi :KK51:Ayakta durabiliyorum kötü değilim sadece boğazım sesim yok ağrı yapıyor:KK43:
11013.webp

bende yoğurda katıpta yedim(40 dakika beklettim), hiç tok tutmadı,ekstra bi etki hissetmedim,normal yoğurt yemiş gibi oldum,içimde bişeye yaradımı onuda bilmiyorum :KK48:
Sade yoğurtla tutacağını sanmıyorum kuzum ben kerevize brokoliye karnabahara ekleyeceğim herhalde bizim bünyede işe yaramadı :KK70:Çörek otu da her sabah içiyorum hiç etki yok obur da yemiyorum ki akşamları da mı alsam aktar amcanın dediği gibi:işsiz:
Kızlar işe yaramadı derken tok tutmadı mı ben de olsam zaten brokkoli karnabahar falan eklerim biraz midemi de doldurması lazım mesela yulaf ezmesi de ilk etap ta mideyi doldurmuyor ama sonrasında şiştikçe şişiyor ama boş verin öyle şeylere para yatırmayı yaa begum75 begum75 hazır 60 ın altına inmişken sen biraz ip atla canım sonra da her istediğini ye:KK66:

Kızlar işe yaramadı derken tok tutmadı mı ben de olsam zaten brokkoli karnabahar falan eklerim biraz midemi de doldurması lazım mesela yulaf ezmesi de ilk etap ta mideyi doldurmuyor ama sonrasında şiştikçe şişiyor ama boş verin öyle şeylere para yatırmayı yaa begum75 begum75 hazır 60 ın altına inmişken sen biraz ip atla canım sonra da her istediğini ye:KK66:
hazır almışken elimdekini tüketeyimde sonrasına bakarız :))
deniz ben ip atalayamıyorum,hem alt kattakilerden hemde 10 a gelince ayaklarımın alt kısımları kasılıyo,beceremiyorum yani :ıslık:

deniz hoşgeldin, nasılsın?nasılsınız daha doğrusu?
İyiyiz canım çok şükür öksürüğüm hırlamam geçti 3 haftanın sonunda ama kilo almaya devam tabii bugün 76 yı gördüm hamile olup da kilo almayanlara şaşırıyorum diyicem ama şaşırmıyorum hiç biri benim gibi 40 yaşında ve genetik olarak kilo almaya elverişli değil sanırım:KK70:

hazır almışken elimdekini tüketeyimde sonrasına bakarız :))
deniz ben ip atalayamıyorum,hem alt kattakilerden hemde 10 a gelince ayaklarımın alt kısımları kasılıyo,beceremiyorum yani :ıslık:
Sen de 10 10 atla çocukken bile ip atlayamazdım ben hep takılır düşerdim kilo verme sevdasına iyi öğrendim şimdi maratona katılıcam nerdeyse:KK70:

ikisinide deneyen biri olarak kesinlikle eliptik diyorum :KK39:
Yürüyüş bandı sıkıntı yaa kardeşim manyetik almıştı yürümek zor oluyordu ben motorlu aldım 2 evimde de elektrik kaldırmadı sigorta attı sadece 1 yıl kullanabildim 6 yıldır boşta duruyor şimdi açsam belki çalışmıycak bakımı falan zor iş:KK43:

kızlar ben geldim. evin tadını cıkarıyım dedım dün uyudum bgun de gezdim :KK70: tamam artık yarın evimdeyim :KK54: temızlık yapıcam ve leslie yapmaya başlıcam :spor:

hadi hayırlısı canım...bence köpeğini alıp dışarda yürüyüş yapmakta çok güzel olur.

Günaydın kızlar boğazım yine aynı felaket kötü ve kısıldı antibiyotikli şekerlerden aldım bakalım bir de onu görelim:KK51:Akşamda 1 kase tavuk suyu çorbası içtim eşim dışarı götürdü sağolsun arada da 20 fındık yedim gündüz vakti öyle akşam erkenden uyumuşum:KK43:

