Liste fikri iyiymiş.Listen de güzel.Umarım listene sadık kalırsın canım.Bu Haftaki Yemek Listem
Cumartesi
Fasülye yapragından sarma (yöresel)
Tarhana çorbası
Pazar
Fırında sepzeli köfte
Pazartesi
Türlü+pilav+cacık
Salı
Yayla çorbası +patlıcan salatası
Çarşanba
Kabak dolması+ etimekli tatlı
Perşenbe
Semiz otlu yogurtlu köfte+ bulgur pilavı
Cuma
Kavurmalı köfte
Cumartesi
Zeytin yağlı fasülye+şehriyeli pilav
Deneme günleri bakalımListe fikri iyiymiş.Listen de güzel.Umarım listene sadık kalırsın canım.
Arada kaçamaklar da olabilir.Deneme günleri bakalım
Diyosun:)gecen dönemden zor olmaz eminArada kaçamaklar da olabilir.Zorlama kendini.
Diyorum.Diyosun:)gecen dönemden zor olmaz emin
Önce aylık yapmak istedim ama dediğiniz gibi aksalıklar olabilir düşüncesiyle vaz geçtim bakalım inşallahGüzel fikir bende aylık yemek listesi oluştururum excel tablomda düzenlerim haftalık alışverişimi yaparım aksatmamaya çalışırım. Misafir geldiğinde ya da dışarı çıkıldığında değişebilir aksayabilir kaldığınız yerden devam edin o zaman çok yararlı bir şey liste
Bu Haftaki Yemek Listem
Cumartesi
Fasülye yapragından sarma (yöresel)
Tarhana çorbası
Pazar
Fırında sepzeli köfte
Pazartesi
Türlü+pilav+cacık
Salı
Yayla çorbası +patlıcan salatası
Çarşanba
Kabak dolması+ etimekli tatlı
Perşenbe
Semiz otlu yogurtlu köfte+ bulgur pilavı
Cuma
Kavurmalı köfte
Cumartesi
Zeytin yağlı fasülye+şehriyeli pilav
Liste şahaneÇok güzel bir liste isterseniz bende kendimden örnek verebilirimBen 2 günlük yaparım yemeklerimi hafta da 1 günde kahvaltı türü olur hafta sonları mesela eğer dışarı çıkmıyorsak
Pazartesi- Salı: Tavuk suyuna domates çorbası + Etli şehzade kebabı + Bulgur pilavı + cacık
Çarşamba-Perşembe: Taze fasulye + Mantı
Cuma-Cumartesi: Kemik suyuna yoğurt çorbası + Beşamel soslu tavuk + Yeşil salata
Pazar: Ya dışarıdayız ya da hafta içi ertelenen yemekten kalanları yeriz o da olmazsa kahvaltılık türü olabilir
Ben hep derim çalışan kadın olsam galiba işin içinden hiç çikamam öncelikle size gipta ile bakıyorum tabiki işten yorgun gelip yemeklerin degişmesi olağan olsa gerekÇalışan biri için güzel bir uygulama . Ben bazen sabah karar veririm bir yemeği yapmaya,çoğu zaman karar değiştiririm,uygulayamam herhalde.
Ama ben çalışmıyorum ki,Ben hep derim çalışan kadın olsam galiba işin içinden hiç çikamam öncelikle size gipta ile bakıyorum tabiki işten yorgun gelip yemeklerin degişmesi olağan olsa gerek
Ben yanlış anladımAma ben çalışmıyorum ki,,genel olarak yazdım,ev hanımıyım,ama biz de gıptayla bakılmayı hakediyoruz
Teşekkürler canım senin listen de çok güzel. Biz genelde ya hafta içi ya hafta sonları ailelere gidebiliyoruz ya da misafir gelebiliyor o aksamaları o 1 günlük boşlukla kapatıyorum işteListe şahanebayıldım menülerin uyumuna, çok güzel canım
Aynen pazaları bizdede bir gevşeklik oluyor dediğin gibi ya dışardan yada spariş verebiliyoruz galiba mutfak bir günlük tatil istiyor
Bende teşekkür ederim canımTeşekkürler canım senin listen de çok güzel. Biz genelde ya hafta içi ya hafta sonları ailelere gidebiliyoruz ya da misafir gelebiliyor o aksamaları o 1 günlük boşlukla kapatıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?