• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun canım seninde menün güzel hatta öğle menün bayağı az resmen aç kalmışsın :KK51:havuçları yeseydin bari :işsiz:Bende şimdi 1 kg luk eklerin içinden 1 minik alarak kendimi frenledim iş yerine getirmiş patron illa alacaksın olur mu kıyamet kopar diye diye :lülülü:
pişmiş havucu pek sevmem bide diyetlerde mısır havuç patates yasak
gerçekten aç kaldım şekerim düşerse diye tedirginim açıkcası,eminim dünkü kaloriler tutuyo beni yoksa şimdiye koyvermiştim eve gidene kadar idare etse yeter

ekler mi :KK17:ayy nede güzeldir tadı dimi :rolleyes:
bizimde kemalpaşa vardı aşçı tabağıma koymuş geri gönderdim:KK12::63:

pişmiş havucu pek sevmem bide diyetlerde mısır havuç patates yasak
gerçekten aç kaldım şekerim düşerse diye tedirginim açıkcası,eminim dünkü kaloriler tutuyo beni yoksa şimdiye koyvermiştim eve gidene kadar idare etse yeter

ekler mi :KK17:ayy nede güzeldir tadı dimi :rolleyes:
bizimde kemalpaşa vardı aşçı tabağıma koymuş geri gönderdim:KK12::63:

Tutuyor olabilir bende çok açlık hissetmiyorum:KK70:

Pekte güzel değildi idare ederdi resmen vicdan azabı yaşatıyorlar bana bizim burası çok kötü Begüş ya ağızları hiç boş durmuyor bu erkeklerin hepsi pis boğaz:deli:

İyi yapmışsın kemalpaşa yemeyeli çok oldu:KK53:

afiyet olsun nill,menü güzel
benim menü şöyle nehirnil111 nehirnil111

sabah(07:45)

1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin çeşitleri
3 ceviz

öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
bezelye yemeği (patates ve havuçlarını hep çıkardım geriye kuş kadar bezelye kaldı:KK43:)
yoğurt

H Heart of Gold öğlen videoyu yapabildin mi?

yaptım ama hepsini değil şınav mekik kaldı yer müsait değil çünkü. onun yerine ayakta mekik yaptım ben de. bol bol da squat varmış ya, sonra kapattım 5 dk jilliana baktım...reglin ilk günü olunca hareket ettikçe malum durmuyor güme gitmeyeyim dedim

Tutuyor olabilir bende çok açlık hissetmiyorum:KK70:

Pekte güzel değildi idare ederdi resmen vicdan azabı yaşatıyorlar bana bizim burası çok kötü Begüş ya ağızları hiç boş durmuyor bu erkeklerin hepsi pis boğaz:deli:

İyi yapmışsın kemalpaşa yemeyeli çok oldu:KK53:

ayy evet kendi metaları hızlıya bizide arada yakıyolar :sinirli:
allahtan senin iraden güçlü azcık bişeyle olayı kapatabiliyosun
bende bayadır yemedim ama dünkü baklavaların üzerine gitmezdi doğrusu:KK12:bu kadar abartı yeter kendime zarardan başka bişey değil:kızgın:

ayy evet kendi metaları hızlıya bizide arada yakıyolar :sinirli:
allahtan senin iraden güçlü azcık bişeyle olayı kapatabiliyosun
bende bayadır yemedim ama dünkü baklavaların üzerine gitmezdi doğrusu:KK12:bu kadar abartı yeter kendime zarardan başka bişey değil:kızgın:

Vallahi burada bunlar evde eşim yine buna rağmen kendimi tebrik ediyorum:KK70:Neyse toparlayacağız dur bakalım:KK19::spor:

yaptım ama hepsini değil şınav mekik kaldı yer müsait değil çünkü. onun yerine ayakta mekik yaptım ben de. bol bol da squat varmış ya, sonra kapattım 5 dk jilliana baktım...reglin ilk günü olunca hareket ettikçe malum durmuyor güme gitmeyeyim dedim

