ARKADAŞLAR ÇOK ACİL DESTEK BEKLİYORUM. REGLİM 5 GÜN GECİKTİ KAN TESTİM 75 ÇIKTI DEĞER DÜŞÜK DEDİLER 😢😢😢

Duygu2110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
77
29
3
Merhaba kızlar,

10 yıldır kadın dogum kontrl hapı kullanıyorum. Reglı sancılarım ağır geçtiği için tedavi olmak amacıyla. İlacımı bıraktım folik asit kullanmaya başladım doktor ilacı bırakınca başla dedi. İlaç kullandığım zaman 28 günde bir düzenli regli oluyodum. İlacı bıraktım regli olma tarihim ilaca göre 9 kasım 2019 du. 5 gündür regli olmadım. İlk kan testini 11 kasımda yaptım 5.97 çıktı 2. Kan testimi dün yani 14 kasımda yaptım değerim 75 çıktı. Doktorun yanına gittim değer çok düşük dedi. Ultrasonda baktı jel sürmedi idrarım sıkışmadı hemen anlık aldı beni baktı kist vs bi sıkıntın yok dedi. Pzrtsi tekrardan beta hcg testi ve progesteron testi istedi. Buna göre çok yüksek değer olursa hamile olabilirsin ama değer çok düşük kimyasal ve dış gebelik olma ihtimalin yüksek dedi. Çünkü normal bi gebelikte regli 1 gün geciktiğinde test yapınca degerın 300 400 cıkması lazım dedi. Bu tarz olay yaşayan arkadaşlarım varmı aranızda. Resmen psikolejim bozldu ve çok korkuyorum 😢😢😢😢

Merhaba kızlar,

10 yıldır kadın dogum kontrl hapı kullanıyorum. Reglı sancılarım ağır geçtiği için tedavi olmak amacıyla. İlacımı bıraktım folik asit kullanmaya başladım doktor ilacı bırakınca başla dedi. İlaç kullandığım zaman 28 günde bir düzenli regli oluyodum. İlacı bıraktım regli olma tarihim ilaca göre 9 kasım 2019 du. 5 gündür regli olmadım. İlk kan testini 11 kasımda yaptım 5.97 çıktı 2. Kan testimi dün yani 14 kasımda yaptım değerim 75 çıktı. Doktorun yanına gittim değer çok düşük dedi. Ultrasonda baktı jel sürmedi idrarım sıkışmadı hemen anlık aldı beni baktı kist vs bi sıkıntın yok dedi. Pzrtsi tekrardan beta hcg testi ve progesteron testi istedi. Buna göre çok yüksek değer olursa hamile olabilirsin ama değer çok düşük kimyasal ve dış gebelik olma ihtimalin yüksek dedi. Çünkü normal bi gebelikte regli 1 gün geciktiğinde test yapınca degerın 300 400 cıkması lazım dedi. Bu tarz olay yaşayan arkadaşlarım varmı aranızda. Resmen psikolejim bozldu ve çok korkuyorum 😢😢😢😢
doktorunuz çok kaba konuşmuş bence. ilk günlük gecikmede değeri 300 400 çıkan çok az insan vardır. ilk günlerde ortalama 10 filan cıkar genelde değer. iki günde iki kat artması beklenir, sizin de 3 günde 15 kat artmış. bana çok düşükmüş gibi gelmedi. tabii ki her şey olabilir, kimyasal gebelik bir çok insanın ilk hamileliğinde yaşadığı bir olay. sabredip göreceksiniz, umarım her şey yolunda gider :KK200: ama bence doktorunuzu değiştirin, böyle kaba konusmaları bütün hamileliğiniz boyunca yaparsa sürekli moralinizi bozar.

doktorunuz çok kaba konuşmuş bence. ilk günlük gecikmede değeri 300 400 çıkan çok az insan vardır. ilk günlerde ortalama 10 filan cıkar genelde değer. iki günde iki kat artması beklenir, sizin de 3 günde 15 kat artmış. bana çok düşükmüş gibi gelmedi. tabii ki her şey olabilir, kimyasal gebelik bir çok insanın ilk hamileliğinde yaşadığı bir olay. sabredip göreceksiniz, umarım her şey yolunda gider :KK200: ama bence doktorunuzu değiştirin, böyle kaba konusmaları bütün hamileliğiniz boyunca yaparsa sürekli moralinizi bozar.
Zaten o an sonucu alıp hemen herhangi bi doktora gösterdim. Hamile olursam eğer iyi bi doktor araştırması yapıcam. Herşey kısmet inşallah hayırlı sonuçlar alırım 🙏🙏🙏🙏🙏

Canım hamilesin degerin değil iki katı 4 katı artmış.

