Haftaya göre Kan deger sonucuma bakarmisiniz?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Arkadaşlar SAT 8 Aralik Fakat 17 Aralık'ta olan bir gebelik bu nette hesaba göre 4hafta 3gunluk çıkıyor kan vermeye gittim varmı diye Beta HCG 502 cikti acaba cokmu düşük bir değer normalmi anlayamadm bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ? Daha ultrasona girmedim hakkımızda hayırlısı olsun

Canım mrb ancaktır ne olur şu kan testini kendiniz yorumlamayın benim bata 2 kala 165 çıktı bi kaç gün sonra dra görün mnemli olan düzenli artış diyorlar ama kendi kendine takrar tekrar yaptırıp yorumlama kafayı yedim ben sonucuma takiiii dra gidene kadar kendide götündü kalbide atıyor allaha şükür

Bugün Dr a gidicem ama cokmu erken benim derdim sağlıklı bı gebelik başlangıcı mı degilmi onu öğrenmek zaten kalp atışı için çok erken ama acaba kese görünür mü sağlıklı şekilde bebeğinizi alirsinz kucağa ins

Anlıyorum seni hamile olduğumu öğrenince buraya üye oldum o kadar çok sorunları olan varki allah yardım etsin dra gidene kadar inan ki delirdim şundan bendede var mı buda bende olur mu derken çok şükğr allaha testi ne zaman yaptırdın

Testinde bugün yaptırdım öğleden sonra gel dedi Dr muayeneye bakalım.gidicem ama kese gorunurmu sanmiyom gerçi her insanda farklı olurmus acaba idrara sıkışık gitsem karnimdan görünümü alttan muyaneye yaptırma demişti doktorum

Öyle bir yerde bulunuyorum ki hastane tek ne özel ne klinik el mahkum devlet hastanesine yanlış anlaşılma olmasın tabiki iyi olsa amenna ama hastane demeye bin şahit lazım iş nedeniyle doğudayiz merkeze 1bucuk saat mesafe haliyle her istediğimiz zaman gidemiyoruz gerek iş gerekse maddi yönden ben şimdi keseyi görmeye merkezdeki bı hastane ye gitsem kalp atışı için tekrar gitmek zorunda kalicam bir hfay sonra o sebeple biraz bekleyecem nasip ye varsa zaten benimle olur bebeğim sağlıklıdır nasipten yoksa yapacak bişey yok bugün gittim Dr a zaten içeri alabildiği kadar aliyo içerisi tıka basa cahil ya hastalar kendine göre sinirli şekilde of pof cekiyo ee sen neden geldin dedi anlattım durumumu adetim geceli 4gun oldu beta 502cikti dedim şimdi ultrasonda çıkmaz haftaya pazartesi tekrar gel kan ver bakarız duruma göre dedi tmm buraya kadar normal ama hiçbir açıklamada bulunmadı varmı bı sorunun folik asit kullaniyomusn hicbisey demeden tamam tamam haydi dedi haftaya pzrt kan vermeye gidicem ama imkanım olursa merkeze gidicem kontrole inşallah o zamana kadar sorun olmaz sinirim bozuldu sene 2018 hastane ve Dr haline bak zaten secme ihtimalinin yok tek Dr var anlayacağın bişi anlamadım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…