- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bende olana kadar böyleyim 20 den sonra işkence gibi keşke bitki çaylarımı alsaydım ya yeşil çay çok etki etmiyor![]()
bitki çayları beni pek rahatlatmıyor bu konuda yani. ama kiraz sapı içebilirsin o iyi geliyor diyorlar.
günaydın fıstıkım
iyiyim çok şükür,haftalardır bi pazar tatil yapıyodum bu hafta 2 gün tatil yapınca bünye hemen alışıverdi tatile,bugün işe gelmek kat kat zor oldu
sen biraz daha iyiymişsin sevindimne yaptın hafta sonun nasıl geçti?
dün de ben tüm gün evdeydim oh ne güzel. kocam da yoktu kızımla yemek yaptık spor yaptık oyun oynadık çok eğlendik.
c.tesi kavitasyon vardı 9.seans bitti. bu c.tesi son olacak ama bu sefer basen için gideceğim şu an basenimle simitlerim aynı ölçü de ama aynaya bakınca acayip ayyuka çıktı. güzellik merkezinin sahibi de baktı ölçtü. basen zor gidiyor 10 seans da basen olsa dedim. olur dedi ama karın gibi çok hızlı olmaz dedi yani 7-8 cm incelme olur dedi. olsun dedim yani spor yapıyorum ama hızlı olmuyor. bakalım ondan nasıl bir sonuç alacağım.
nilişkoo nasılsın?halan mı geliyoayaklarını sıcak tut,rahatlatıcı papatya çayı içebilirsin
nill ben cumaya göre +500 ümdün teyzemde gün vardı bide kuranda okuttu,birazcık azcık minnacık kaçırdım
,sporda yapamayınca geldi + lar
![]()
Ayaklarımda bot var henüz montumu da çıkarmadım bir kaç gün çekerim artık olana kadar
Çiğ köfteden mi yoksa regl toplanıyor mu bilemedim çok + çıktım çünkü