Bulasiklar makineye gec dizilse ya da ertesi gun yikansa vs kiyamet kopmaz. Eger cok cok rahatsiz olacaksaniz sizde kalmasin, tek basiniza da ya da esinizle idare edebilirsinizMerhabalar kızlar haftaya Sezeryan doğum yapıyorum ilk bebişim olacak inşallah…Konum aslında annemle ilgili…. Annemin ilk torunu hamileliğimin başından beri çok mutlu çok istiyordu hayaller kuruyordu şimdi doğum yapınca bizde kalacak biliyorum ki zaten bende tecrübesizim illa ki yardıma ihtiyaç duyacağım… Asıl sorun şu ben aşırı düzenli titiz bir insanım yemek yer yemez bulaşıklar dizilmeli Ocak silinmeli ev hep temiz olmalı şeklinde yaşıyorum böyle huzurlu hissediyorum kendimi ama annem hiç benim gibi değil onun için 2-3 saat geçmiş toplanmış problem olmaz bulaşıkları sabah da makinaya koysa olur pek titiz sayılmaz yani ben bunu düşündükçe aşırı strese giriyorum doğurmak üzereyim birkaç gün annemin bizde kalması gerekti kahve bardağı içtiği yerde kül tablası dop dolu olduğu yerde koyduğu kahvenin kavanozu tezgahın üstünde kalır ben sürekli peşini topluyorum şimdi doğum yaptığımda böyle devam ederse ben ne yapacağım bilmiyorum aynı şehirde aramız 30 dk muhtemelen 15 gün kadar bende kalacak fazlasına dayanamayabilirim zaten birde ben kalabalığı sevmem rahat edemem Eşide bizde kalacak onları çok seviyorum ama benimde kendime ait bir düzenim var bunları düşündükçe uykum kaçıyor sizce ona nasıl anlatmalıyım derdimi 15 günden sonra kalmak isterse ne demem gerekli çok zor bir durumdayım yardımcı olun…
Karşına al konuş, anne benim düzenim böyle, rica ediyorum bu şekilde yapar mısın diye? Başka türlü senin düzenin alt üst olur.Merhabalar kızlar haftaya Sezeryan doğum yapıyorum ilk bebişim olacak inşallah…Konum aslında annemle ilgili…. Annemin ilk torunu hamileliğimin başından beri çok mutlu çok istiyordu hayaller kuruyordu şimdi doğum yapınca bizde kalacak biliyorum ki zaten bende tecrübesizim illa ki yardıma ihtiyaç duyacağım… Asıl sorun şu ben aşırı düzenli titiz bir insanım yemek yer yemez bulaşıklar dizilmeli Ocak silinmeli ev hep temiz olmalı şeklinde yaşıyorum böyle huzurlu hissediyorum kendimi ama annem hiç benim gibi değil onun için 2-3 saat geçmiş toplanmış problem olmaz bulaşıkları sabah da makinaya koysa olur pek titiz sayılmaz yani ben bunu düşündükçe aşırı strese giriyorum doğurmak üzereyim birkaç gün annemin bizde kalması gerekti kahve bardağı içtiği yerde kül tablası dop dolu olduğu yerde koyduğu kahvenin kavanozu tezgahın üstünde kalır ben sürekli peşini topluyorum şimdi doğum yaptığımda böyle devam ederse ben ne yapacağım bilmiyorum aynı şehirde aramız 30 dk muhtemelen 15 gün kadar bende kalacak fazlasına dayanamayabilirim zaten birde ben kalabalığı sevmem rahat edemem Eşide bizde kalacak onları çok seviyorum ama benimde kendime ait bir düzenim var bunları düşündükçe uykum kaçıyor sizce ona nasıl anlatmalıyım derdimi 15 günden sonra kalmak isterse ne demem gerekli çok zor bir durumdayım yardımcı olun…
Bence zaten bı hafta yeterliMerhabalar kızlar haftaya Sezeryan doğum yapıyorum ilk bebişim olacak inşallah…Konum aslında annemle ilgili…. Annemin ilk torunu hamileliğimin başından beri çok mutlu çok istiyordu hayaller kuruyordu şimdi doğum yapınca bizde kalacak biliyorum ki zaten bende tecrübesizim illa ki yardıma ihtiyaç duyacağım… Asıl sorun şu ben aşırı düzenli titiz bir insanım yemek yer yemez bulaşıklar dizilmeli Ocak silinmeli ev hep temiz olmalı şeklinde yaşıyorum böyle huzurlu hissediyorum kendimi ama annem hiç benim gibi değil onun için 2-3 saat geçmiş toplanmış problem olmaz bulaşıkları sabah da makinaya koysa olur pek titiz sayılmaz yani ben bunu düşündükçe aşırı strese giriyorum doğurmak üzereyim birkaç gün annemin bizde kalması gerekti kahve bardağı içtiği yerde kül tablası dop dolu olduğu yerde koyduğu kahvenin kavanozu tezgahın üstünde kalır ben sürekli peşini topluyorum şimdi doğum yaptığımda böyle devam ederse ben ne yapacağım bilmiyorum aynı şehirde aramız 30 dk muhtemelen 15 gün kadar bende kalacak fazlasına dayanamayabilirim zaten birde ben kalabalığı sevmem rahat edemem Eşide bizde kalacak onları çok seviyorum ama benimde kendime ait bir düzenim var bunları düşündükçe uykum kaçıyor sizce ona nasıl anlatmalıyım derdimi 15 günden sonra kalmak isterse ne demem gerekli çok zor bir durumdayım yardımcı olun…
Elbette kıyamet kopmayacaktır bunun bilincindeyim fakat söylediğim gibi ben kendimi herşey derli toplu iken huzurlu hissediyorum bu elimde olan birşey değil alışkanlık.Bulasiklar makineye gec dizilse ya da ertesi gun yikansa vs kiyamet kopmaz. Eger cok cok rahatsiz olacaksaniz sizde kalmasin, tek basiniza da ya da esinizle idare edebilirsiniz
Kırılır diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ne yapacağımı da bilemez bir haldeyim hoş belki doğum yapınca iyi ki gelmiş derim bilemiyorum ama şuanki ruh halim bunları fısıldıyorKarşına al konuş, anne benim düzenim böyle, rica ediyorum bu şekilde yapar mısın diye? Başka türlü senin düzenin alt üst olur.