Merhaba kızlar,

Benimde bi gün geçince 44 çıkmıştı Evet bazılarının ele çıkıyor ama yumurtlama gününede bağlı geç döllenmede olablir sonuçta

Aminnnn inşallahhh 🙏🙏🙏
Değerin düşük degilki 5 üstü döllenme 2 günde bir kan ver 2 katı oluyorsa ve ne zaman 700 ve üstü olursa git kese bakılsın stres yapma şu anda dollenme mevcut şimdi sadece yapacağın 2 günde bir kan ver iki katı artıyordu takip et

Değerin düşük degilki 5 üstü döllenme 2 günde bir kan ver 2 katı oluyorsa ve ne zaman 700 ve üstü olursa git kese bakılsın stres yapma şu anda dollenme mevcut şimdi sadece yapacağın 2 günde bir kan ver iki katı artıyordu takip et
Oyle yapıcam pazartesı gıdıcem bakalım deger yukselecekmı 😔

Merhaba kızlar,

o doktora sövesim geldi!
Ya ne terbiyesiz bazi doktorlar inanin!
Gayet saglikli bi gebelik geciriyorsunuz yüzdeyüz eminim!
benim adetin 35. gunu kanda 0.1 cikti-
42. gün 190
sanki her kadin süper düzenli adet oluyormus gibi!!
11 kasimda 6 degeriniz
12 kasim 12
13 kasim 24
14 kasim 48 ve üzeri

bu sekilde yükselirse ki yükselmis cok güzel, gebelik saglikli demek.
Doktor nasil doktormus ne bicim konusmus aklini mi kacirmis!
ben bazi doktorlari hic anlamiyorum ya!
hani deseydiniz ki 11 kasimda 5,97
14 kasimda 15-20 fln. o zaman sorun var denebilirdi de...
Ben doktorlari da anlamiyorum.
75 degerle de ultrasonda zaten hicbis görünmez.
en az 1000 olmali!
LÜTFEN doktor degistirin lütfen!
Dün degeriniz 75 cikmis
15 kasim 150
16 kasim 300
17 kasim 600
18 kasim 1200
yani siz 20 kasim sali günü baska bi doktora gidip ultrasonla baktirsaniz keseyi göreceksiniz demek.

Zaten o an sonucu alıp hemen herhangi bi doktora gösterdim. Hamile olursam eğer iyi bi doktor araştırması yapıcam. Herşey kısmet inşallah hayırlı sonuçlar alırım 🙏🙏🙏🙏🙏
hamile olursam ne demek gayet hamilesiniz! hicbi problem yok.
iciniz rahat olsun, sali hiiic kan vermeden baska bi doktora gidin, gebeyim, artik kese görünmeli deyin.
ben son adet tarihimi 3 mart olmasina ragmen hep 10 mart demistim bu yüzden, bana kendi doktorum bunu önermisti.
sizin de degerinize göre konusacagim, yarin tam 4 haftalik geeb olacaksiniz büyük ihtimal.

Reglı 1 gun gecıkınce deger 300 400 cıkması lazım dıyolar algılıyamıyorum kı çok düşük diyolar 😢😢
beim reglim bi hafta gecikmisti, 0,100 cikti, 2 hafta geciktiginde 190 di. Hersey o doktorlarin kitaplarinda yazdigi gibi olmuyor . Ay cok sinirlendim ben o doktora!!
benim oglum suan 3 yasina girecek, gebeligim boyunca da sifir problem yasadim...
iciniz rahat olsun

Canım hamilesin degerin değil iki katı 4 katı artmış.
Değerin normal gebeliğe gör 5 gün içim düşük dedi anlayamadım. Test sonucunda 4 ve 5 haftalık hamılelık degerı 75. 0 - 2600,0 arası diyo. Niye düşük dedi 2 doktorda anlamadım. Kan tahlili test sonucunun yanında bu sekılde haftalık karısında degerler yazıyo

Back
X