Sabahta yine yulaflı sütümü içtim bu boğazım niye geçmiyor anlamadım:cry:

canım bu çorba sütle geçmeyecek sen dinlenmelisin çok da konuşma boğazını acıtma

kitara çok güzel olmuş,9 km ne demek kız,bravo sana,akşamda yemekti,salataydı uğraşırken abur cubur kaçamak aklına gelmemiştir :KK9:
böyle devam et inan kıracaksın takıldığın kilonu,az daha sabret

yk nerde abur cubur yok yemedim dün çok sinirliydim eşime de dedim. bak gerginim ona göre :sinirli: sustu napsın :sampiyon:

bu hastaık iyice sarmış seni:KK43:,izin alıp evde dinlenebilsen keşke:uykucu:
antibiyotikli şeker ne oluyo o_Oilk defa duydum:işsiz:

ben de ilk kez duydum

Olips şekerler gibi pastil yani kuzum aşağıdaki gibi :KK51:Ayakta durabiliyorum kötü değilim sadece boğazım sesim yok ağrı yapıyor:KK43:
Eki Görüntüle 1960983

eşim de alırdı inan ilk ekz duyuyorum onların antibiyotikli olduğunu. genelde okulun ilk ayları sesi kısılır da :KK45:

hadi hayırlısı canım...bence köpeğini alıp dışarda yürüyüş yapmakta çok güzel olur.

canım bu çorba sütle geçmeyecek sen dinlenmelisin çok da konuşma boğazını acıtma

ben de ilk kez duydum

eşim de alırdı inan ilk ekz duyuyorum onların antibiyotikli olduğunu. genelde okulun ilk ayları sesi kısılır da :KK45:
Yok hepsi antibiyotikli değil diğer şekerler vitamin sadece bu gösterdiğim antibiyotikli:KK51:Akşamları dinleniyorum hiç dinlenesim de yok :KK53:

evet canım biliyorum ıspanak la yoğurt ikili derler ama iyi değil. çok çok terledim su içtim ama yetmedi ayran aldım normalde yoktu ayran menümde.
Tad olarak ıspanak ve yoğurt vazgeçilmez ikili yoğurdun ıspanaktaki demir emilimini azalttığı için yenmemesi gerektiği söylenir ama diğer bir söylentiye göre de ıspanakta zannedildiği gibi çok da demir olmadığı onun için rahaat rahat yoğurtlu ıspanağımı yiyorum ben:KK70:
Hem köfte ve kebap yanında da portakal suyu içemem ki ayransız et düşünemiyorum ben:KK70:

Tad olarak ıspanak ve yoğurt vazgeçilmez ikili yoğurdun ıspanaktaki demir emilimini azalttığı için yenmemesi gerektiği söylenir ama diğer bir söylentiye göre de ıspanakta zannedildiği gibi çok da demir olmadığı onun için rahaat rahat yoğurtlu ıspanağımı yiyorum ben:KK70:
Hem köfte ve kebap yanında da portakal suyu içemem ki ayransız et düşünemiyorum ben:KK70:
uff bende yaaa
küfteyle-ayran,karı-koca gibi nasıl ayırırsın ki:KK70:kıyamam bende:KK48:

amann zaten her akşam ece ece adam bıkacak :) :KK70::KK70::KK70: aldın yine telefonu diyor

ece de ilk 2 ay leslie yapmış ama yeterli olmamış. ama begüm o eliptik çok zor ben spora gittiğimde pert oluyordum en fazla 10 dk binebiliyordum
Leslie ilk hani fazla kilolu zamanlarda yapılabilir de sonradan çok etkilemiyor terletmiyor bile:KK43:

İyiyiz canım çok şükür öksürüğüm hırlamam geçti 3 haftanın sonunda ama kilo almaya devam tabii bugün 76 yı gördüm hamile olup da kilo almayanlara şaşırıyorum diyicem ama şaşırmıyorum hiç biri benim gibi 40 yaşında ve genetik olarak kilo almaya elverişli değil sanırım:KK70:

ah ah bu genetik. esasında biz genlerimizle savaşıyoruz zor işimiz.

aynen yani köfte ve ayran...balık dışında ayranı herşeyle içerim.

Hemen baktım fiyatlara benim yürüyüş bandım altis memnunum açıkçası fiyatları daha uygun voite göre H Heart of Gold
bence altis alabilirsin 2. el almaktansa:KK66:

yürüyüş bandı değil de, eliptik sanki daha etkili gibi deniz. benim alt taraf kalın henüzeşimle konuşmadım eşref saatini bekliyorum :KK70:

Back
X