Haftasonu Veli Aslan' la randevum var; ama ben çok korkuyorum..

canım geçmiş olsun sezeryandan zor derken ne acıdan yani ben de sezeryan oldum çok acı çektim bir kere dikişler karın bölgesinde ve yedi kat olduğu için doğrulamıyordum bile açılacak gibi oluyordu dikişlerim birde gaz sancıcı dikişleri iyice geriyor kabus gibi şimdi ben de ameliyat olucam ama sezeryan gibi olacağını hiç düşünmemiştim çok korkuyorum biraz anlatırmısın çok mu sancıyor

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler bugünde gittim hastaneye ercan beyin bi hasatasıyla tanıştım birde burdan yazıştıgım bi bayanla tesadüf işte içim şimdi daha rahat başka hastanede bi estetisyenle görüştüm o da bana kesinlikle açık teknikle ameliyat olmalısın dedi ..kararımıda verdim ercan beye şubat1 de ameliyat olucam dualarınızı bekliyorum ... gelişmeleri ameliyattan sonra bildiririm.

tcduru nasılsınız mutlumusunuz velibeye ameliyat olmuşsunuz beni ekler misiniz fotoğraflarınızı görebilir miyim

bende çok araştırdım Doktor Veli Aslan'dan hiç kimse şikayetçi değil demekki işini iyi yapıyor dedim ve bende mayısın ilk haftası inşallah ameliyat olucam.

inşallah benimde ameliyatım güzel ve başarılı geçer Veli beye çok güveniyorum.hakkında kötü birşey yazanda yok.Güvendim.

kızlar göğüs ameliyatı olmak istiyorum en kısa zamanda ancak doktor seçimi yapması en zoru olan o kadar çok alternatif varki silikon ameliyatlarında..kafam allak bullak..sadullah karun'a barış çakır'a ameliyat olan arkadaşlarım beni ekleyebilirmisiniz lütfeennn! deneyimlerinize ihtiyacım var:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…