:KK9::KK9::KK9:
tebrik ederim kitara,süpersin bende videoyu indirdim, flaşa attım bi bakayım dedim açmadı belki evdeki pc de açar,şansıma artık:işsiz:
yorucu ve terleticimi peki nasıldı?
aman malum günde çok zorlama kendini:ıslık::KK53:

Anladım tatlım. Ben de aç kalarak kilo veremiyorum. Bunu hep savunurum. AMA kk da menülere bakınca telaşlandım, ben ne çok yiyorum diye:KK66:
Dün her öğünde ekmek varda bugün düne göre eksiyim mesela. Çok aç kalmadan devam o zaman. Seni tanımaktan mutluluk duydum:KK200::KK200:
dün aç kaldım arada olur 3 buçukta yedim azıcık sonra hiç bişey yemedim gece açlıktan zor uyudum :D YEMEK İSTEMEDİM çünkü 2 dilim kıbrıs tatlısı yemiştim korktum kilo alırım diye.
Bugün kahvaltımı yaptım sonra 1 ısırık muz başka da fırsat olmadı yemeğe. cacık yicem markete gidip geldikten sonra hemde büyüük bir kase cacık . mesela kahvaltıda ne yiyorsun yazar mısın . sen her öğünde bende kahvaltıda yiyorum ekmeği . tam buğday ekmeği ama gün içi bazı yemekler ekmeksiz yenmiyor . nadiren bir dilim daha yiyorum. Bende aramızda olmandan mutluluk duydum :KK60::KK200::KK200:

:KK9::KK9::KK9:
tebrik ederim kitara,süpersin bende videoyu indirdim, flaşa attım bi bakayım dedim açmadı belki evdeki pc de açar,şansıma artık:işsiz:
yorucu ve terleticimi peki nasıldı?
aman malum günde çok zorlama kendini:ıslık::KK53:

videonun sol altında kaç kalori yaktığın yazıyor ve kalp ritmin çıkıyor. dehşet bir şey her şey var kol bacak çalışıyor zıplama mekik squat ben özellikle askılı durdum ona rağmen sırtım terledi. bence onu her gün yap iş bitmiştir başka şeye gerek yok

nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor :) bugün 10. günüm, hiç kaçamak yapmadım, son günlerde biraz duraklama yaşadım, bazı günler sabit çıktım ama az da olsa gidiyor şu an kilolar, motivasyonum hafiften düştü gibi ama idare etmeye çalışıyorum :) sizlerde durumlar nasıl
cumartesi ve pazar ıssız oluyor grup. 10 gün kaçamaksız çok iyii vücudunu şaşırt bazen bir öğünü fazla ye yada bazen üst üste fazla su iç vücut boğuluyorum sanıp :rolleyes: olan biteni dışarı atsın ben yapıyrmda sanki işe yarıyor :rapci:
motivasyonun düşmesin hangi birimiz hızlı kilo veriyoruz sabırla yol alcaz işte

videonun sol altında kaç kalori yaktığın yazıyor ve kalp ritmin çıkıyor. dehşet bir şey her şey var kol bacak çalışıyor zıplama mekik squat ben özellikle askılı durdum ona rağmen sırtım terledi. bence onu her gün yap iş bitmiştir başka şeye gerek yok
ooo iyiymiş o,heveslendim bak şimdi
inşallah evde açar video bu akşam yapmak istiyorum:KK9:

Hangi video bu :KK53:

Merhaba bende katılabilir miyim?
09.03.2017 de 55 kilo ile başladım. 10 gün sonra yani bugün tartıldığımda 52.800ü gördüm.
Boyum 1.58 yaşım 24. Hedefim 48 kiloya inmek
Bende sizinle birlikte motive olmak isterim. sbeden sbeden
merhaba aramıza hoş geldin :anneadayı:
şimdi listeye ekliyorum. hedefe az kalmış inşallah motive olursun bizimle.
peki diyetle mi verdin

Back
X