Gelinbaşı ve Gelin Tacı Haftasonu düĝünüm var acele yardimmmm

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
slm kızlar çok az zaman kaldı haftasonu düğünüm var ve ben gelin saçımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim. gelin tacı aldım tacı çok seviyorum kraliçeler gibi olmalıyım -tatlicadiarzu- taçlı model varsa bildiğiniz resim eklerseniz çokk sevinirim. topuz modelleride seviyorum dağınıkta seviyorum farketmez

ben bunu çok beğendim ama kıza çok yakışmış banada yakışırmı acaba
2_2.png

canım benim öncelikle mutluluklar dilerim.. umarım düğünün çok güzel geçer. bi kaç model ekledim. bende düğünümde taç kullanmayı düşünüyorum. eminim çok güzel bi gelin olacaksın a.s.

İnternette taçlı işe yarar pek bir model yok malesef canım. En iyileri bunlar bulursam eklerim gene. a.s. Kuaförüne git fikir al. Olmadı deneme topuzu falan yaptır taçla.
TI-764-mod.jpg
Jewelry-Tiara-Headpiece-H767_md.jpg

ınternette taçlı işe yarar pek bir model yok malesef canım. En iyileri bunlar bulursam eklerim gene. a.s. Kuaförüne git fikir al. Olmadı deneme topuzu falan yaptır taçla.
TI-764-mod.jpg
Jewelry-Tiara-Headpiece-H767_md.jpg

teşekkür ederim cnm evet bende baktım nete ama pek güzel değil kuaförümde daha çok çeşit buldum işallah güzel olurum.yardımlarınız için çokkkk teşekkür mujuxxxxxxxxxxx :dance:

Mutluluklar canım allah mesut etsın kocan sana tacÇların en gÜzelını taksın ınŞallah kıymetını bılsın . Bende aralıkta evlenıcem ınŞallah Çok Özledım hıÇ gÖremıyorum :((((

canım bence hangi kuaföre gideceksen bugün git sana prova yapsınlar ozaman düğün günü sorun yaşamazsın... ben gitmiştim hem öyle basitden spreysiz felan şekil olarak yaptı gördüm o günde acaba olacak mı olmayacakmı diye sorun yaşamazsın...

canım bence hangi kuaföre gideceksen bugün git sana prova yapsınlar ozaman düğün günü sorun yaşamazsın... ben gitmiştim hem öyle basitden spreysiz felan şekil olarak yaptı gördüm o günde acaba olacak mı olmayacakmı diye sorun yaşamazsın...

o provayı herkes yapmıoki canım be fisfisfis ben de koferime sölemiştim bana ne deese beğenirsin : yaparım şimdi o gün öyle olmaz sonra bi sürü curcuna olur :roflol:

istediğim model çok doğal bişdi ama saçımı bembaşka yaptı hoşşik benneyaptımki

canlı iki örnel gösterim sana istermisin kaydirigubbakcemile2

Back
X