Aslında benim içinde 1 hafta yeterli gelecektir diye düşünüyorum ama öylede söylenmiyorBence zaten bı hafta yeterli
Ben sinir krizleri geçiriyorum öyle doğum yapan birinin basinda karisma potansiyeli olan insanlar oldukça ki karışacaktır da
Kırılır böyle söylenmez ..Kırılır diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ne yapacağımı da bilemez bir haldeyim hoş belki doğum yapınca iyi ki gelmiş derim bilemiyorum ama şuanki ruh halim bunları fısıldıyor
Ama o da kendi evini, duzenini birakip size ve aslinda sizin sorumlulugunuzda olan cocugunuza bakmaya geliyor. Boyle dusununce bence katlanmalisinizElbette kıyamet kopmayacaktır bunun bilincindeyim fakat söylediğim gibi ben kendimi herşey derli toplu iken huzurlu hissediyorum bu elimde olan birşey değil alışkanlık.
Bir hafta kalsınAslında benim içinde 1 hafta yeterli gelecektir diye düşünüyorum ama öylede söylenmiyor
Uygun dille konuşursan, sanmiyorum kirilacaginiKırılır diye çok korkuyorum onu çok seviyorum ama ne yapacağımı da bilemez bir haldeyim hoş belki doğum yapınca iyi ki gelmiş derim bilemiyorum ama şuanki ruh halim bunları fısıldıyor
Evet orası öyle tabii of lohusa olmadan depresyona giriyorum ne yapacağım bilemiyorumAma o da kendi evini, duzenini birakip size ve aslinda sizin sorumlulugunuzda olan cocugunuza bakmaya geliyor. Boyle dusununce bence katlanmalisiniz
Ya eşim hiç böyle bişey demez o gayet mutlu annemin burda olacak olmasından gözüm arkada kalmaz diyor doğumu yaptığımda 3- Gün bizimle olacak zaten sonra izin alacağını pek sanmıyorum işten kalan zamanı Yeterli gelecektir bizimle ilgilenmesineBir hafta kalsın
İkinci hafta eşiniz izin alsın.
Ve anne eşim kalacak bu hafta benimle
Sende biraz dinlen
Bizde bebek anne baba olarak vakit geçirmiş oluruz dersiniz
Kendi cocugunuza kendiniz bakin bence. Hem siz hem de annenizin duzeni bozulmaz ve kimse kirilip uzulmezEvet orası öyle tabii of lohusa olmadan depresyona giriyorum ne yapacağım bilemiyorum
YandıN o zamanYa eşim hiç böyle bişey demez o gayet mutlu annemin burda olacak olmasından gözüm arkada kalmaz diyor doğumu yaptığımda 3- Gün bizimle olacak zaten sonra izin alacağını pek sanmıyorum işten kalan zamanı Yeterli gelecektir bizimle ilgilenmesine
Ya gerçekten çok denedim ama yapamıyorum bakın annem aşırı temizdir hiç problem yok o konuda anneme çekmişim ama ben ekstra titizimde bunu kimden kaptım bilmiyorum büyük ihtimalle kayınvalidemden öğrendimBence ananı örnek al sal gitsin be yaa
Aslında düşüncelerimi hep pozitif tutuyorum bu yüzden 2 günde ayağa kalkarım ben herşeyimi kendim yaparım vs diyorum ama işte bilemiyorum şimdi de yerimde durmuyorum ki birkaç gün bizde kaldılar yine herşeyi ben yapıyorum böyle dediğiniz gibi düzenini bozup gelecek diye düşününce böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorumSağlıcakla gelsin bebeğiniz .Aşırı takıntılısınız ,bende doğum yapicam haftaya ve bende titiz sayılırım,tertip düzen su halimde bile çok önemli ancak annem yahut kayınvalidem benim ve bebeğim için destek amacıyla geliyorlar sonuçta kendi düzenlerini bozup ,eğer onlar yapmıyor ise kalkıp ben yaparım ? Sizde böyle düşünün onlarda o kadar kör değillerdir herhalde ? Anlayacaklardır
Nebçim huylar edinmişsin püü. Bak sona yaklastığımız şu günlerde ben çok duygusalım. Analık gözümde bi on kat daha kutsallaştı. E doğurunca yüz kata filan çıkabilir. Annen iyi bir anneyse bırak isterse halıya s.çsınYa gerçekten çok denedim ama yapamıyorum bakın annem aşırı temizdir hiç problem yok o konuda anneme çekmişim ama ben ekstra titizimde bunu kimden kaptım bilmiyorum büyük ihtimalle kayınvalidemden öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?